• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Haag

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Haag på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Global rea!
Nyttja rabatter på upp till 15% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 31 juli 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Haag

EasyTerra Biluthyrning Haag är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Haag

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Haag med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  9.5 (9925)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.5 (7122)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.2 (5700)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8 (3531)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (6208)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.9 (8437)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4529)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 451 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Haag

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Haag, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Haag

EasyTerra Biluthyrning Haag jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Anna van Buerenplein 1, 2595 AB Den Haag, Netherlands
Binckhorstlaan 297
De Savornin Lohmanplein 5
Lekstraat 37
Mercuriusweg 9
Theresiastraat 216

Platsinformation för Haag

Inledning

Haag är säte för den holländska regeringen och parlamentet, även om det inte är landets huvudstad som många människor tror. Invånarna i staden gillar att kalla den för 'hovstaden', eftersom drottning Beatrix bor och arbetar där. Haag lever upp till denna bild: det är en ståtlig och viktig stad.

Befolkning

Nederländernas tredje största stad har nästan 500 000 invånare.

Geografiskt läge

Haag är beläget väster om Nederländerna, vid Nordsjöns kust. Tillsammans med Rotterdam, Amsterdam och andra städer, är Haag en del av det stadsområde som kallas Randstad. Rotterdam ligger 2,5 mil från Haag, Amsterdam 5,5 mil därifrån och Utrecht på ett avstånd av 6,5 mil. Badorten Scheveningen är en förort till Haag.

Ekonomi

Eftersom regeringen, parlamentet och olika ministerier finns i staden så är Den Haag en typisk servicestad. Nästan en tredjedel av stadens invånare är offentliganställda. Många arbetar också med service inom affärssektorn. Internationella institutioner spelar en viktig roll, inte bara för ekonomin utan också för stadens internationella atmosfär. Den Internationella domstolen är belägen i Haag, vilket gör staden till "hela världens rättssal".

Turismen är särskilt viktig tack vare badorten Scheveningen. Dessutom har Haag vackra historiska byggnader, särskilt nära Binnenhof (parlamentet).

Flygplatser

Haag har ingen flygplats, men Rotterdams flygplats ligger nära. Från denna flygplats avgår flygningar till destinationer i Nederländerna och Europa. Flygplatsen Amsterdams flygplats (som förut kallades Schiphol) är belägen 3 mil nordost om Haag.

Kollektivtrafik

Haag har ett utbrett spårvägs- och bussnät. Dessutom finns Randstadrail, ett lätt-tåg som förbinder Haags spårvagnsnät med Rotterdams tunnelbanenät. De första 'lätt-tågen' började fungera i slutet av 2006. För att använda kollektiva transportmedel måste man köpa ett "stripkort", som säljs i tidningskiosker och på många andra ställen. Antalet zoner som man reser genom avgör hur många "strips" man måste stämpla.

Sedan 2007 finns en höghastighetsförbindelse mellan Haag och Bryssel.

Trafik och parkering

Haag har ganska breda boulevarder, vilket gör att det är lätt att köra i staden. Runt staden ligger den så kallade Centrum Ring, som anges med gröna och gula skyltar. Via denna väg kan man lätt hitta den plats man söker i centrum. Inom denna ring finns också en parkeringsrutt som går förbi alla parkeringar. Tillsammans har de 6500 platser och är ofta fulla. Parkeringarna vid stränderna Kijkduin och Scheveningen kan vara ett alternativ, såvida det inte är sommar. Det kan vara svårt och ganska dyrt att parkera bilen i centrum. Om man glömmer att lägga pengar på parkeringsautomaten kan man få böta € 47.

Hotell

Haag har ett stort antal hotell, men de är ofta fullsatta. Eftersom staden är regeringssäte lockar den ofta utländska delegationer, diplomater och statstjänstemän. Under sommaren är hotellen i Scheveningen ofta fullbokade. Om man vill undvika besvikelser är det bäst att boka i förväg.

Externa källor

För mer information om Haag rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car