• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Gare de Lille-Flandres

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Gare de Lille-Flandres på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Gare de Lille-Flandres

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Gare de Lille-Flandres

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Gare de Lille-Flandres.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Gare de Lille-Flandres

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Gare de Lille-Flandres. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Alamo

  8.4 (7915)
  Från SEK 630 / dag
 • Europcar

  8.1 (7334)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 654 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.8 (4896)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.6 (9008)
  Från SEK 471 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1709)
  Från SEK 652 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Från SEK 834 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2995)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  8.1 (2937)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rent a car

  8.9 (25)
  Från SEK 747 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Gare de Lille-Flandres genomsnittligt dagligt pris per månad

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Gare de Lille-Flandres). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Gare de Lille-Flandres), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Gare de Lille-Flandres) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Gare de Lille-Flandres) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Februari är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Gare de Lille-Flandres) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. November är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. November är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Gare de Lille-Flandres – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Gare de Lille-Flandres) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Gare de Lille-Flandres

Andra uthyrningsställen i Lille

Utöver Gare de Lille-Flandres i Lille jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Lille:

Platsinformation för Gare de Lille-Flandres

Allmän information

Lille Europe Station är den andra största stationen i staden Lille i norra Frankrike. Lille Europe är belägen på Place François Mitterrand, söder om Lilles stadskärna. Stationen används främst av Eurostar och höghastighetstågen TGV. Stationen byggdes 1993 som en genomfartsstation för tåg mellan England och Benelux och förbindelser med resten av Frankrike via TGV.

I allmänhet avgår TGV-tågen till Paris från Lille Flandres, Lilles andra station. Stationerna ligger ungefär 500 meter från varandra. Om du behöver byta tåg i Lille så kan du göra det till fots. Du kan också ta tunnelbanelinjen 2 i riktning mot Lomme – St. Philibert. Den första hållplatsen är Lille Flandres.

Transportmedel

Ska du stanna i Lille eller dess omgivningar? Det finns taxibilar vid utgången 'Boulevard de Leeds'. För att komma till Lilles stadsbussar följer du skyltarna mot utfarten Avenue le Corbusier. Lilles spårvagn stannar precis utanför stationen. Du har stationen bakom dig på Place François Mitterrand och svänger till höger. Efter 100 meter ser du rulltrapporna till den underjordiska spårvagnsstationen. Tunnelbanan ligger under stationen och kan nås via 'Ingång K'. Båda Lilles tunnelbanelinjer stannar här. Vill du hyra en bil i Lille? Det finns ett flertal biluthyrningsföretag i Lilles centralhall. Du kan välja mellan National, Europcar, Avis och Hertz. Du kan även hyra cyklar.

Service

Hela stationen har wi-fi. Eftersom det är en genomfartsstation så finns det bra faciliteter för den som behöver vänta. Det finns två informationsdiskar, en för Paris (ingång B) och en för London (ingång C). Det finns även biljettkontor, läskautomater, passfoton, toaletter, diskar för förlorade och upphittade föremål och ett växelkontor. 

Restauranger

Lille Europe har en Autogrill restaurang med byffé, där man kan äta en magnifik middag. Om du har ont om tid kan du besöka någon av takeaway-restaurangerna.  

Affärer

Det finns två Relay-kiosker. En är fransk (ingång K) och den andra är engelsk (ingång F). Affären har ett brett urval av tidskrifter, tidningar och böcker. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Budget
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Rent a car
 • AVIS Car-Away