Biluthyrning Eindhoven

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Eindhoven på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Eindhoven

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Eindhoven
EasyTerra Biluthyrning Eindhoven är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Eindhoven

Biluthyrning Eindhoven
Biluthyrning Eindhoven

Inledning

Eindhoven är en ganska ung stad med en modern framtoning. Sedan slutet av 1800-talet har staden utvecklats tack var industriell verksamhet: först textilindustrin, sedan den elektroniska industrin (Philips) och DAF:s bilfabriker. Under Andra Världskriget bombades staden vilket innebär att det finns få historiska byggnader kvar i stadens centrum.

Befolkning

Eindhoven har över 200 000 invånare vilket gör staden till den femte största i Nederländerna. Eftersom det finns ett universitet och många tekniska högskolor är Eindhovens befolkning relativt ung.

Geografiskt läge

Eindhoven ligger i den södra delen av Nederländerna, i provinsen Noord-Brabant. Eindhoven är beläget 12 mil från Amsterdam, 11,5 mil från Rotterdam, 9 mil från Utrecht och 8 mil från Maastricht.

Ekonomi

Staden utgör det viktigaste centrumet i det industribälte som finns i den södra delen av Nederländerna. Ur ett historiskt perspektiv har elektroniktillverkaren Philips haft stor betydelse, även om företaget för länge sedan flyttade sitt huvudkontor till Amsterdam. Dessutom skapar DAF lastbilar många arbetstillfällen. 2006 var företaget Europas andra största lastbilstillverkare. Eindhoven presenterar sig själv som regionens centrum för kunskap och ICT. Företagen investerar ganska mycket pengar i forskning och utveckling. Att Eindhovens tekniska högskola ligger i staden bidrar också till stadens teknologiska framtoning.

Flygplatser

Nordväst om staden ligger Eindhoven Welschap flygplats. Det är en viktig flygplats för lågprisflygbolag, men den används också av flygbolag som KLM/Air France. Det finns direktförbindelser till Paris, London, Barcelona, Rom, Milano, Pisa, Dublin, Istanbul och många andra europeiska semestermål.

Kollektivtrafik

Staden har ingen tunnelbana eller spårvagnslinje, även om den har ett vidsträckt bussnätverk som drivs av två bussbolag: Hermes och BBA. Precis som på andra ställen i Nederländerna behövs ett så kallat "stripkort". Till och från Eindhovens flygplats finns en särskild bussförbindelse.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att köra bil i Eindhoven. Runtomkring centrum finns en så kallad inner ring (som anges på vägskyltar), vilket gör det lätt att köra från en del av staden till en annan. Många av stadens invånare klagar över de många trafikljusen i centrum vilka används för att ge bussar företräde.

Det finns många parkeringsområden och bilparkeringar. Man bör tänka på att polisen i Eindhoven utan betänkligheter ger böter till förare som inte följer de trafikskyltar som anger enkelriktade gator, felparkerar eller glömmer att lägga pengar på parkeringsautomaten. Det är förbjudet att cykla på några av gatorna i centrum. Denna regel upprätthålls ytterst noggrant.

Hotell

Eindhoven har ett stort hotellutbud. Det finns inga femstjärniga hotell, men kategorin fyrstjärniga hotell är väl representerad. Den här staden är centrum för teknologi och vetenskap, vilket lockar många affärsmän. Högskolorna lockar också många utländska delegationer. så vi rekommenderar att man bokar hotell i förväg.

Externa källor

För mer information om Eindhoven rekommenderar vi Google och följande externa källor:  

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biluthyrningsplatser i Eindhoven

EasyTerra Biluthyrning Eindhoven jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Eindhoven, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.