• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Nantes Södra Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Nantes Södra Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Nantes Södra Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Nantes Södra Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Nantes Södra Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Nantes Södra Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Nantes Södra Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Europcar

  8.5 (7231)
  Från SEK 379 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Från SEK 806 / dag
 • Sixt

  8.2 (2875)
  Från SEK 334 / dag
 • Alamo

  8.1 (7824)
  Från SEK 232 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  8 (4785)
  Från SEK 247 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3788)
  Från SEK 248 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2949)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.8 (8922)
  Från SEK 327 / dag
 • Avis

  7.8 (5293)
  Från SEK 344 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1693)
  Från SEK 279 / dag
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Från SEK 325 / dag
 • Hertz

  7.3 (6097)
  Från SEK 269 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Nantes Södra Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Nantes Södra Järnvägsstation), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation), är December den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Nantes Södra Järnvägsstation) är September den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Nantes Södra Järnvägsstation - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Nantes Södra Järnvägsstation) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Nantes Södra Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Nantes

Utöver Nantes Södra Järnvägsstation i Nantes jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Nantes:

Platsinformation för Nantes Södra Järnvägsstation

Allmän information

Nantes järnvägsstation är Nantes centralstation. Nantes är belägen i västra Frankrike vid Loire, omkring fem mil från Atlanten. Stationen består av två delar: en nordlig station (Gare Nord) och en sydlig station (Gare Sud). Båda delarna är anslutna till varandra genom en underjordisk gång från vilken man även kan nå all perronger. Från Gare Nord tar det 20 minuter att gå till stadens centrum. TGV Atlantique stannar vid denna station. Från Nantes kan man resa till Paris MontparnasseLilleLyon och Strasbourg.

Transportmedel

Vill du besöka staden eller dess omgivningar? Taxibilar och bussar hittar man vid utgångarna på båda sidor om stationen. På Gare Nord kan du ta linje 12 i riktning mot Orvault och på den södra delen hittar du busslinje 56 i riktning mot Saint-Herblain och 31 i riktning mot Reze. Regionala bussar stannar vid ingången till Gare Sud. Nantes spårvagn stannar mittemot Gare Nord. På fem minuter tar den dig till centrum, Saint-Herblain och fotbollsstadion.

Du kan även hyra en bil på Nantes järnvägsstation. Det finns fem biluthyrningsföretag: Avis, Hertz, ADA, Sixt och National Citer, alla ligger utanför Gare Sud. När man har stationen bakom sig svänger man vänster och hittar dem på Rue Cornulier. Man kan hyra cyklar på Gare Sud mittemot Hotel Mercure.

Service

I båda centralhallarna hittar du en SNCF informationsdisk och biljettkontor, liksom biljettmaskiner. Det finns även en disk för förlorade och upphittade föremål, en polisstation, skåp och toaletter med skötbord. Dessutom finns det bankomater, automater där man kan köpa snacks och läsk, en fotoautomat, en maskin där man kan skriva ut sina digitala bilder, en wi-fi hotspot och en hjärtstartare. 

Restauranger

På båda sidor av stationen hittar du restauranger med takeaway. Det finns många restauranger om du korsar gatan med Gare Nord bakom dig. 

Affärer

I både den norra och södra centralhallen finns det en Relay-kiosk där man kan köpa (internationella) tidningar, magasin och böcker.

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Rent a car
 • Sixt
 • Alamo
 • Carwiz rent a car
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Your Rent
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Hertz
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Nantes
 4. Nantes Södra Järnvägsstation