Biluthyrning Hamburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hamburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med 2 juni - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hamburg

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Hamburg
EasyTerra Biluthyrning Hamburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Hamburg

Biluthyrning Hamburg
Biluthyrning Hamburg

Inledning

Hamburg är en livlig stad som har uppnått välstånd huvudsakligen tack vare sin hamn. Floden Alster bildar två unika sjöar som från början var avsedda för vattenförsörjning, men som idag används till rekreation och nöje. De gamla lagerbyggnaderna i den så kallade Speicherstadt är idag affärer, gallerier, museer, barer och restauranger.

Befolkning

Hamburg är den andra största staden i Tyskland med 1,8 miljoner invånare. Det är också ett mycket tätbefolkat område med 2300 invånare per kvadratkilometer. 

Geografiskt läge

Hamburg ligger i norra Tyskland, 7 mil söder om gränsen till Danmark. Staden är belägen på den plats där floden Elbe flyter ihop med floderna Alster och Bille. Nordsjön ligger nordväst om staden och Östersjön nordost om staden.

Ekonomi

Hamburgs hamn utgör ryggraden i stadens ekonomi. Det är den andra största hamnen i Europa, efter Rotterdam. Tysklands återförening innebar att man på nytt fick tillträde till marknaderna i Östeuropa. Detta har visat sig vara väldigt fördelaktigt för hamnen eftersom det är den hamnplats i Europa som växer snabbast. Dessutom finns det flera skeppsvarv, samt industrier som framställer stål, aluminium och koppar.

Hamburg är också ett viktigt centrum för flygplansindustrin. Airbus har en stor monteringsanläggning. Andra viktiga sektorer är media, information och kommunikationsteknologi.

Flygplatser

Den internationella Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel ligger åtta kilometer norr om staden, mellan två ringvägar som omger staden (R2 och R3) och precis vid A7 motorväg. Det är den äldsta flygplatsen i Tyskland som fortfarande fungerar. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken är välorganiserad i Hamburg. Det finns tre tunnelbanelinjer (U-Bahn) och nio pendeltågslinjer (S-Bahn). Invånarna i Hamburg kallar också tunnelbanan för Hochbahn (upphöjda tåglinjer) eftersom den största delen av tunnelbanenätet fungerar ovanför markytan. 

De delar av staden som inte kan nås med U-Bahn eller S-Bahn, har ett utbrett bussnät. Dessutom finns det färjeförbindelser längs floden Elbe. Dessa färjor används främst av pendlare, men det är också ett billigt alternativ för turister som vill njuta av staden från vattnet.

Trafik och parkering

Det är enkelt att köra runt i Hamburg när det inte är rusningstrafik. Längs många av huvudvägarna anges sevärdheterna tydligt på skyltar.

Att parkera är ganska dyrt, särskilt i stadens affärscentrum. Man kan följa det dynamiska parkeringssystemets anvisningar för att hitta en ledig parkeringsplats. Ett system med olika färger används för att ange i vilken del av staden parkeringshusen finns. Det område som omger Mönckebergstrasse anges med rött, det som omger Jungfernstieg med gult och det som omger hamnen och Michaeliskirche med grönt.

Hotell

Hamburg har ett stort urval av hotell att erbjuda. Man bör vara uppmärksam på att priserna är ganska höga, även på enklare ställen. Man kan få billigare priser om man bokar lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Hamburg, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biluthyrningsplatser i Hamburg

EasyTerra Biluthyrning Hamburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Hamburg, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.