• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Bordeaux Merignac Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Bordeaux Merignac Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Bordeaux Merignac Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Bordeaux Merignac Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Bordeaux Merignac Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Bordeaux Merignac Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Bordeaux Merignac Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.9 (25)
  Från SEK 302 / dag
 • Sixt

  8.4 (2937)
  Från SEK 390 / dag
 • Alamo

  8.3 (7915)
  Från SEK 467 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Från SEK 312 / dag
 • Thrifty

  8 (4896)
  Från SEK 301 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Från SEK 373 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 413 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3862)
  Från SEK 407 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1709)
  Från SEK 472 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 373 / dag
 • Goldcar

  7.6 (5111)
  Från SEK 251 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 554 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3035)
  Från SEK 301 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Från SEK 458 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Från SEK 367 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.9 (3472)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Från SEK 731 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Travel Car

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Bordeaux Merignac Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Bordeaux Merignac Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Bordeaux Merignac Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Mars den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Bordeaux Merignac Airport) är November den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Bordeaux Merignac Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Bordeaux Merignac Airport) är Maj den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Bordeaux Merignac Airport

Andra uthyrningsställen i Bordeaux

Utöver Bordeaux Merignac Airport i Bordeaux jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Bordeaux:

Platsinformation för Bordeaux Merignac Airport

Bordeaux flygplats i ett nötskal

Bordeaux flygplats är belägen i närheten av staden Mérignac, 1,2 mil väster om Bordeaux. Där finns två terminaler som är förbundna via en korridor. Det är lätt att komma till flygplatsen med bil och buss. Om man vill ta tåget måste man först ta en JetBus till huvudstationen i Bordeaux.

Flygplatsen har ett begränsat antal affärer, restauranger och barer. Det finns emellertid en restaurang där man kan äta "a la carte" med utsikt över flygplatsen. Det finns inga konferensfaciliteter på flygplatsen, men det finns gott om dem på hotellen i närheten. Dessutom finns det en bank, ett växlingskontor och det finns bankomater i terminal B.

Inom flygindustrin anges Bordeaux flygplats med förkortningarna BOD (IATA flygplatskod) och LFBD (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Bordeaux flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Goldcar
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • Travel Car
 • AVIS Car-Away
 • CITROEN