• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Rotterdam

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rotterdam på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rotterdam

EasyTerra Biluthyrning Rotterdam är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Rotterdam

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rotterdam.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Rotterdam

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Rotterdam med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.9 (5438)
  Från SEK 349 / dag
 • Budget

  8.8 (9604)
  Från SEK 294 / dag
 • Europcar

  8.4 (8061)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.3 (6852)
  Från SEK 314 / dag
 • Avis

  7.5 (5940)
  Från SEK 321 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1887)
  Från SEK 307 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.2 (15)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7 (3316)
  Från SEK 385 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  7.2 (104)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Rotterdam?

Biluthyrningsföretag i och omkring Rotterdam

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Rotterdam, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Rotterdam

EasyTerra Biluthyrning Rotterdam jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Abraham Stolkweg 126
Abraham van Stolkweg 100
Bankwerkerstraat 7-9
Driemanssteeweg 11
Giessenweg 20
Kleine Beer 601
Kortekade 94B
Laagjes 4
Metaalhof 65
Plaza 15
Schuttevaerweg 47
Tandwielstraat 2
Vlambloem 1
Walenburghof 17
Weena 4
Weena 699
Westbaan 110

Platsinformation för Rotterdam

Inledning

Rotterdam är den andra största staden i Nederländerna och en evig rival till Amsterdam. Under Andra Världskriget bombades stadens centrum kraftigt. Därför finns knappast några historiska byggnader, men det finns däremot förvånande exempel på ny arkitektur. Det är den enda holländska staden med ganska många skyskrapor.

Befolkning

Själva staden har nästan 600 000 invånare, men den ligger i ett storstadsområde (Rijnmond) med mer än 1,1 miljoner invånare. Rotterdam anses vara en 'arbetarstad', vilket avspeglar sig i de lokala fotbollshjältarna Feyenoords klubbsång: 'Inga ord, utan handling'.

Geografiskt läge

Rotterdam är beläget i den sydvästra delen av Nederländerna, på floden Meuses stränder, en av floderna i Rhendeltat. Staden ligger nära Haag (2,5 mil) och tillsammans med andra städer i omgivningen bildar de ett storstadsområde.
Amsterdam
ligger på 7,5 mils avstånd och Utrecht på 6 mils avstånd. Den historiska staden Delft är belägen 1 mil från Rotterdam.

Ekonomi

Historiskt sett är hamnen stadens viktigaste ekonomiska verksamhet, även om det idag inte märks särskilt mycket. Hamnarna har flyttats västerut och ligger idag längs Nieuwe Waterweg. Under lång tid hade Rotterdam världens största hamn, tills denna titel tilldelades Shanghai 2004. Förutom transportgods finns också en petrokemisk industri. En rundtur i hamnen är en populär turistaktivitet. Dessutom finns det aktiviteter i och omkring hamnen. Rotterdams ekonomi bygger också på servicesektorn. Ett fåtal stora försäkringsbolag och andra finansiella institutioner har sina huvudsäten i staden.

Flygplatser

Norr om staden ligger Rotterdams flygplats (före detta: Zestienhoven), som tar emot ungefär en miljon passagerare varje år. Det finns direkta förbindelser till destinationer i Europa, inklusive London och Rom.

Kollektivtrafik

Rotterdam har ett utmärkt kollektivtrafiksystem, med två tunnelbanelinjer, spårvagn och bussar. Tunnelbanetågen avgår var fjärde minut. På natten avgår de en gång i kvarten, eller en gång i halvtimmen. Precis som i resten av landet behöver du ett så kallat stripkort för att använda transportsystemet. Kartor över tunnelbane-, spårvägs- och busslinjer visar hur många zoner man behöver stämpla för att ta sig från en plats till en annan. Dessutom finns det en vattentaxi som förbinder flodens båda stränder.

Trafik och parkering

Eftersom stadens centrum återuppbyggdes efter Andra Världskriget har staden relativt breda gator (i jämförelse med andra holländska städer). Samtidigt är trafiken ofta mycket livlig i och runtomkring stadskärnan, på grund av befolkningstätheten och att den ekonomiska verksamheten är koncentrerad i samma område. Under morgonens och kvällens rusningstid är det ofta många trafikstockningar.

Att parkera på gatan kan vara svårt i Rotterdam. Parkeringsautomaterna tar inte emot mynt, utan bara så kallade Chipknip. Man kan också betala genom mobiltelefonen, men man måste registreras först. Några parkeringsautomater accepterar kreditkort. Det är lättare att lämna bilen på en av de många parkeringsplatserna. Vid tunnelbanestationer i utkanten av staden finns fyra infartsparkeringar med bevakning, där man kan parkera gratis och fortsätta med allmän transport.

Hotell

Rotterdam är ingen stor turistmagnet, men det är en populär stad bland affärsmän. I allmänhet är det inte svårt att hitta ett hotellrum i Rotterdam. Om man vill bo på ett särskilt hotell rekommenderar vi att man bokar rum i förväg.

Externa källor

För mer information om Rotterdam rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • addCarRental
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Rotterdam