Biluthyrning Berlin Tegel Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Berlin Tegel Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Berlin Tegel Airport.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Berlin Tegel Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Tyskland
  3. Biluthyrning Berlin
  4. Berlin Tegel Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Berlin Tegel Airport

Berlin Tegels flygplats i ett nötskal

Tysklands huvudstad Berlin har tre flygplatser: Tegel flygplats, Schönefelds flygplats och den mindre Tempelhofs flygplats. 2011 kommer Schönefeld att vara den enda flygplatsen och den kommer att döpas om till Hauptstadt-flygplats Berlin-Brandenburg International (BBI). Hittills har antalet passagerare som på Tegels flykplats ökat stadigt. Flygplatsens terminal är en sexkantig byggnad, vilket betyder att de resande inte behöver förflytta sig långa sträckor.

Det finns en tåg-/tunnelbaneförbindelse till flygplatsen. Bussar avgår var tionde minut för att transportera folk till centralstationen. Flygplatsen ligger åtta kilometer nordväst om Berlins centrum. Vägen till och från flygplatsen är tydligt markerad.

Det finns hotell på flygplatsen. Utbudet av affärer är mediokert, det finns fyra (snack) barer och fem restauranger. Faciliteter för affärsmän finns tillgängliga i flygplatsens servicecentrum, och även i VIP loungen i mitthallen. Dessutom har flygplatsen banker, bankomater, växelkontor och postkontor. Allt detta finns i mitthallen. I hela terminalen finns trådlös internet tillgänglig. 

Inom flygindustrin anges Berlin Tegels flygplats med förkortningarna TXL (IATA flygplatskod) och EDDT (ICAO flygplatskod).  

Länk till den officiella webbsidan Berlin Tegels flygplats.