• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning San Cristóbal de La Laguna

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i San Cristóbal de La Laguna på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning San Cristóbal de La Laguna

EasyTerra Biluthyrning San Cristóbal de La Laguna är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i San Cristóbal de La Laguna

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i San Cristóbal de La Laguna

Biluthyrningserbjudanden i San Cristóbal de La Laguna

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i San Cristóbal de La Laguna.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i San Cristóbal de La Laguna

Nedan visas biluthyrningsföretagen i San Cristóbal de La Laguna med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Thrifty

  8.2 (4885)
  Från SEK 211 / dag
 • TopCar

  8.1 (150)
  Från SEK 125 / dag
 • Hertz

  8 (6161)
  Från SEK 200 / dag
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Från SEK 229 / dag
 • Avis

  7.8 (5348)
  Från SEK 200 / dag
 • Orlando Rent a Car

  7.6 (116)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Från SEK 216 / dag
 • Sixt

  7.5 (2928)
  Från SEK 260 / dag
 • Europcar

  7.4 (7319)
  Från SEK 239 / dag
 • Budget

  7.1 (8999)
  Från SEK 171 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Från SEK 801 / dag
 • Goldcar

  6.3 (5106)
  Från SEK 134 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1707)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7.1 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Canarias Rent a car

  Inga omdömen
  Från SEK 211 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (10)
  Från SEK 262 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3851)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i San Cristóbal de La Laguna?

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (San Cristóbal de La Laguna). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (San Cristóbal de La Laguna), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (San Cristóbal de La Laguna) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

San Cristóbal de La Laguna - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (San Cristóbal de La Laguna) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring San Cristóbal de La Laguna

Om du letar efter en hyrbil i Spanien, men i en annan stad än San Cristóbal de La Laguna, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Spanien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Spanien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i San Cristóbal de La Laguna

EasyTerra Biluthyrning San Cristóbal de La Laguna jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för San Cristóbal de La Laguna

Inledning

San Cristóbal de La Laguna (vanligen bara kallad La Laguna) är en gammal stad på norra Teneriffa, en av Kanarieöarna. Den historiska stadskärnan i den före detta huvudstaden på Kanarieöarna blev upptagen på UNESCO:s lista över världsarv 1999. Under åren därefter blev många av byggnaderna i den gamla stadskärnan renoverade. 

Befolkning

Staden har över 135 000 invånare.

Geografiskt läge

San Cristóbal de La Laguna ligger på norra Teneriffa, rakt nordväst om Santa Cruz. Tillsammans bildar de två städerna ett stort tätortsområde. 

Ekonomi

Sedan lång tid tillbaka är staden ett handelscentrum, även om mycket av kommersen numera äger rum i närbelägna Santa Cruz. Nordväst om staden odlas tomater och bananer. Som på resten av Teneriffa spelar turismen en viktig roll i den lokala ekonomin. Många tittar sig omkring i den vackert bevarade historiska stadskärnan i La Laguna. 

Staden är också ett utbildningscentrum: 30 000 studenter går på universitetet i La Laguna. 

Flygplatser

Flygplatsen ligger i de södra stadsdelarna. Den här flygplatsen, Los Rodeos eller Tenerife Norte, används huvudsakligen för flygningar till de andra Kanarieöarna och det spanska fastlandet, men det finns också några flygningar med internationella destinationer. Flygplatsen är lätt att nå med hyrbil. Flygplatsen ligger precis intill Autopista del Norte, vilken löper tvärs genom San Cristóbal de La Lagunas södra stadsdelar.  

Teneriffas huvudflygplats, Reina Sofia eller Tenerife Sur, kan nås via Autopista del Sur.

Kollektivtrafik

San Cristóbal de La Laguna har ett bra allmänt bussnät. I allmänhet går det också bussar till Santa Cruz. Det finns också en spårvagnsförbindelse mellan La Lagunas centrum och busstationen i Santa Cruz. 

Trafik och parkering

Många gator i den historiska stadskärnan är avstängda för biltrafik. Santa Cruz kan också vara livligt trafikerad. Lyckligtvis finns det många parkeringsplatser och parkeringshus i och runt om stadens centrum där man tryggt kan parkera sin bil. 

Hotell

San Cristóbal de La Laguna har ett begränsat logiutbud. Det finns inte många hotell, och de rum som hyrs ut i privata hem är ofta upptagna av studenter. Det finns ett större urval i Santa Cruz och naturligtvis längs Teneriffas populära turiststränder. Ön lockar turister året runt. Det är därför att rekommendera att boka hotellrum i god tid. 

Externa källor

För mer information om San Cristóbal de La Laguna rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • TopCar
 • Hertz
 • Flizzr
 • Avis
 • Orlando Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Europcar
 • Budget
 • InterRent
 • Goldcar
 • Enterprise
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Carwiz rent a car
 • Canarias Rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Dollar Rent a Car
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Spanien
 3. Biluthyrning San Cristóbal de La Laguna