• Kundbetyg 8.4 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Gare de Tours

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Gare de Tours på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Gare de Tours

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Gare de Tours

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Gare de Tours.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Hyrbilsalternativ i Gare de Tours

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Gare de Tours. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Avis

  8.7 (6074)
  Från SEK 609 / dag

Gare de Tours genomsnittligt dagligt pris per månad

Biluthyrningsplats Gare de Tours

Andra uthyrningsställen i Tours

Utöver Gare de Tours i Tours jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Tours:

Platsinformation för Gare de Tours

Allmän information

Tours järnvägsstation, eller Gare de Tours, är belägen på Place du Général Leclerc precis vid stadens centrum och uppfördes 1846. Staden ligger i centrala Frankrike och är huvudstad i departementet Indre-et-Loire. Tours Station är en ändstation. Härifrån kan man ta tåget till bland annat Bordeaux, östra Frankrike (TGV) och Le Mans. På Tours andra station, Saint-Pierre-des-Corps, stannar tåg som inte har Tours som slutstation. Därför stannar fler TGV linjer här.

Transportmedel

Vill du besöka Tours eller dess omgivningar? Det finns ett taxistånd utanför stationen. Det finns alltid taxibilar tillgängliga, 24 timmar om dygnet. Du behöver inte boka. Bussar stannar precis utanför stationen vid det stora torget. Stadsbussarna stannar mittemot stationen. Regionala bussar stannar på den vänstra sidan av torget, när man står vid stationens huvudentré. Det är inget problem att hyra bil i Tours. Avis har ett kontor i centralhallen, men det är stängt på söndagar. Det finns ett parkeringshus under torget mittemot stationen där du kan betala.

Service

Biljetter säljs innanför huvudingången via dörr 4. Informationsdisken hittar man i centralhallen, mittemot korridor F. Bredvid den hittar man ett väntrum. Det finns även en disk för förlorade och upphittade föremål, ett växelkontor, bagagevagnar, toaletter (med faciliteter för så barn), läskautomater, bankomater, wifi och en hjärtstartare. 

Restauranger

Det finns en restaurang med takeaway som tillhör kedjan 'Pain à la ligne'. Här kan du köpa en smörgås som du kan ta med dig. Om du har mer tid så finns det också en café-restaurang i centralhallen, med en terrass utomhus. Du kan emellertid även promenera till centrum där det finns gott om restauranger.  

Affärer

Stationen har en Relay-kiosk med ett stort utbud av tidningar, magasin och böcker. Det finns även en tobaksaffär. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.

Avis