Biluthyrning Rotterdam Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rotterdam Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rotterdam Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Rotterdam
 4. Rotterdam Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Rotterdam Airport

Rotterdams flygplats i ett nötskal

Rotterdams flygplats kallades ursprungligen Zestienhoven flygplats. Den öppnades 1956 och var i början mycket framgångsrik. På 1970-talet började det gå sämre och man talade om att stänga flygplatsen. Vinden vände när ekonomin återhämtade sig på 1990-talet. Man beslutade då att behålla flygplatsen på den plats den finns idag, nära Rotterdam. Idag är det en viktig regional flygplats som tar emot över en miljon passagerare om året. Det finns ingen tåg- eller tunnelbaneförbindelse till flygplatsen, men den är lätt att nå med buss. Det finns ett antal hotell nära flygplatsen, det närmaste ligger precis utanför ingången.

På flygplatsen finns en affär som har specialiserat sig på parfymer och typiska holländska souvenirer. Om man vill få en bit mat finns det två restauranger på bottenvåningen och en på första våningen.

Det finns bankomater och GWK Travelex har ett kontor på Rotterdams flygplats där du kan växla pengar. Det finns trådlöst internet tillgängligt över hela flygplatsen. Dessutom är flygplatsen mycket handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Rotterdams flygplats med förkortningarna RTM (IATA flygplatskod) och EHRD (ICAO flygplatskod).

Länk till webbsidan till Rotterdams flygplats

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Rotterdam

Utöver Rotterdam Airport i Rotterdam jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rotterdam: