• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Heraklion Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Heraklion Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Heraklion Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Heraklion Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Heraklion Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Heraklion Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Heraklion Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 216 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (53)
  Från SEK 331 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 429 / dag
 • Budget

  7.9 (9014)
  Från SEK 348 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (408)
  Från SEK 231 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Från SEK 492 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Från SEK 351 / dag
 • Europcar

  7.8 (7341)
  Från SEK 265 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Från SEK 326 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Från SEK 356 / dag
 • Alamo

  7.7 (7920)
  Från SEK 334 / dag
 • Green Motion

  7.7 (1717)
  Från SEK 226 / dag
 • Volta4u

  7.6 (27)
  Från SEK 305 / dag
 • Hertz

  7.5 (6177)
  Från SEK 407 / dag
 • Centauro

  7.5 (4527)
  Från SEK 226 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Från SEK 231 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1712)
  Från SEK 351 / dag
 • Avis

  7.2 (5359)
  Från SEK 423 / dag
 • Yours Carrental

  7.1 (12)
  Från SEK 244 / dag
 • Drive Hellas

  6.9 (237)
  Från SEK 268 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  6.5 (448)
  Från SEK 193 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.3 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3477)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Abbycar

  6.1 (556)
  Från SEK 216 / dag
 • Global Rent a Car

  5.8 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 268 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

Heraklion Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Heraklion Airport), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Heraklion Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Heraklion Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Heraklion Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Heraklion Airport), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Heraklion Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Heraklion Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Heraklion Airport) är Mars den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Heraklion Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Heraklion Airport) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Heraklion Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Heraklion Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Heraklion Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Heraklion Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Heraklion Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Heraklion Airport

Platsinformation för Heraklion Airport

Heraklions flygplats i ett nötskal

Heraklions flygplats på ön Kreta kallas officiellt 'Nikos Kazantzakis', efter en författare och filosof. Varje år använder omkring 5 miljoner människor den här flygplatsen. Terminalbyggnaden är ganska liten, vilket gör att den är mycket trafikerad under högsäsongen. Ofta måste folk som ska resa från flygplatsen vänta utanför, ibland under ganska lång tid eftersom flygningar till och från denna flygplats ofta är försenade. Det är därför arbetet för att bygga ut flygplatsen har börjat. Emellertid kommer det att ta några år innan detta arbete blir färdigt. Flygplatsen används också av det grekiska flygvapnet. Det är därför fotografering inte är tillåten. 

Flygplatsen, som ligger i utkanten av Heraklion är lätt att nå med buss och bil. Det finns inga hotell på flygplatsen.

Det finns ett begränsat antal affärer och ställen där man kan få något att äta och dricka. Det finns en restaurang och fem kaféer. Priserna är höga. Det finns inga kontor eller mötesrum som man kan hyra på flygplatsen. Det finns inte heller många andra faciliteter. Det finns en bank och några få bankomater.

Inom flygindustrin anges Heraklions flygplats med förkortningarna HER (IATA flygplatskod) och LGIR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Heraklions flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • OK Mobility
 • Autounion Car Rental
 • National Car Rental
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Alamo
 • Green Motion
 • Volta4u
 • Hertz
 • Centauro
 • Drive On Holidays
 • Enterprise
 • Avis
 • Yours Carrental
 • Drive Hellas
 • Goldcar
 • SurPrice car rentals
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • FireFly Car Rental
 • Abbycar
 • Global Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 • WHEEGO