• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Rennes

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rennes på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rennes

EasyTerra Biluthyrning Rennes är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Rennes

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Rennes

Biluthyrningserbjudanden i Rennes

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rennes.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Rennes

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Rennes med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8.1 (7786)
  Från SEK 500 / dag
 • Sixt

  8.1 (2832)
  Från SEK 591 / dag
 • Avis

  8 (5264)
  Från SEK 669 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.9 (390)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3762)
  Från SEK 567 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (378)
  Från SEK 587 / dag
 • Thrifty

  7.9 (4745)
  Från SEK 504 / dag
 • Europcar

  7.9 (7177)
  Från SEK 480 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2916)
  Från SEK 421 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1688)
  Från SEK 505 / dag
 • Budget

  7.5 (8855)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.5 (6046)
  Från SEK 511 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Rennes?

Rennes – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rennes), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rennes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rennes). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rennes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rennes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rennes), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rennes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rennes) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rennes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rennes) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rennes) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rennes) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Rennes) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rennes) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Rennes) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Rennes) är April den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Rennes

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Rennes, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Rennes

EasyTerra Biluthyrning Rennes jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

13 Rue Du Lt Colonel Dubois
220 Route de Lorient
Rue de Bray

Platsinformation för Rennes

Inledning

Rennes är huvudstad i Bretagne. Stadens låga popularitet bland turister är egentligen oförtjänt. Stadens gamla centrum är mycket vackert. Tack vare stadens många studenter är nöjeslivet intensivt (nästan en tredjedel av invånarna är studenter). Särskilt under helgerna (som för studenterna börjar på torsdagar) är barerna och uteserveringarna proppfulla med folk.

I början av juli organiseras en stor festival som kallas ‘Festival des Tombées de la Nuit’, med gratis musikframträdande och teaterförställningar under bar himmel.

Befolkning

Staden har omkring 210 000 invånare. Av dessa är så många som 60 000 studenter.

Geografiskt läge

Rennes ligger i västra Frankrike i den östra delen av Bretagne. Den äldsta delen av stadens centrum byggdes på en kulle på den plats där floderna Ille och Vilaine rinner ihop. Staden Nantes ligger nästan 10 mil söder om Rennes.

Ekonomi

Det finns en stor PSA Peugeot Citroën fabrik i Rennes. Denna fabrik är regionens största arbetsgivare. Dessutom har telekommunikationsföretaget Thomson en stor del av sin verksamhet där.

Även högre utbildning en viktig sektor. Rennes har två universitet, ett av dem fokuserar på ekonomi, lag, medicin och teknologi och det andra på konst, kultur och socialvetenskap. Det finns också en teknisk högskola.

Flygplats

Rennes flygplats ligger 7 kilometer sydost om staden. Den heter Aéroport Rennes-St. Jacques och det finns förbindelser till andra franska städer och till destinationer på de brittiska öarna. Under sommaren finns även flyg till några semesterorter.

Kollektivtrafik

Rennes har ett utmärkt kollektivtrafiknät med mer än 50 busslinjer. Samtliga bussar avgår från Place de la Republique. Var femte minut avgår de främsta linjernas bussar. Man kan köpa biljetter som gäller under en hel dag.

Dessutom finns det en tunnelbanelinje, som går mellan bland annat tågstationen, stadens centrum och universiteten. 

Trafik och parkering

En stor del av Rennes centrum är bara tillgängligt för fotgängare och stadsbussar. Utanför detta område kan trafiken vara intensiv. Att parkera i centrum är ganska dyrt. Ett bättre alternativ är att parkera vid en av tunnelbanestationerna i utkanten av stadens (Kennedy och Villejean i norr och Henri Freville, Triangle och La Poterie i söder) där det är gratis. Sedan kan man fortsätta in till centrum med tunnelbana.

Hotell

Rennes har ett bra hotellutbud. De flesta av dem ligger runtomkring Place de la Gare och längs avenyn Jean Janvier. För budgetresenärer finns det ett vandrarhem. Dessutom finns det en stor campingplats i den nordöstra delen av staden, i mitten av en fritidspark.

Externa källor

För mer information om Rennes, rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Rennes