Biluthyrning Eindhoven Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Eindhoven Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Eindhoven Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Nederländerna
 3. Biluthyrning Eindhoven
 4. Eindhoven Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Eindhoven Airport

Eindhoven flygplats i ett nötskal

Eindhoven (Welschap) flygplats var ursprungligen en militär flygbas. Under de senare åren har den växt betydligt huvudsakligen på grund av att den används av lågprisflygbolag. Den militära delen av flygplatsen kallas fortfarande för Welschap, men den del som används för civila flygningar kallas för Eindhoven flygplats.

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen. Emellertid går det en buss till Eindhoven centralstation fyra gånger i timmen. Resan tar ungefär 20 minuter.

Det finns inga hotell på flygplatsen. Det finns endast en butik där det säljs olika slags varor. Dessutom finns det en (snack) bar, en restaurang med självbetjäning och en restaurang där man kan äta à la carte. Det finns ett businesscentrum på den första våningen, där man kan använda olika sorters businesstjänster (telefon, fax, kopieringsmaskin och datorer). Det finns kontors- och mötesrum att hyra, alla med anslutningar för laptops. Terminalbyggnaden har trådlöst internet och det finns bankomater. Det finns ett läkarcentrum på första våningen, vilket även är en hjälpstation som man kan kontakta genom servicedisken. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Eindhoven flygplats med förkortningarna EIN (IATA flygplatskod) och EHEH (ICAO flygplatskod).

Länk till Eindhoven flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Eindhoven

Utöver Eindhoven Airport i Eindhoven jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Eindhoven: