Biluthyrning Bukarest Henri Coanda Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bukarest Henri Coanda Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Bukarest Henri Coanda Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bukarest Henri Coanda Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Rumänien
  3. Biluthyrning Bukarest
  4. Bucharest International Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Bukarest Henri Coanda Airport

Bukarest flygplats i ett nötskal

Bukarests flygplats fullständiga namn är Coanda/Otopeni internationella flygplats och den ligger 1,6 mil norr om den rumänska huvudstaden. Flygplatsen ligger nära staden Otopeni. Flygplatsen växer snabbt: 2007 tog den emot 4,5 miljoner passagerare. Det finns två terminaler (inrikes/utrikes), som ansluts via en gratis flygbuss.

Det finns (ännu) ingen tågförbindelse till flygplatsen, men det finns planer på att bygga en lättspårtrafikanslutning till flygplatsen. Det finns en speciell buss från flygplatsen till Bukarests centrum. På grund av de många hållplatserna är det inte en särskilt snabb förbindelse.

Det finns inga hotell på flygplatsen. I den internationella avgångshallen finns det ett fåtal (snack) barer och restauranger. Dessutom finns det flera olika automater för kaffe, te, läsk och snacks. Antalet affärer är sparsamt. De finns en VIP lounge som erbjuder faciliteter som fax, kopiering och internet. På flygplatsen finns en bank och i ankomst- och avgångshallen för internationella flygningar finns bankomater och växelkontor. Det finns ett postkontor, ett internetkafé, en frisörsalong och ett apotek. Det finns speciella telefoner från vilka man kan ringa till hjälpstationen. Dessutom är flygplatsen handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Bukarest flygplats med förkortningarna OTP (IATA flygplatskod) och LROP (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bukarest flygplats

Andra biluthyrningsplatser i Bukarest

Utöver Bukarest Henri Coanda Airport i Bukarest jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bukarest: