• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning North Tenerife Los Rodeos Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i North Tenerife Los Rodeos Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning North Tenerife Los Rodeos Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden North Tenerife Los Rodeos Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i North Tenerife Los Rodeos Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i North Tenerife Los Rodeos Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i North Tenerife Los Rodeos Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Thrifty

  8.5 (4896)
  Från SEK 228 / dag
 • TopCar

  8.3 (153)
  Från SEK 113 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 230 / dag
 • Flizzr

  8 (271)
  Från SEK 234 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 222 / dag
 • Orlando Rent a Car

  7.6 (116)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 200 / dag
 • Sixt

  7.5 (2937)
  Från SEK 255 / dag
 • Europcar

  7.2 (7334)
  Från SEK 245 / dag
 • Budget

  7 (9008)
  Från SEK 178 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Från SEK 805 / dag
 • Goldcar

  6.3 (5111)
  Från SEK 139 / dag
 • Canarias Rent a car

  Inga omdömen
  Från SEK 176 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1709)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar Key'n Go

  8.5 (14)
  Från SEK 202 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

North Tenerife Los Rodeos Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport), är September den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (North Tenerife Los Rodeos Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport), är September den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (North Tenerife Los Rodeos Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

North Tenerife Los Rodeos Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (North Tenerife Los Rodeos Airport) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats North Tenerife Los Rodeos Airport

Platsinformation för North Tenerife Los Rodeos Airport

Norra Teneriffa Los Rodeos flygplats i ett nötskal

Norra Teneriffa Los Rodeos flygplats ligger 1,1 mil från Teneriffas huvudstad Santa Cruz. Det är den näst mest trafikerade flygplatsen på den här Kanarieön. Den flygplats som ligger på den södra delen av ön. Teneriffa Syd-Reina Sofia flygplats är mer trafikerad. Norra Teneriffa flygplats tar årligen emot fyra miljoner passagerare. De flesta flygningar är inrikesflygningar inom Spanien.

Det finns ingen järnvägsförbindelse till flygplatsen. Det finns bussar som går regelbundet till flera olika platser på ön. Los Rodeos är också enkel att nå med bil. Det finns inget hotell på flygplatsen, men det finns några hotell i närheten.

Det finns inte många butiker och restauranger på flygplatsen. Det finns en VIP-lounge med begränsade businessfaciliteter. Andra faciliteter inkluderar bank, ett växelkontor och ett flertal bankomater. Det finns även en hjälpstation och ett apotek för den som behöver läkarhjälp.

Inom flygindustrin anges Norra Teneriffa Los Rodeos flygplats med förkortningarna TFN (IATA flygplatskod) och GCXO (ICAO flygplatskod).

Länk till Norra Teneriffa Los Rodeos flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Thrifty
 • TopCar
 • Hertz
 • Flizzr
 • Avis
 • Orlando Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Europcar
 • Budget
 • InterRent
 • Goldcar
 • Canarias Rent a car
 • Enterprise
 • Rhodium Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Carwiz rent a car
 • Goldcar Key'n Go
 • Dollar Rent a Car