• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning München

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i München på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning München

EasyTerra Biluthyrning München är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i München

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i München

Biluthyrningserbjudanden i München

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i München.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i München

Nedan visas biluthyrningsföretagen i München med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.6 (3776)
  Från SEK 175 / dag
 • Alamo

  8.4 (7820)
  Från SEK 263 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (2942)
  Från SEK 301 / dag
 • National Car Rental

  8 (381)
  Från SEK 345 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Från SEK 303 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.8 (267)
  Från SEK 266 / dag
 • Europcar

  7.8 (7216)
  Från SEK 313 / dag
 • Hertz

  7.7 (6081)
  Från SEK 283 / dag
 • Avis

  7.7 (5284)
  Från SEK 357 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.5 (8901)
  Från SEK 338 / dag
 • OK Rent a car

  7.5 (904)
  Från SEK 223 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4771)
  Från SEK 249 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.4 (747)
  Från SEK 454 / dag
 • Sixt

  7.4 (2871)
  Från SEK 331 / dag
 • Buchbinder

  7 (497)
  Från SEK 284 / dag
 • InterRent

  7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Från SEK 459 / dag
 • Edel & Stark

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Caradvance GmbH

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i München?

München – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (München), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (München) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (München). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (München) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (München), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (München), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (München) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (München) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (München) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (München) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (München) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (München) är November den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (München) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (München) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

München - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (München) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring München

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än München, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i München

EasyTerra Biluthyrning München jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Adalbert-Stifter-Weg 41, 85570 Markt Schwaben, Germany
Aidenbachstraße 30
Albrechtstraße 16
Alte Landstraße 17
Amalienburgstraße 25
Anni-Albers-Straße 11
Anton-Böck-Straße 8
Arabellastraße 5
Arabellastraße 6
Arnulfstraße 16
Bajuwarenstraße 118
Barmseestraße 10
Bavariafilmpl. 7
Boschetsrieder Str. 121 A
Boschetsrieder Str. 46
Bremer Str. 7
Chiemgaustraße 161
Dachauer Str. 667
Denninger Straße 116
Einsteinstraße 106
Elisenstraße 3
Feringastraße 2
Firkenweg 7
Frankfurter Ring 35
Frauenstraße 18
Friedenstraße 17
Gewerbestraße 26
Grafinger Str. 2
Grillparzerstraße 29
Grünwalder Weg 20c
Hans-Stützle-Straße 20, 81249 München, Germany
Ingolstädter Str. 170b
Ingolstädter Str. 172-180
Ingolstädter Str. 26
Ingolstädter Str. 43
Ismaninger Str. 98
Josef-Felder-Straße 53
Karlspl. 3
Kistlerhofstraße 172b
Kreillerstraße 210
Kreillerstraße 216
Landsberger Str. 14
Landsberger Str. 170
Landsberger Str. 18
Landsberger Str. 315
Landsberger Str. 368-374
Lassallestraße 3
Lortzingstraße 10
Lortzingstraße 22
Luise-Kiesselbach-Platz 35
Marsstraße 24
Moosacher Str. 58
Nymphenburger Straße 61
Orleansstraße 81-83
Oskar-von-Miller-Ring 1
Otto-Hahn-Ring 6
Petuelring 129
Rosenheimer Str. 15, 81667 München, Germany
Schatzbogen 86
Seitzstraße 11
Tegernseer Landstraße 163
Triebstraße 7
Untersbergstraße 74
Wamslerstraße 5-9
Wasserburger Landstraße 81
Werner-Heisenberg-Allee 10
Willy-Brandt-Platz 5
Wolfratshauser Str. 160

Platsinformation för München

Inledning

München är den tredje största staden i Tyskland och huvudstad i delstaten Bayern.
I den gamla stadskärnan (Altstadt) finns många intressanta historiska byggnader. Stadens hjärta är Marienplatz med den vackra neogotiska byggnaden Neue Rathaus. Denna byggnad har ett torn med Münchens symbol, en liten munk. Stadens namn har sitt ursprung i det tyska ordet 'mönchen', vilket betyder liten munk.

Varje år - från och med den sista lördagen i september - är München skådeplats för en stor fest, Oktoberfesten. Det dricks stora mängder öl och miljoner av turister lockas dit.

