• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Hamburg

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hamburg på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hamburg

EasyTerra Biluthyrning Hamburg är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Hamburg

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Hamburg

Biluthyrningserbjudanden i Hamburg

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Hamburg.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Hamburg

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Hamburg med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3862)
  Från SEK 263 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.6 (2995)
  Från SEK 332 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.1 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Från SEK 424 / dag
 • Budget

  8 (9008)
  Från SEK 325 / dag
 • Europcar

  7.9 (7334)
  Från SEK 376 / dag
 • Alamo

  8 (7915)
  Från SEK 382 / dag
 • Avis

  7.7 (5354)
  Från SEK 361 / dag
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Från SEK 329 / dag
 • Buchbinder

  7.7 (501)
  Från SEK 327 / dag
 • Flizzr

  7.7 (271)
  Från SEK 366 / dag
 • Enterprise

  7.6 (1709)
  Från SEK 381 / dag
 • InterRent

  7.1 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7 (4896)
  Från SEK 271 / dag
 • Sixt

  6.1 (2937)
  Från SEK 386 / dag
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 241 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 274 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Hamburg?

Hamburg – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Hamburg), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Hamburg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Hamburg). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Hamburg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Hamburg), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Hamburg), är Juli den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Hamburg) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Hamburg) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Hamburg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Hamburg) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Hamburg) är Juni den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Hamburg) är Juni den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Hamburg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Hamburg) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Hamburg) är Juli den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Hamburg

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Hamburg, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Hamburg

EasyTerra Biluthyrning Hamburg jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Ahrensburger Str. 138
Am Sandtorkai 48
Amsinckstraße 43
Ausschläger Weg 74
Barmbeker Str. 158
Baumeisterstrasse 15
Beim Strohhause 38
Bornkampsweg 2
Bornkampsweg 60
Borsteler Chaussee 13-15
Borstelmannsweg 109-115
Brauhausstraße 24-28
Buchheisterstraße 14
Buchheisterstraße 16
Eiffestraße 420
Eilbeker Weg 216
Feldstraße 30
Friedrich-Ebert-Damm 143-145
Friedrich-Ebert-Damm 160
Fruchtallee 29
Glinder Weg 2
Großmannstraße 231
Großmoorbogen 1
Großmoorbogen 15
Gutenbergring 43
Hannoversche Str. 85
Heegbarg 6
Heidhorst 7A
Holstenhofweg 59
Holstenkamp 42
Horner Landstraße 20
Kollaustraße 41-63
Kollaustraße 67 - 69
Koppelstraße 49G
Langenhorner Chaussee 666
Manshardtstraße 78
Millerntorpl. 1
Offakamp 10-20
Osdorfer Landstraße 50
Osterfeldstraße 20
Rödingsmarkt 14
Rothenbaumchaussee 10
Ruebenkamp 41
Rugenbarg 248
Schloßmühlendamm 34
Segeberger Str. 5
Sorbenstraße 8
Spaldingstraße 110
Stader Str. 20
Stockflethweg 30
Stresemannstraße 269
Stresemannstraße 364-368
Süderstraße 185
Van-der-Smissen-Straße 4
Weidenbaumsweg 74
Weidenbaumsweg 85
Weidenbaumsweg 87
Wendenstraße 150-160
Wiesendamm 120
Winsener Str. 158
Winsener Str. 210

Platsinformation för Hamburg

Inledning

Hamburg är en livlig stad som har uppnått välstånd huvudsakligen tack vare sin hamn. Floden Alster bildar två unika sjöar som från början var avsedda för vattenförsörjning, men som idag används till rekreation och nöje. De gamla lagerbyggnaderna i den så kallade Speicherstadt är idag affärer, gallerier, museer, barer och restauranger.

Befolkning

Hamburg är den andra största staden i Tyskland med 1,8 miljoner invånare. Det är också ett mycket tätbefolkat område med 2300 invånare per kvadratkilometer. 

Geografiskt läge

Hamburg ligger i norra Tyskland, 7 mil söder om gränsen till Danmark. Staden är belägen på den plats där floden Elbe flyter ihop med floderna Alster och Bille. Nordsjön ligger nordväst om staden och Östersjön nordost om staden.

Ekonomi

Hamburgs hamn utgör ryggraden i stadens ekonomi. Det är den andra största hamnen i Europa, efter Rotterdam. Tysklands återförening innebar att man på nytt fick tillträde till marknaderna i Östeuropa. Detta har visat sig vara väldigt fördelaktigt för hamnen eftersom det är den hamnplats i Europa som växer snabbast. Dessutom finns det flera skeppsvarv, samt industrier som framställer stål, aluminium och koppar.

Hamburg är också ett viktigt centrum för flygplansindustrin. Airbus har en stor monteringsanläggning. Andra viktiga sektorer är media, information och kommunikationsteknologi.

Flygplatser

Den internationella Flughafen Hamburg-Fuhlsbüttel ligger åtta kilometer norr om staden, mellan två ringvägar som omger staden (R2 och R3) och precis vid A7 motorväg. Det är den äldsta flygplatsen i Tyskland som fortfarande fungerar. 

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken är välorganiserad i Hamburg. Det finns tre tunnelbanelinjer (U-Bahn) och nio pendeltågslinjer (S-Bahn). Invånarna i Hamburg kallar också tunnelbanan för Hochbahn (upphöjda tåglinjer) eftersom den största delen av tunnelbanenätet fungerar ovanför markytan. 

De delar av staden som inte kan nås med U-Bahn eller S-Bahn, har ett utbrett bussnät. Dessutom finns det färjeförbindelser längs floden Elbe. Dessa färjor används främst av pendlare, men det är också ett billigt alternativ för turister som vill njuta av staden från vattnet.

Trafik och parkering

Det är enkelt att köra runt i Hamburg när det inte är rusningstrafik. Längs många av huvudvägarna anges sevärdheterna tydligt på skyltar.

Att parkera är ganska dyrt, särskilt i stadens affärscentrum. Man kan följa det dynamiska parkeringssystemets anvisningar för att hitta en ledig parkeringsplats. Ett system med olika färger används för att ange i vilken del av staden parkeringshusen finns. Det område som omger Mönckebergstrasse anges med rött, det som omger Jungfernstieg med gult och det som omger hamnen och Michaeliskirche med grönt.

Hotell

Hamburg har ett stort urval av hotell att erbjuda. Man bör vara uppmärksam på att priserna är ganska höga, även på enklare ställen. Man kan få billigare priser om man bokar lång tid i förväg.

Externa källor

För mer information om Hamburg, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • National Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • Alamo
 • Avis
 • Hertz
 • Buchbinder
 • Flizzr
 • Enterprise
 • InterRent
 • Thrifty
 • Sixt
 • OK Mobility
 • Global Rent a Car
 • Your Rent
 • McRent
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Hamburg