• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Amersfoort

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Amersfoort på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Amersfoort

EasyTerra Biluthyrning Amersfoort är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Amersfoort

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Amersfoort med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.4 (5325)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.3 (7887)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.3 (9491)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  8.2 (6756)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (4220)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  8.6 (14)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 439 omdömen

Biluthyrningsföretag i och omkring Amersfoort

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Amersfoort, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Amersfoort

EasyTerra Biluthyrning Amersfoort jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Amsterdamseweg 151
Nijverheidsweg-Noord 61
Recordweg 3
Ruimtevaart 30
Spacelab 9b

Platsinformation för Amersfoort

Inledning

Amersfoort har fått sitt namn efter floden Eem, som man brukade kalla för Amer. Staden grundades vid ett av flodens vadställen. Floden flyter genom Amersfoorts hjärta. Staden kallas också för klippstaden ('Keistad'), efter den enorma sten som finns i staden. Att stenen finns där är resultatet av ett vad. 1666 slog en adelsman vad om att han kunde övertala människorna i Amersfoort att släpa en sten från Leusderhei till staden, vilket de gjorde. Efteråt belönade han dem med öl och kex. Amersfoort har ett magnifikt medeltida centrum. Tornet Onze Lieve Vrouwe (som i folkmun kallas: 'Långe John') är dess främsta blickfång.

Befolkning

Staden har nästan 140 000 invånare. Under de sista åren har Amersfoort växt enormt, eftersom den utsågs till en växande stad på 80-talet. Stora nya förorter vittnar om det. 1985 hade staden endast 85 000 invånare.

Geografiskt läge

Amersfoort ligger i mitten av Nederländerna, 20 kilometer nordost om Utrecht och 50 kilometer sydost om Amsterdam. Staden är belägen i utkanten av Utrechtse Heuvelrug. I öster ligger Gelderse Vallei, och bakom den finns regionen Veluwe.

Ekonomi

En gång i tiden hade Amersfoort många ölbryggerier, men bara ett av dem finns kvar idag: Amersfoortse Stadsbrouwerij De Drie Ringen. Idag är servicesektorn motorn i stadens ekonomi. Mer än en fjärdedel av befolkningen är aktiv inom denna sektor. ICT-sektorn har också betydelse. En enkät som gjordes av stadsförvaltningen visade att det också bor många 'kreativa' människor i Amersfoort: forskare, ingenjörer, människor som gör teve program, journalister, musiker, designers, författare och artister.

Flygplatser

Staden har ingen flygplats, men ligger 6 mil från Schiphol. Små (affärs) plan kan använda Hilversum Airport, väster om staden. Denna flygplats används främst till fritidsändamål.

Kollektivtrafik

Stadsvervoer Nederland sköter kollektivtransporten. Det finns 10 busslinjer, vilka är särskilt viktiga för folk som bor i förorterna. Amersfoorts centrum kan man upptäcka till fots. Alla bussar avgår från Amersfoorts Centralstation. Där hittar du också de regionala förbindelserna som sköts av Connexxion och BBA.

Staden är en järnvägsknutpunkt. Tack vare sitt läge har staden utmärkta järnvägsförbindelser till andra stora städer i Nederländerna. De internationella tågen mellan Berlin och Amsterdam stannar också i  Amersfoort.

Cyklister kan parkera sina fordon i centrum på en övervakad cykelparkering utan kostnad (!).

Trafik och parkering

Det är mycket lätt att ta sig fram med bil i Amersfoort, åtminstone om man undviker morgonens och kvällens rusningstrafik. Norr om staden går motorvägen A1 (Amsterdam - tyska gränsen), i öster går A28 (Utrecht - Groningen). Dessa motorvägar korsar varandra vid knutpunkten Hoevelaken. I själva staden är det också lätt att hitta och vanligtvis är trafiken inte för livlig.

En stor del av stadens centrum utgörs av gågator. Runtomkring centrum ligger den så kallade Stadsring, där du kan parkera på gatan även om det är ganska dyrt. Det finns ett antal parkeringsplatser där det inte bara är billigare att parkera, utan också säkrare. Parkeringsplatserna ansluter till Park Route informationssystem. Skyltarna vid infartsvägarna visar hur många platser det finns lediga på de olika parkeringsplatserna.

Hotell

Amersfoort har ett begränsat antal hotell, men i allmänhet finns det lediga hotellrum, förutom under evenemang som till exempel den årliga Kei festivalen och den internationella tennisturneringen ATP.

Externa källor

För mer information om Amersfoort rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • Europcar
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Amersfoort