• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Bukarest

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bukarest på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 1 februari - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bukarest

EasyTerra Biluthyrning Bukarest är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Bukarest

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Bukarest

Biluthyrningserbjudanden i Bukarest

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bukarest.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Biluthyrare i Bukarest

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Bukarest med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 185 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.2 (41)
  Från SEK 97 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (378)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.1 (1687)
  Från SEK 210 / dag
 • Europcar

  8 (7170)
  Från SEK 368 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4742)
  Från SEK 248 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5258)
  Från SEK 289 / dag
 • Sixt

  7.7 (2824)
  Från SEK 138 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.7 (8847)
  Från SEK 277 / dag
 • Flexicar

  7.5 (25)
  Från SEK 743 / dag
 • Payless Car Rental

  7.4 (447)
  Från SEK 143 / dag
 • Drive On Holidays

  7.4 (1062)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.2 (6042)
  Från SEK 287 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Från SEK 433 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3411)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Klass Wagen

  7 (30)
  Från SEK 50 / dag
 • SurPrice car rentals

  6.9 (445)
  Från SEK 59 / dag
 • addCarRental

  6.8 (92)
  Från SEK 55 / dag
 • InterRent

  6.6 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.3 (4997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Autonom

  6 (1)
  Från SEK 200 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.5 (42)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Premium Rent a Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • PriceCarz

  Inga omdömen
  Från SEK 47 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 423 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Bukarest?

Bukarest – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bukarest), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bukarest) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bukarest). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bukarest) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bukarest), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bukarest), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bukarest) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bukarest) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bukarest) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bukarest) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bukarest) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bukarest – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bukarest) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Bukarest

Om du letar efter en hyrbil i Rumänien, men i en annan stad än Bukarest, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Rumänien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Rumänien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Bukarest

EasyTerra Biluthyrning Bukarest jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Bulevardul Mircea Vodă 44
Calea Victoriei 63-81
Grigore Mora Str, 17

Platsinformation för Bukarest

Inledning

Bukarest är huvudstaden i Rumänien. Mycket har förändrats sedan kommunistregimens fall. Här ligger hypermoderna byggnader sida vid sida med historiska monument, som gjorde att staden förr i tiden gick under smeknamnet ‘Österns lilla Paris’. Invånarnas medelinkomst är hög i jämförelse med resten av Rumänien. Därför är det inte ovanligt med lyxbutiker.

Befolkning

Staden har över 2 miljoner invånare. Särskilt under diktatorn Ceausescus regeringstid ökade invånarantalet kraftigt. Många människor flyttade från landsbygden in till staden. Dessutom var det förbjudet med preventivmedel på den tiden.

Geografiskt läge

Bukarest ligger sydöst om centrala Rumänien, vid floden Dâmboviţa. Innanför stadens gränser finns åtskilliga naturliga sjöar, med undantag för sjön Cişmigiu trädgårdarna i stadens centrum, som faktiskt är artificiell.

Ekonomi

Bukarest är Rumäniens ekonomiska och kommersiella centrum. Servicesektorn har blivit allt viktigare under de senaste åren. Även byggnadsindustrin är viktig för lokalekonomin. Under de senaste åren har många moderna varuhus och skyskrapor byggts. Man arbetar också för att förbättra stadens infrastruktur, särskilt vägnätet.

Flygplatser

Den rumänska huvudstaden har två flygplatser. Den största, med 5 miljoner passagerare om året, är Henri Coandă internationella flygplats. Många kallar fortfarande flygplatsen för "Otopeni", som är det namn den hade tidigare. Flygplatsen ligger 1,8 mil norr om Bukarest. Den mindre flygplatsen Aurel Vlaicu ligger närmare staden (8 kilometer) och används huvudsakligen för charter- och lågprisflygningar. 

Kollektivtrafik

Bukarest har ett utmärkt kollektivtrafiknätverk. Först och främst finns det en tunnelbana med fyra linjer. Det finns förresten bara ett fåtal tunnelbanestationer i stadens centrum, eftersom den byggdes för att transportera pendlare från stadens centrum till industriområdena i dess utkanter. Dessutom finns det ett utbrett nätverk av spårvagnar och (tråd) bussar. Detta enorma nätverk kan först göra besökarna förvirrade, men när man lär sig vart de olika linjerna går är det ett bekvämt sätt att utforska staden. Man bör vara uppmärksam på att man inte kan köpa biljetter på bussen eller spårvagnen. Man måste köpa dem i förväg i speciella stånd. Om man ska resa mycket kan man köpa ett elektroniskt uppladdningsbart kort.

Trafik och parkering

Med det ekonomiska uppsvinget har trafiken i Bukarest ökat kraftigt. Stadens centrum är ganska kaotiskt och livligt trafikerat under hela dagen. Det är svårt att hitta parkeringsplatser. Det finns åtskilliga parkeringshus men det är inte alltid tydligt markerat hur man tar sig dit. Av säkerhetsskäl bör man alltid parkera bilen i ett garage. 

Man bör också vara uppmärksam på att vissa gator i Bukarest är i dåligt skick.

Hotell

Under de senaste åren har det byggts många hotell i Bukarest. Därför finns det mycket att välja på i alla prisklasser. Hotellutbudet sträcker sig från det otvivelaktigt lyxigaste hotellet Athénée Palace (ett Hilton hotell), till hotell i mellanprisklassen och enkla pensionat. I allmänhet behöver man inte boka i förväg, förutom om man har ett speciellt hotell i åtanke. Man kan få ett billigare pris om man bokar via Internet.  

Externa källor

För mer information om Bukarest, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Romanian leu
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Romanian
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Europcar
 • Thrifty
 • ACE Rent A Car
 • Avis
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Flexicar
 • Payless Car Rental
 • Drive On Holidays
 • Hertz
 • Green Motion
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Klass Wagen
 • SurPrice car rentals
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Autonom
 • Mex Rent a Car
 • Premium Rent a Car
 • PriceCarz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Rumänien
 3. Biluthyrning Bukarest