• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Berlin

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Berlin på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Berlin

EasyTerra Biluthyrning Berlin är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Berlin

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Berlin

Biluthyrningserbjudanden i Berlin

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Berlin.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Berlin

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Berlin med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3788)
  Från SEK 223 / dag
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Från SEK 402 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2949)
  Från SEK 338 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Från SEK 455 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Från SEK 316 / dag
 • Budget

  7.9 (8922)
  Från SEK 372 / dag
 • Avis

  7.9 (5293)
  Från SEK 384 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Från SEK 356 / dag
 • Hertz

  7.8 (6097)
  Från SEK 354 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4785)
  Från SEK 331 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.6 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 359 / dag
 • Buchbinder

  7.4 (498)
  Från SEK 298 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  6.9 (7824)
  Från SEK 407 / dag
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Berlin?

Berlin – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Berlin), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Berlin) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Berlin). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Berlin) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Berlin), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Berlin), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Berlin) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Berlin) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Berlin) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Berlin) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Berlin) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Berlin) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Berlin) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Berlin) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Berlin) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Berlin) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Berlin

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Berlin, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Berlin

EasyTerra Biluthyrning Berlin jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Albrechtstr. 103
Albrechtstr. 27
Alexanderplatz 8
Alexanderstraße 5
Alt-Mariendorf 19-21
Am Studio 10
Berliner Str. 5
Bismarckstraße 42-43
Blankenburger Straße 85
Bornholmer Str. 3
Brunsbütteler Damm 82
Budapester Str. 39
Budapester Str. 43
Budapester Str. 45
Bundesallee 117
Döberitzer Str. 1, 10557 Berlin, Germany
Flottenstraße 43-49
Friedrichstraße 200
Friedrichstraße 50-55
Fritz-Lang-Platz 6
Gottlieb-Dunkel-Straße 43-44
Grunerstraße 5+7
Hauptstraße 45
Heilbronner Str. 1
Herzbergstraße 87-99
Huttenstraße 50
Kaiserdamm 25A
Kaiserdamm 37
Kapweg 3
Kapweg 4
Karl-Marx-Straße 260
Karl-Marx-Straße 264
Kronenstraße 16
Kronenstraße 18
Kurfürstenstraße 101
Kurt-Schumacher-Damm 176, 13405 Berlin, Germany
Lahnstraße 36-40, 12055 Berlin, Germany
Landsberger Allee 366
Langhansstraße 46
Lausanner Str. 83
Leipziger Str. 104
Mariendorfer Damm 197
Mariendorfer Damm 8
Meeraner Str. 1
Moritzstraße 9c
Otisstraße 67, 13403 Berlin, Germany
Otto-Franke-Straße 87
Rosa-Luxemburg-Straße 2, 04509 Delitzsch, Germany
Rudower Ch 11-13
Rudower Ch 25
Scharnweberstraße 134-135, 13405 Berlin, Germany
Scharnweberstraße 140
Schloßstraße 79
Schwanebecker Ch 12, 13125 Berlin, Germany
Seeburger Str. 10
Seegefelder Str. 16
Siegfriedstraße 168
Siegfriedstraße 49-60
Tamara-Danz-Straße 11
Unter den Eichen 71-73
Unter den Linden 77
Waltersdorfer Ch 100
Weißenseer Weg 65
Weißenseer Weg 69
Müllerstraße 1

Platsinformation för Berlin

Inledning

Sedan 1990 är Berlin åter huvudstad i Förbundsrepubliken Tyskland, efter återföreningen av Öst- och Västtyskland. Sedan dess har stadens centrum ("Mitte") genomgått en förvandling. Runt Potsdamer Platz, reser sig byggnader som uppförts i modern och djärv arkitektur. Det finns också många biografer, affärer och restauranger.

Befolkning

Berlin har nästan 3,5 miljoner invånare och är därför den allra största staden i Tyskland (större än nummer 2 och 3, Hamburg och München, tillsammans).

Geografiskt läge

Staden ligger i nordöstra Tyskland, omkring 7 mil väster om gränsen till Polen. Det är en vidsträckt stad. Dess yta täcker 3,8 mil från norr till söder och 4,5 mil från öst till väst. Floden Spree rinner rakt igenom Berlin.

Ekonomi

Sedan Berlin än en gång blev huvudstad och parlamentet och ministerierna flyttades från Bonn till Berlin, har sysselsättningen inom den offentliga sektorn ökat enormt. Stora företag som till exempel Siemens och Deutsche Bahn har sina huvudkontor i Berlin. Dessutom grundar sig stadens ekonomi på service. Sektorer som växer är media, reklam, IT och kommunikationsteknologi.

Berlin är ett viktigt forsknings- och utvecklingscentrum. 'Vetenskaps- och Affärsparken' i Adlershof är en av de största i världen. Det anordnas även många internationella kongresser och ferier. Det internationella kongresscentrat ICC är Europas största.

Turismen har stor betydelse för den lokala ekonomin. Staden lockar omkring 17 miljoner besökare per år och är således den tredje mest besökta staden i Europa, efter London och Paris.

Flygplatser

Den viktigaste flygplatsen, Tegels internationella flygplats, ligger i den nordvästra delen av staden. Sydöster om Berlin ligger Schönefeld flygplats. Denna flygplats kommer att byggas ut och göras mycket större för att bli stadens nya internationella flygplats 2011. Då kommer den att döpas om till Berlin Brandenburgs internationella flygplats.

Den lilla stadsflygplatsen Tempelhof stängdes i oktober 2008.

Kollektivtrafik

Berlin har ett utmärkt transportnätverk som består av bussar, spårvagnar, tunnelbana och tåg. De flesta besökare använder huvudsakligen tunnelbanan, U-Bahn. Att resa med tunnelbana är ett snabbt och bekvämt sätt att ta sig till stadens alla sevärdheter.

S-Bahn är stadens järnväg och den består av 3 linjer, en linje går från öst till väst och en annan från norr till söder. Ytterligare en linje är en ringlinje (Ringbahn).

Även om stationerna U-Bahn och S-Bahn ofta visas som en enda station på kartan så är de egentligen två olika stationer.

Trafik och parkering

Även om Berlin, precis som andra storstäder, har problem med trafikstockningar under rusningstrafiken på morgonen och kvällen, är det ganska enkelt att utforska stadens centrum med bil. Berlin har ett tätt nätverk av motorvägar och genomfartsvägar. Stadens sevärdheter anges tydligt på skyltar.

Stadens centrum är en 'Umweltzone' (zon med begränsade utsläpp), där man bara kan köra med ett speciellt klistermärke på vindrutan. Att parkera på gatorna är möjligt, men ganska dyrt. Det är bättre att parkera bilen i ett garage.

Hotell

Efter stadens återförening byggdes många hotell i Berlin. Därför finns det ett stort urval av hotell och priserna är billigare än i andra europeiska huvudstäder. Det finns många fyra- och femstjärniga hotell. Dessutom finns det billigare pensionat och bed & breakfast. Budgetresenärer kan bo på vandrarhem för ungdomar ('Jugendherbergen') eller vanliga vandrarhem.

Externa källor

För mer information om Berlin rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Budget
 • Avis
 • Flizzr
 • Hertz
 • Thrifty
 • Your Rent
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Enterprise
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Alamo
 • McRent
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Berlin