Befolkning

Staden har 1,3 miljoner invånare. Men om man räknar med förorterna - Stor München - så är befolkningen dubbelt så stor.

Geografiskt läge

München ligger vid floden Isar i södra Tyskland, nära den norra delen av Alperna. På grund av stadens geografiska läge kan somrarna vara regniga och vintrarna ganska kalla. Ibland blåser en varm vind från bergen (föhn), som kan göra att temperaturen stiger på bara några timmar.

Ekonomi

Staden har den starkaste ekonomin i hela Tyskland. München spelar en ledande roll inom bioteknologi, ICT och nya tjänster. Microsofts tyska huvudkvarter ligger till exempel i München, liksom teknikgiganterna Siemens och Infineon. Bil- och maskinindustrierna är också väl representerade genom fabriker och huvudkontor som tillhör BMW, MAN (lastbilar), MTU Aero Engines och Krauss-Maffei.
Staden är också ett finansiellt centrum. Försäkringsjättarna Allianz och Munich Re har sina huvudkontor i staden. Det finns också många bokförlag och många mässor och konferenser hålls i München. 

Flygplatser

Den internationella Franz Josef Strauss flygplatsen ligger 30 kilometer nordöst om staden. Flygplatsen har många internationella förbindelser till städer som till exempel London, Amsterdam och Paris. Det finns två tågförbindelser (Schnellbahn) till flygplatsen: S1 från den östra delen av staden och S8 från den västra. Det finns planer på att ansluta flygplatsen till centralstationen via ett magnetsvävande tåg. Detta betyder att man kommer att kunna ta sig till flygplatsen från centrum på 10 minuter.

Kollektivtrafik

München har ett utmärkt kollektivtrafiknätverk, vilket består av stadståg (S-Bahn), tunnelbana (U-Bahn), spårvagnar och bussar. Centralstationen, Hauptbahnhof, och de mindre tågstationerna Pasing och Ostbahnhof är knutpunkter för kollektivtrafiken. Spårvagnen och tunnelbanan är bekväma om man vill utforska stadens centrum. Om man vill besöka förorterna är S-Bahn den bästa sortens allmänna transportmedel.
Du kan köpa en dagsbiljett som gäller på alla allmänna transportmedel. Dessutom finns det något som kallas Streifenkarte, som kan jämföras med det holländska magnetkortet.

Trafik och parkering

Staden ligger vid en av den tyska motorvägens (Autobahns) knutpunkter, som har en anslutning till den centrala ringvägen (Mittlerer Ring) runt staden. Kom ihåg att dessa motorvägar är extremt trafikerade under rusningstrafiken på morgnar och kvällar, på vintern och på helgerna, samt i början och slutet av de tyska skolloven. Det kan vara extremt stora trafikstockningar på motorvägarna runt staden. 

Eftersom det är Sydtysklands politiska, ekonomiska, sociala och kulturella centrum är München en mycket trafikerad stad. Det kan vara problematiskt att hitta rätt och på samma gång vara uppmärksam på den intensiva trafiken. Det kan också vara svårt att hitta en parkeringsplats. Det bästa sättet är att parkera din bil på en parkeringsplats och fortsätta till fots eller med kollektivtrafik. Nära Hauptbahnhof ligger den stora Karlsplatz bilparkering, och precis söder om shoppingområdet Kaufingerstrasse ligger Faebergraben bilparkering.

Hotell

Staden har ett mycket stort utbud av ställen där man kan spendera natten. Runtomkring Hauptbahnhof kan du hitta både billiga vandrarhem och lyxhotell. Hur som helst, överallt i München finner du logi i alla prisklasser. De flesta hotell ligger i området Schwabing och omkring Ostbahnhof. München lockar många affärsresande och turister. Vi rekommenderar starkt att boka ditt hotellrum i förväg. Om du vill besöka staden under Oktoberfesten så måste du boka hotellrum månader (och även ett helt år) i förväg.

Externa källor

För mer information om München rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 • Flizzr
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Your Rent
 • Budget
 • OK Rent a car
 • Thrifty
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Sixt
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • McRent
 • CITROEN
 • Caradvance GmbH
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning München