• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Eindhoven

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Eindhoven på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Eindhoven

EasyTerra Biluthyrning Eindhoven är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Eindhoven

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Eindhoven

Biluthyrningserbjudanden i Eindhoven

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Eindhoven.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Eindhoven

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Eindhoven med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7907)
  Från SEK 289 / dag
 • Hertz

  8.3 (6162)
  Från SEK 268 / dag
 • Budget

  8.1 (9001)
  Från SEK 307 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (2992)
  Från SEK 294 / dag
 • Europcar

  8 (7319)
  Från SEK 295 / dag
 • Sixt

  8 (2930)
  Från SEK 362 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 333 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1708)
  Från SEK 307 / dag
 • Avis

  7.8 (5349)
  Från SEK 300 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4888)
  Från SEK 213 / dag
 • Green Motion

  6.8 (1708)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Från SEK 250 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3854)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (95)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Eindhoven?

Eindhoven – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Eindhoven), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil April är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Eindhoven). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Eindhoven), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Eindhoven), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Eindhoven) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Eindhoven - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Eindhoven) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Eindhoven

Om du letar efter en hyrbil i Nederländerna, men i en annan stad än Eindhoven, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Nederländerna-sidan, där du kan välja i vilken stad i Nederländerna du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Eindhoven

EasyTerra Biluthyrning Eindhoven jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Croy 47, 5653 LC Eindhoven, Netherlands
Europalaan 2
Fuutlaan 4
High Tech Campus
Jeroen Boschlaan 220
Kennedyplein 400
Vestdijk 135

Platsinformation för Eindhoven

Inledning

Eindhoven är en ganska ung stad med en modern framtoning. Sedan slutet av 1800-talet har staden utvecklats tack var industriell verksamhet: först textilindustrin, sedan den elektroniska industrin (Philips) och DAF:s bilfabriker. Under Andra Världskriget bombades staden vilket innebär att det finns få historiska byggnader kvar i stadens centrum.

Befolkning

Eindhoven har över 200 000 invånare vilket gör staden till den femte största i Nederländerna. Eftersom det finns ett universitet och många tekniska högskolor är Eindhovens befolkning relativt ung.

Geografiskt läge

Eindhoven ligger i den södra delen av Nederländerna, i provinsen Noord-Brabant. Eindhoven är beläget 12 mil från Amsterdam, 11,5 mil från Rotterdam, 9 mil från Utrecht och 8 mil från Maastricht.

Ekonomi

Staden utgör det viktigaste centrumet i det industribälte som finns i den södra delen av Nederländerna. Ur ett historiskt perspektiv har elektroniktillverkaren Philips haft stor betydelse, även om företaget för länge sedan flyttade sitt huvudkontor till Amsterdam. Dessutom skapar DAF lastbilar många arbetstillfällen. 2006 var företaget Europas andra största lastbilstillverkare. Eindhoven presenterar sig själv som regionens centrum för kunskap och ICT. Företagen investerar ganska mycket pengar i forskning och utveckling. Att Eindhovens tekniska högskola ligger i staden bidrar också till stadens teknologiska framtoning.

Flygplatser

Nordväst om staden ligger Eindhoven Welschap flygplats. Det är en viktig flygplats för lågprisflygbolag, men den används också av flygbolag som KLM/Air France. Det finns direktförbindelser till Paris, London, Barcelona, Rom, Milano, Pisa, Dublin, Istanbul och många andra europeiska semestermål.

Kollektivtrafik

Staden har ingen tunnelbana eller spårvagnslinje, även om den har ett vidsträckt bussnätverk som drivs av två bussbolag: Hermes och BBA. Precis som på andra ställen i Nederländerna behövs ett så kallat "stripkort". Till och från Eindhovens flygplats finns en särskild bussförbindelse.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att köra bil i Eindhoven. Runtomkring centrum finns en så kallad inner ring (som anges på vägskyltar), vilket gör det lätt att köra från en del av staden till en annan. Många av stadens invånare klagar över de många trafikljusen i centrum vilka används för att ge bussar företräde.

Det finns många parkeringsområden och bilparkeringar. Man bör tänka på att polisen i Eindhoven utan betänkligheter ger böter till förare som inte följer de trafikskyltar som anger enkelriktade gator, felparkerar eller glömmer att lägga pengar på parkeringsautomaten. Det är förbjudet att cykla på några av gatorna i centrum. Denna regel upprätthålls ytterst noggrant.

Hotell

Eindhoven har ett stort hotellutbud. Det finns inga femstjärniga hotell, men kategorin fyrstjärniga hotell är väl representerad. Den här staden är centrum för teknologi och vetenskap, vilket lockar många affärsmän. Högskolorna lockar också många utländska delegationer. så vi rekommenderar att man bokar hotell i förväg.

Externa källor

För mer information om Eindhoven rekommenderar vi Google och följande externa källor:  

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  80 km/h
 • Språk
  Dutch
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Hertz
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Sixt
 • Flizzr
 • Enterprise
 • Avis
 • Thrifty
 • Green Motion
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • addCarRental
 • Your Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Eindhoven