• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Lille

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Lille på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Lille

EasyTerra Biluthyrning Lille är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Lille

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Lille.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Lille

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Lille med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.4 (7820)
  Från SEK 315 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (7216)
  Från SEK 310 / dag
 • Sixt

  8.1 (2871)
  Från SEK 431 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (394)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8 (3776)
  Från SEK 359 / dag
 • Avis

  7.9 (5284)
  Från SEK 386 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4771)
  Från SEK 359 / dag
 • Budget

  7.7 (8901)
  Från SEK 318 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Från SEK 421 / dag
 • Hertz

  7.6 (6081)
  Från SEK 339 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2942)
  Från SEK 320 / dag
 • National Car Rental

  7.3 (381)
  Från SEK 802 / dag
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Lille?

Lille – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Lille), är April den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Lille) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Lille). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Lille) är April den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Lille), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Lille), är November den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Lille) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Lille) är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. April är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Lille) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Lille) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Lille) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Lille) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Lille) är September den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Lille – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Lille) är Juli den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Lille

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Lille, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Lille

EasyTerra Biluthyrning Lille jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

293 Avenue de Dunkerque

Platsinformation för Lille

Inledning

Lille (som kallas Rijsel på flamländska) är huvudstad i regionen Nord-Pas-de-Calais. Staden brukar inte uppmärksammas av turister, men har egentligen mycket att erbjuda. Lille har ett lockande historiskt centrum, vars mittpunkt är Place du Général-de-Gaulle, som kort och gott kallas Grand'place. I den före detta utställningshallen, mellan torget och Place du Théâtre, finns det en stor marknad där det främst säljs blommor och böcker. Musée des Beaux-Arts hyser konstverk av flamländska, holländska och franska konstnärer.

Befolkning

Lille har nästan 230 000 invånare, men det är en del av ett storstadsområde där över 1 miljon människor bor. Det är den fjärde största tätortsområdet i Frankrike (efter ParisLyon och Marseille).

Geografiskt läge

Lille är belägen längst upp i norra Frankrike, vid gränsen till Belgien. Staden ligger vid floden Deule, en biflod till Leie. Tillsammans med belgiska Kortrijk (2,5 mil norr om Lille), utgör staden en europeisk ekonomisk region.

Ekonomi

Lille var förr i tiden ett viktigt centrum för textilindustrin. Idag spelar turismen en viktig roll. Staden stod i rampljuset 2004, när Lille och Genua var 'Europas kulturhuvudstäder'. Dessutom är Lille ett centrum för administration, finanser och utbildning. Mer än hälften av befolkningen arbetar inom servicesektorn.

Flygplatser

Den internationella Lille flygplats är belägen i Lesquin, 7 kilometer söder om staden. Flygplatsen nås enkelt med hyrbil: den ligger mellan motorväg A1 (utfart 20b) och A23 (utfart1). 

Kollektivtrafik

Lille har ett utmärkt kollektivtrafiksystem. Det finns en tunnelbana som består av två linjer och även ett bussnät. Dessutom finns det två spårvagnslinjer, till Roubaix och Tourcoign.

Trafik och parkering

En del av stadens centrum är endast tillgängligt för fotgängare. Lille är också en mycket livligt trafikerad stad. Förbindelserna till omgivningarna är emellertid utmärkta. Hela fem motorvägar är anslutna till Lilles omfartsled: A1 (till Paris), A25 (Duikerken), A22 (Brygge), A27 (Bryssel) och A23 (Valenciennes). Det är enklast att parkera hyrbilen på en av de täckta parkeringsplatserna som ligger inuti eller runtomkring Lilles centrum.

Hotell

Det finns ett stort utbud av logi i Lille. Runt tågstationen hittar man många medelklasshotell, medan de dyrare hotellen främst finns på Rue de Paris. Det finns även alternativ för budgetresenärer, som HI Hostel.

Externa källor

För mer information om Lille, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Carwiz rent a car
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • AVIS Car-Away
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Lille