• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Almere

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Almere på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Almere

EasyTerra Biluthyrning Almere är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Almere

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Almere med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Budget

  8.9 (9604)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.8 (6852)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8.7 (5438)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.1 (5940)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7 (3316)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Biluthyrningsföretag i och omkring Almere

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Almere, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Almere

EasyTerra Biluthyrning Almere jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

De Huchtstraat 10
De Huchtstraat 41
Louis Armstrongweg 4
Markerkant 10
Splijtbakweg 24,
Spoordreef 20-38

Platsinformation för Almere

Inledning

Almere är en ung stad, men nu har den blivit en av Nederländernas åtta största städer. Ursprungligen var den planerad som en spatiös stad med flera olika kärnpunkter. Sedan bestämde man sig för att bygga staden på grönområden som ursprungligen skilde de olika delarna åt. Den "gamla" staden består av den sorts bostadsområden som var populära på 70- och 80-talen och som byggdes för att sakta ner trafiken. I de nyare bostadsområdena finns trendiga och imponerande byggnader.

Befolkning

1975 hade Almere endast 47 invånare. men nu har detta nummer ökat till 180 000. Man förväntar sig att Almere kommer att ha 400 000 invånare 2030. De flesta av invånarna har flyttat dit från Amsterdam, även om det idag även är många av dem som är födda och uppväxta i Almere.

Geografiskt läge

Staden ligger i den sydvästra delen av provinsen Flevoland, som består helt av torrlagt land som innan dess var hav. I närheten finns Gooimeers stränder, vilka är väldigt populära bland människor som älskar vattensporter. Norr om staden ligger naturområdet Oostvaardersplassen, vilket består av våtmarker.

Ekonomi

Almere är en typisk sovstad: människor bor där men de arbetar någon annanstans, ofta i Amsterdam eller i någon av de andra städerna i det "gamla landet". Staden försöker locka företag som inte längre kan växa i Amsterdam-Schiphol-området. Om man kommer att lyckas med detta återstår att se, eftersom de begränsade järnvägs- och vägförbindelserna till det gamla landet hindrar många bolag från att flytta till Almere.
Staden håller på att bygga ett kontorscentrum nära centralstationen och nära affärsdistriktet. Almere har flera institutioner för högre utbildning och även förgreningar av Amsterdams universitet.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen ligger i Lelystad. Just nu används flygplatsen bara till privatflyg och affärsflyg, men det finns planer på att utvidga flygplatsen. Det är möjligt att reguljära flyg kommer att använda Lelystads flygplats om ett par år.
Den statliga flygplatsen Amsterdam Schiphols flygplats ligger ungefär 4 mil från Almere.

Kollektivtrafik

Almere har sex busslinjer, som drivs av Connexxion under namnet 'Maxx'. Under rusningstiden går bussarna väldigt ofta. Under andra tider på dagen behöver du aldrig vänta mer än 7,5 minuter. Efter klockan 20 behöver du aldrig vänta mer än 20 minuter.

Almere är anslutet till järnvägsnätet, även om linjen slutar i Lelystad, nordöst om Almere. Under flera år har man planerat att förlänga linjen till Groningen, men detta kommer inte att göras förrän om en tid. Staden har hela fem järnvägsstationer och en sjätte håller på att byggas.

Trafik och parkering

När stadsplanerarna designade Almere så delade de helt upp de olika sorters trafik som finns i en stad. Almere har separata bussfiler och cykelbanor, vilket garanterar att snabb och långsam trafik inte kommer i vägen för varandra. Staden kan nås från motorvägarna A6 (från A1 till Groningen) och A27 (från Almere till Utrecht). Det är bara under rusningstrafiken på morgonen och kvällen som det har en tendens att vara långa trafikstockningar, när människor pendlar till och från sina arbeten.

I Almeres centrum måste man betala för att parkera på gatan. Omkring centrum finns en så kallad blå zon, där du bara kan parkera i upp till en timme med parkeringsskiva. Människor som bor där har ofta ett särskilt kort till besökare. Dessutom finns det flera bilparkeringar i Almere-Stad där du kan parkera din hyrbil. I Almere-Muziekwijk finns det en infartsparkering.

Hotell

Även om det bara finns två hotell så är det mycket möjligt att det alltid finns ett ledigt rum, eftersom staden inte lockar många affärsresande eller turister (ännu). Nära staden finns ett fåtal campingplatser.

Externa källor

För mer information om Almere rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Budget
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • McRent