• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Brygge

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Brygge på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Brygge

EasyTerra Biluthyrning Brygge är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrare i Brygge

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Brygge med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Europcar

  9.3 (8395)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8.4 (6173)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (9881)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Platsinformation för Brygge

Inledning

Brygge är huvudstad i provinsen Västflandern. Längre bak i tiden var staden direkt ansluten med havet via Het Zwin, men den anslutningen har slammats igen. Hamnstaden är nu Zeebrygge, 2 mil nordväst om staden. Bryggels centrum är som ett stort, öppet utomhusmuseum med sina medeltidsbyggnader: husfasader, kanaler, broar, och allt detta vackert restaurerat. Detta innebär inte att stadens historiska centrum på något sätt är 'utdött', långt ifrån. Folk lever, arbetar och umgås här.

Befolkning

Staden har 120 000 invånare. Var sjätte av dem lever i den gamla stadskärnan.

Geografiskt läge

Brygge ligger i nordvästra Belgien, inte långt från den holländska gränsen (Zeeuws-Vlaanderen).

Ekonomi

Denna historiska stad lockar både många inhemska och utländska besökare. Många av dem kommer över dagen, men mer än en miljon besökare stannar i Brygge en eller flera nätter varje år. Detta innebär att turismen är en viktig faktor i den lokala ekonomin. Hamnen i Zeebrugge är en del av Brygge kommun. Även om denna hamn långt ifrån är så stor som Antwerpen, blir den allt viktigare.

Flygplatser

Den nationella flygplatsen Bryssels Internationella Flygplats (eller: Zaventem Flygplats) är belägen cirka 12 mil från Brygge och kan nås via E40. Privata flygplan kan också använda Ostende-Brygges flygplats 2,5 mil från staden. Dessutom finns Charleroi Flygplats (14 mil), som budgetflygbolag kallar 'Bryssels Södra'.

Kollektivtrafik

Brygges station ligger vid järnvägen Ostende - Bryssel - Köln. Detta gör att staden är lätt att nå från många europeiska städer. Vid stationsområdet finns stadsbussarna. Bussar avgår mot centrum varannan minut.

Trafik och parkering

Det är lätt att nå Brygge via motorvägen E40: Calais - Ostenden - Brygge (avfart nr. 8) - Gent - Bryssel. Gent ligger en halvtimmes bilresa därifrån medan Bryssel och Antwerpen ligger en timmes resa bort. Kusten ligger på bara 1,5 mils avstånd.

Bilar hålls ifrån stadens centrum så mycket som möjligt. Hastighetsbegränsningen är 30 kilometer i timmen och det finns många enkelriktade gator. Man kan parkera i centrum genom att använda en blå parkeringsskiva, max fyra timmar. Det är bättre att parkera bilen på någon av de fem allmänna parkeringsplatserna (P-Rand), som ligger runt den historiska stadskärnan. Avgifterna är inte höga.  Bilparkeringen här är den billigaste i Belgien. En gratisbuss tar dig från parkeringsplatsen till gamla stans hjärta.

Hotell

Det finns ett stort utbud av hotell i Brygge och det finns också många bed & breakfast. De mest populära och trivsamma platserna finns i stadens centrum, men de är ofta fullbokade. Vi rekommenderar att boka rum i förväg, speciellt under sommaren.

Externa källor

För mer information om Brygge rekommenderar vi Google, och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Brygge