• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Chania

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Chania på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Chania

EasyTerra Biluthyrning Chania är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Chania

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Chania

Biluthyrningserbjudanden i Chania

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Chania.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV

Biluthyrare i Chania

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Chania med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Autounion Car Rental

  8.7 (53)
  Från SEK 327 / dag
 • Yours Carrental

  8.1 (9)
  Från SEK 259 / dag
 • Alamo

  8.4 (7915)
  Från SEK 324 / dag
 • Volta4u

  7.8 (26)
  Från SEK 306 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (384)
  Från SEK 411 / dag
 • Thrifty

  8.1 (4896)
  Från SEK 357 / dag
 • Budget

  8 (9008)
  Från SEK 351 / dag
 • Drive Hellas

  7.9 (237)
  Från SEK 307 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Från SEK 334 / dag
 • Payless Car Rental

  7.8 (456)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1709)
  Från SEK 364 / dag
 • Centauro

  7.7 (4518)
  Från SEK 219 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Från SEK 419 / dag
 • Europcar

  7.7 (7334)
  Från SEK 254 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (407)
  Från SEK 257 / dag
 • Avis

  7.4 (5354)
  Från SEK 427 / dag
 • Abbycar

  7.5 (555)
  Från SEK 227 / dag
 • SurPrice car rentals

  7.2 (448)
  Från SEK 249 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Global Rent a Car

  6.2 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  5.4 (1711)
  Från SEK 247 / dag
 • Goldcar

  6.1 (5111)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • OK Mobility

  Inga omdömen
  Från SEK 233 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Drive On Holidays

  7.5 (1107)
  Från SEK 242 / dag
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • ACE Rent A Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Från SEK 333 / dag
 • WHEEGO

  Inga omdömen
  Från SEK 327 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Chania?

Chania – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Chania), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Chania) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Chania). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Chania) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Chania), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Chania), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Chania) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Chania) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Chania) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Chania) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Chania) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Chania) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Chania) är April den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Chania - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Chania) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Chania

Om du letar efter en hyrbil i Grekland, men i en annan stad än Chania, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Grekland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Grekland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Chania

EasyTerra Biluthyrning Chania jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Aghia Marina

Platsinformation för Chania

Inledning

Chania (som också skrivs Hania) är den andra största staden på den Grekiska ön Kreta. Fram till 1971 var det öns huvudstad. Detta år flyttades huvudstaden till Heraklion. Den mysiga gamla stadskärnan anses vara en av de vackraste i hela Grekland. Här ser man tydligt att Kreta alltid har varit en mötesplats för olika kulturer. Nära den gamla hamnen finns fortfarande en venetiansk fyr ('Faros') från 1400-talet och en vacker moské från 1700-talet. Söder om innerstaden finns en stor inomhusmarknad.
Provinsen Chania täcker den västra delen av Kreta. Området är rikt på arkeologiska fynd.

Befolkning

Staden har lite mer än 65 000 invånare. Detta inkluderar halvön Akrotiri, öster om Chania, där det blir mer bebyggelse för varje år. 

Geografiskt läge

Chania ligger på en slätt vid Kretas norra kust, på den västra delen av ön. Chaniabukten ligger mellan halvöarna Akrotiri (i öster) och Spatha (i väster). Kretas huvudstad - Heraklion - är belägen 14,5 mil västerut. Ungefär halvvägs dit finns en annan viktig stad, Rethymno.

Ekonomi

Turismen spelar en mycket viktig roll i den lokala ekonomin. Det gamla Chania, de många pittoreska byarna i provinsens inre del, de klippiga bergen längre söderut, stränderna och de arkeologiska fyndplatserna har en enorm dragningskraft på turister. 
Dessutom finns handelsvaror från provinsens inre delar (främst oliver och apelsiner), som skeppas iväg via Soudas moderna hamn (sju kilometer från Chania). Nära hamnen ligger också en NATO flottbas.
Dessutom är Chania ett utbildningscentrum, med bland annat ett berömt tekniskt universitet.

Flygplatser

Den internationella flygplatsen i Daskalogiannis ligger på en halvö öster om Chania. Varje dag finns det ett antal flygningar till Aten och under sommaren finns det många charterflyg till europeiska städer. Från flygplatsen finns en bussförbindelse till stadens centrum.
Heraklions flygplats är större. Den ligger 14 mil öster om Chania.

Kollektivtrafik

Den centrala busstationen är belägen sydväst om den gamla stadskärnan. Under sommaren går det bussar till populära resmål. Många städer och byar på Kreta har bussförbindelser, men förvänta dig inte att det går snabbt att åka buss. Det finns snabba bussförbindelser till de större städerna på Kreta som ligger på öns norra sidor där huvudvägen går. 
Från den moderna hamnen Souda går dagliga färjor till Piraeus (nära Aten).

Trafik och parkering

Att köra i Chanias nyare del är inte svårt. Runtomkring den gamla stadskärnan, nära den gamla marknaden och nära hamnen finns parkeringsplatser där du kan lämna din hyrbil för att upptäcka centrum. Lämna inget av värde i bilen!
Huvudvägarna på Kreta är i skapligt skick. Det är annorlunda om du bestämmer dig för att besöka södra Kretas bergiga del med sina smala slingrande vägar. Var alltid beredd på överraskningar: får eller getter på vägen, gropar i vägen eller en asfalterad väg som plötsligt blir en grusväg. Vissa vägar kan vara hala även när de är torra.
Dessutom har många av ortsborna en körstil som är annorlunda än den du är van vid. De struntar ofta i trafikljus och skyltar. Kort sagt: kör försiktigt och var koncentrerad. På landsvägar är hastighetsgränsen 90 kilometer i timmen.

Hotell

Chania är ett turistcentrum vilket betyder att det finns gott om hotell. I den gamla delen av staden hittar du mysiga ställen i renoverade byggnader. Öster och väster om den gamla stadskärnan finns också hotell (nära stränderna). Under sommaren (maj - oktober) rekommenderar vi dig starkt att boka ditt hotellrum i förväg. Under andra perioder är det inga svårigheter att hitta logi, även om några hotell kan vara stängda.

Externa källor

För mer information om Chania rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Greek (modern)
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Autounion Car Rental
 • Yours Carrental
 • Alamo
 • Volta4u
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Budget
 • Drive Hellas
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 • Enterprise
 • Centauro
 • Hertz
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Abbycar
 • SurPrice car rentals
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • FireFly Car Rental
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • Keddy By Europcar
 • Drive On Holidays
 • InterRent
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • WHEEGO
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Grekland
 3. Biluthyrning Chania