• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Lille Järnvägsstation

Hyra problemfritt en bil på 49 360 platser

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lille Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar

Varför boka genom oss?

 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 20% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 4 oktober - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lille Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Lille Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lille Järnvägsstation.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV

Hyrbilsalternativ i Lille Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Lille Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.5 (7654)
  Från / dag
 • Europcar

  8.3 (6950)
 • Avis

  8.1 (5116)
  Från / dag
 • Budget

  7.7 (8670)
  Från / dag
 • Enterprise

  7.7 (1661)
  Från / dag
 • National Car Rental

  7.6 (376)
  Från / dag
 • Keddy By Europcar

  7.2 (2853)

Lille Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Lille Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Lille

Utöver Lille Järnvägsstation i Lille jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lille:

Platsinformation för Lille Järnvägsstation

Allmän information

Lille Europe Station är den andra största stationen i staden Lille i norra Frankrike. Lille Europe är belägen på Place François Mitterrand, söder om Lilles stadskärna. Stationen används främst av Eurostar och höghastighetstågen TGV. Stationen byggdes 1993 som en genomfartsstation för tåg mellan England och Benelux och förbindelser med resten av Frankrike via TGV.

I allmänhet avgår TGV-tågen till Paris från Lille Flandres, Lilles andra station. Stationerna ligger ungefär 500 meter från varandra. Om du behöver byta tåg i Lille så kan du göra det till fots. Du kan också ta tunnelbanelinjen 2 i riktning mot Lomme – St. Philibert. Den första hållplatsen är Lille Flandres.

Transportmedel

Ska du stanna i Lille eller dess omgivningar? Det finns taxibilar vid utgången 'Boulevard de Leeds'. För att komma till Lilles stadsbussar följer du skyltarna mot utfarten Avenue le Corbusier. Lilles spårvagn stannar precis utanför stationen. Du har stationen bakom dig på Place François Mitterrand och svänger till höger. Efter 100 meter ser du rulltrapporna till den underjordiska spårvagnsstationen. Tunnelbanan ligger under stationen och kan nås via 'Ingång K'. Båda Lilles tunnelbanelinjer stannar här. Vill du hyra en bil i Lille? Det finns ett flertal biluthyrningsföretag i Lilles centralhall. Du kan välja mellan National, Europcar, Avis och Hertz. Du kan även hyra cyklar.

Service

Hela stationen har wi-fi. Eftersom det är en genomfartsstation så finns det bra faciliteter för den som behöver vänta. Det finns två informationsdiskar, en för Paris (ingång B) och en för London (ingång C). Det finns även biljettkontor, läskautomater, passfoton, toaletter, diskar för förlorade och upphittade föremål och ett växelkontor. 

Restauranger

Lille Europe har en Autogrill restaurang med byffé, där man kan äta en magnifik middag. Om du har ont om tid kan du besöka någon av takeaway-restaurangerna.  

Affärer

Det finns två Relay-kiosker. En är fransk (ingång K) och den andra är engelsk (ingång F). Affären har ett brett urval av tidskrifter, tidningar och böcker. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  compact

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar