Biluthyrning Tours

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Tours på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Tours

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Tours
EasyTerra Biluthyrning Tours är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Tours

Inledning

Tours är huvudort i det franska departementet Indre-et-Loire. Staden har ett vackert historiskt centrum (Vieux Tours) med välbevarade hus, en del av dem i trä, och ett trevligt stortorg (Place Plumereau) med kaféer och restauranger.

Befolkning

Nästan 150 000 personer bor i själva staden, men befolkningen i hela Tours tätortsområde och omgivningar är dubbelt så stor.

Geografiskt läge

Tours ligger i centrala Frankrike där floderna Indre och Loire rinner samman. Den senare rinner ut längre västerut, nära Nantes, i Atlanten. Orléans ligger nordost om Tours.

Ekonomi

Staden har det största universitetet i regionen Centre, Université Francois Rabelais. Universitetet och det anslutna sjukhuset är stadens största arbetsgivare. Det finns också en fransk flygvapenbas och däcktillverkaren Michelin ligger också här. Det finns en modern affärspark i stadsdelen Deux-Lions där främst högteknologiska företag och forskningsinstitut är belägna. 

Flygplatser

Aeroport Tours-Val de Loire ligger 6 kilometer nordost om centrum. Den är lätt att nå med hyrbil via Avenue de la Tranchée och Avenue André Maginot. Vägen till flygplatsen är tydligt skyltad. 

Kollektivtrafik

Tours har bra allmän busstrafik. Den centrala busstationen ligger nära stadshuset (Hôtel de Ville). En spårvägslinje håller på att anläggas. Man beräknar att de första spårvagnarna kommer att tas i drift 2013. Höghastighetståg (TGV) stannar i Tours och förbinder staden med Paris, Bordeaux och Lyon.

Trafik och parkering

Centrum i Tours är delvis ett gågateområde och det kan vara svårt att hitta en parkeringsplats på gatan. Det finns flera underjordiska parkeringshus där man kan parkera sin hyrbil: under Place de la Gare, under Place des Halles (idealiskt för ett besök i den historiska stadskärnan) och under Place Anatole-France (för shopping på Rue Nationale). Tack vare ringleden runt om Tours är det lätt att ta sig från en del av staden till en annan. 

Hotell

Tours har ett bra logiutbud från affärshotell till mysiga familjehotell. Det finns också många bed & breakfasts, vilka kallas för chambres d'hôtes in Frankrike. I allmänhet behöver man inte boka rum i förväg om man inte vill bo på ett specifikt hotell. 

Externa källor

För mer information om Tours rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car

Biluthyrningsplatser i Tours

EasyTerra Biluthyrning Tours jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Tours, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.