• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Berlin Hauptbahnhof

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Berlin Hauptbahnhof på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Berlin Hauptbahnhof

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Berlin Hauptbahnhof

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Berlin Hauptbahnhof.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Berlin Hauptbahnhof

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Berlin Hauptbahnhof. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.1 (7319)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (8999)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Från SEK 388 / dag
 • Avis

  7.7 (5348)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.5 (1707)
  Från SEK 384 / dag
 • Thrifty

  7.3 (4885)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.2 (2928)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.3 (501)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2991)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.7 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Berlin Hauptbahnhof genomsnittligt dagligt pris per månad

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Berlin Hauptbahnhof). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Berlin Hauptbahnhof), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är April den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Berlin Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Berlin Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Berlin Hauptbahnhof

Platsinformation för Berlin Hauptbahnhof

Allmän information

Berlin Hauptbahnhof (Berlin Hbf) är Berlin Centralstation. Den invigdes 2006 och är Tyskland och Europas största station. Många inrikes-, utrikes- och regionala tåg möts här, liksom Berlins S-bahn. Det innebär 1800 tåg och 350 000 passagerare per dag. 

Transportmedel

Man kan fortsätta sin resa med kollektivtrafik genom att använda många bussar, tunnelbana eller höghastighetståget S-bahn (S5, S7 och S75). Man kan hyra cyklar på stationen, vid Friedrich-List-Ufer, nära taxihållplatsen vid Europaplatz. Om man föredrar att hyra en bil kan man hitta många biluthyrningsföretag på Berlin Hauptbahnhof. Detta ger en möjlighet att ta sig sin tid att utforska staden och regionen. Sixt, Europcar, och Hertz är belägna på nivå 1 på stationen. Det finns många parkeringsfaciliteter nära stationen.  

Service

Vid stationens norra och södra ingångar hittar man informationsstånd som sköts av Deutsche Bahn, där man kan få information om Berlin, borttappade föremål, assistans för handikappade, taxikuponger och information om ankomster och avgångar. På den södra sidan, på andra våningen, finns det en välutrustad lounge för förstaklasspassagerare. Stationen har gratis wi-fi. 

Restauranger

Om man måste vänta på den här moderna och imponerande stationen så behöver man definitivt inte bli besviken och man har inte tråkigt en sekund. Berlin Hauptbahnhof har ett stort utbud av ställen där man kan få något att äta. Det spelar ingen roll om man letar efter ett café eller snabbmat, glass, currywurst eller sushi, det finns ett stort utbud av tyska och internationella specialiteter.  

Affärer

Det finns ingen brist på butiker. Det finns något som passar alla smaker, från böcker och tidningar till slipsar och skor och allt som har med skönhetsvård att göra. På stationen finns också en Hertha BSC store, den tyska huvudstadens fotbollslag. Butiker är öppna dagligen från klockan 08.00 till 22.00.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Avis
 • Enterprise
 • Thrifty
 • InterRent
 • Dollar Rent a Car
 • Global Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Buchbinder
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Flizzr