• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Hamburg Hauptbahnhof

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Hamburg Hauptbahnhof på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Hamburg Hauptbahnhof

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Hamburg Hauptbahnhof

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Hamburg Hauptbahnhof.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Cabriolet
SUV

Hyrbilsalternativ i Hamburg Hauptbahnhof

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Hamburg Hauptbahnhof. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8.2 (2945)
  Från SEK 388 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  8.2 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8 (7221)
  Från SEK 438 / dag
 • Budget

  8 (8909)
  Från SEK 500 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.8 (5289)
  Från SEK 521 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.8 (498)
  Från SEK 364 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.6 (2870)
  Från SEK 508 / dag
 • InterRent

  7.1 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Hamburg Hauptbahnhof genomsnittligt dagligt pris per månad

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Hamburg Hauptbahnhof). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Hamburg Hauptbahnhof), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Januari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Hamburg Hauptbahnhof - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Hamburg Hauptbahnhof) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Hamburg Hauptbahnhof

Andra uthyrningsställen i Hamburg

Utöver Hamburg Hauptbahnhof i Hamburg jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Hamburg:

Platsinformation för Hamburg Hauptbahnhof

Allmän information

Hamburg Hauptbahnhof är centralstationen i hamnstaden Hamburg i norra Tyskland. Hamburg Hbf ligger mitt i stadens centrum. Alla större sevärdheter ligger på gångavstånd. Stationen invigdes 1906. Det är Tysklands mest trafikerade station och efter Paris Gare du Nord, den mest trafikerade stationen i Europa.

Transportmedel

Om du vill stanna i Hamburg och letar efter en taxi, så kan du gå till ett av de två taxistånden i närheten av stationen. De hittar man nära utgångarna mot Kirchenallee och Gliesserwall. Taxikuponger kan köpas vid Deutsche Bahns (DB) informationsdisk. Hamburgs S-bahn går direkt från plattform 1-4. Tunnelbanan (U-bahn) har två stationer i närheten: Hauptbahnhof Süd (linje U1 och U3) och Hauptbahnhof Nord (linje U2 och U4). Du kan även hyra en bil på Hamburg Hbf. Biluthyrningsföretaget Avis hittar man i i foajén vid plattform 12. Europcar och Sixt är belägna bredvid DB Reisezentrum. Om du vill utforska staden med cykel så är Hamburg Stadtrad den idealiska lösningen. Det är ett cykelsystem med självbetjäning, där man kan hyra och parkera cyklar på flera olika platser. 

Service

Man kan vända sig till DB:s informationsdisk om man vill ha information om staden, taxikuponger, hotellbokning, hjälp med förlorat bagage och all information om att resa med tåg. Bagagevagnar finns över hela stationen. Du kan använda stationens skåp om du tillfälligt vill förvara ditt bagage. Stationen har även wi-fi. 

Restauranger

Precis som man kan förvänta sig av en stor station så har Hamburg ett stort utbud av platser där man kan få något att äta och dricka. Det finns ett flertal snabbmatsrestauranger om man vill ha ett snabbt mål mat och det finns en riktig tysk bar. De flesta restauranger ligger på mattorget i Wandelhalle eller i Südsteg.

Affärer

I det lilla shoppingcentret Wandelhalle hittar man alla sorts affärer. Det finns bokaffärer, presentaffärer, en blomsteraffär, ett apotek, en parfymaffär, klädbutiker och en bank. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Europcar
 • Budget
 • Flizzr
 • Avis
 • Alamo
 • Buchbinder
 • Your Rent
 • Sixt
 • InterRent
 • Global Rent a Car