• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Adeje

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Adeje på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Nyttja rabatter på upp till 25% från olika uthyrningsföretag - Giltigt t.o.m. 29 februari 2024
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Adeje

EasyTerra Biluthyrning Adeje är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Adeje

Inledning

Adeje är en stad på Teneriffa, en av Kanarieöarna. Playa de las Américas byggdes med syfte på turister, men Adeje har några platser av historiskt intresse, som det befästa Casa Fuerte och kyrkan Iglesia de Santa Ursula. Emellertid så besöker turisterna huvudsakligen Adeje eftersom det är startpunkten på vandringen till Teneriffes djupaste ravin, Barranco del Infierno. Det finns även ett fantastiskt vattenland, Siam Park.

Befolkning

Staden har 43 000 invånare.

Geografiskt läge

Adeje är belägen på sydvästra Teneriffa, precis norr om Playa de las Américas. Staden ligger i slutet av motorväg TF-1 (även Autopista del Sur) vilken går till huvudstaden Santa Cruz de Tenerife.

Ekonomi

Jordbruket var en gång i tiden ekonomins huvudnäring, men denna roll har övertagits av turismen. I närheten av staden hittar man vackra stränder vid Costa Adeje.

Flygplatser

Den största och mest trafikerade flygplatsen på Teneriffa, Reina Sofia flygplats (även Teneriffa Södra flygplats) är belägen 1,5 mil sydöster om Adeje. Den är enkel att nå med hyrbil via motorväg TF-1.

Kollektivtrafik

De gröna bussarna som drivs av Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) går till varenda stad på Teneriffa. Bussarna är moderna och har luftkonditionering och biljettpriset är lågt. Det finns dock många hållplatser och resan kan därför ta lång tid. Det finns en expressbussförbindelse mellan Playa de las Américas i söder och huvudstaden i norr.

Trafik och parkering

Särskilt under högsäsongen kan det vara svårt att hitta en ledig parkeringsplats i Adeje eller i andra turistcenter på Teneriffa. Lokalinvånarna gör inget väsen av det och dubbelparkerar utan att blinka, men vi avråder från att man gör detta med hyrbil. Man bör också tänka på att vägarna i bergen är ganska smala, branta och slingrande.

Hotell

Det är ingen brist på logi i och utanför Adeje. Logiet består främst av byggnader med lägenheter och hotell och semesteranläggningar på stranden, Costa Adeje. Hotellen här är något dyrare än logiet i det närliggande, men 'vanligare', Playa de las Américas.

Externa källor

För mer information om Adeje, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Spanish

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).