• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Rennes Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Rennes Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Rennes Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Rennes Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Rennes Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Rennes Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Rennes Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Från SEK 413 / dag
 • Sixt

  7.9 (2938)
  Från SEK 527 / dag
 • Alamo

  8 (7916)
  Från SEK 512 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3863)
  Från SEK 475 / dag
 • Europcar

  7.8 (7335)
  Från SEK 375 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4898)
  Från SEK 484 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1710)
  Från SEK 527 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Från SEK 379 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Från SEK 614 / dag
 • Avis

  7.6 (5354)
  Från SEK 651 / dag
 • Hertz

  7.5 (6167)
  Från SEK 443 / dag
 • Budget

  7.5 (9010)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Carwiz rent a car

  8.2 (407)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Rennes Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil September är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Rennes Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Rennes Järnvägsstation), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Januari är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Rennes Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Rennes Järnvägsstation) är November den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Rennes Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Rennes

Utöver Rennes Järnvägsstation i Rennes jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Rennes:

Platsinformation för Rennes Järnvägsstation

Allmän information

Rennes är huvudstaden i Bretagne i den västra delen av Frankrike. Rennes station är belägen på Place de la Gare i stadens centrum. Från Paris Montparnasse tar det två timmar med tåg till Rennes. Från Rennes kan man resa vidare västerut med TGV till bland annat Brest och Nantes.

Transportmedel

Vill du stanna i Rennes omgivningar? Det finns två taxistånd, ett vid den norra utgången och ett vid den södra utgången. Alla Rennes stadsbussar stannar vid Place de la Gare. För intercitybussar måste man gå till busstationen vid den norra utgången. Det finns även en underjordisk tunnelbanestation på linjen JF Kennedy - Potterie nära stationen.

Det är enkelt att hyra bil i Rennes för att fortsätta att utforska staden och Frankrikes västkust. Ta den norra utgången och efter 50 meter ser du biluthyrningsföretagen Avis, Budget, Hertz, National och Europcar till höger.

Service

Det finns en informationsdisk med information om staden och resor inuti centralhallen. Det finns även vänthallar för resenärer i första- och andraklass och en snabb internetuppkoppling med wifi. Dessutom finns det en disk för förlorade och upphittade föremål, bankomater, telefonautomater, en passfotoautomat, en maskin där man kan skriva ut sina bilder, en kopieringsmaskin och en hjärtstartare.

Restauranger

Det finns ett flertal restauranger (inklusive en crêpesrestaurang), barer och restauranger med takeaway, Om du har gott om tid så hittar du flera restauranger mittemot den norra utgången, där du kan ha en lugn middag. 

Affärer

På stationen finns det en blomsteraffär, en Relay-kiosk som säljer tidningar och magasin och ett apotek. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car