Up to 30% off On bookings placed from 24 nov until 1 dec

Biluthyrning München Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i München Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning München Järnvägsstation

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning München
 4. Munich Train Station
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för München Järnvägsstation

Allmän information

München centralstation är belägen i närheten av Marienplatz, det centrala torget. Det tar en kvart att promenera dit. Stationen kallas även för München Hauptbahnhof (Hbf) och är den största järnvägsstationen och en av de främsta stationerna i Tyskland. Andra stora stationer i närheten är München-Pasing och München Ost. Många internationella tåg avgår från München Hbf, till bland annat ÖsterrikeSchweizFrankrike och Italien, liksom intercitytåg och regionala tåg. 

Transportmedel

Vill du utforska staden eller Bayern? Taxi och bussar finns utanför centralhallen. Stationerna för S-bahn och U-bahn är underjordiska. Var tionde minut går det ett tåg till flygplatsen. Eller vill du hyra bil i München? Det finns flera olika biluthyrningsföretag i närheten. Det finns även parkeringshus i närheten av stationen. 

Service

Du kan köpa tågbiljetter från biljettkontor eller biljettautomater. DB informationsdisk är öppen 24 timmar om dygnet. Här kan man till exempel få information om ankomster och avgångar, priser, eller boka biljetter. Det finns toaletter, wi-fi, bagagevagnar och en disk för förlorade och upphittade föremål, samt en tjänst som ger assistans åt handikappade. 

Restauranger och affärer

I centralhallen finns det flera olika restauranger och affärer, inklusive ett flertal kiosker där man kan köpa snacks och tidningar. Om man vill shoppa på riktigt så måste man gå ner för trapporna, i riktning mot stationerna för U-bahn och S-bahn, där det finns ett shoppingcenter, eller så kan man gå till varuhusen i närheten.

Användbara länkar

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i München

Utöver München Järnvägsstation i München jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i München: