• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005

Biluthyrning Calais

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Calais på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Calais

EasyTerra Biluthyrning Calais är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Calais

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Calais.

Biltyp
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
SUV

Biluthyrare i Calais

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Calais med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.8 (6045)
  Från SEK 401 / dag
 • Hertz

  8.4 (6964)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  8.4 (1962)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  8.2 (8219)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8.2 (405)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  8 (8779)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  8.2 (9731)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • CITROEN

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Calais?

Biluthyrningsföretag i och omkring Calais

Om du letar efter en hyrbil i Frankrike, men i en annan stad än Calais, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Frankrike-sidan, där du kan välja i vilken stad i Frankrike du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Calais

EasyTerra Biluthyrning Calais jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Calais Färjehamn

Platsinformation för Calais

Inledning

Calais är främst känd som ett transportcentrum: färjor över Engelska kanalen och tåg genom Kanaltunneln till England. Själva staden har emellertid också något att erbjuda, som till exempel Musée de la Seconde Guerre Mondiale i det före detta nazistiska militärhögkvarteret, historiska byggnader och den berömda statyn Les Bourgeois de Calais av Rodin. Staden är ett populärt resmål för dagsutflykter bland britterna, främst på grund av den lägre skatt som tas ut för alkohol och tobak i Frankrike.

Befolkning

Calais har 75 000 invånare; omkring 50 000 fler människor bor i hela stadens tätortsområde och dess omgivningar.

Geografiskt läge

Calais är belägen i den allra nordvästligaste delen av Frankrike, inte långt från gränsen till Belgien. Den engelska staden Dover ligger på andra sidan av Engelska kanalen, på bara 3,2 mils avstånd. Under en klar dag kan man se Dovers vita klippor. 

Ekonomi

Färjehamnen och tågförbindelsen till England (i Coquelles, omkring sex kilometer väster om staden) utgör pelarna i den lokala ekonomin. Direkt anknytning till dessa har detaljhandeln som huvudsakligen riktar sig mot besökande britter. Sedan lång tid tillbaka tillverkas snöre i Calais och det finns även pappersfabriker och kemisk industri.

Flygplatser

Flygplatsen, Aéroport de Calais-Dunkerque, är belägen i närheten av staden Marck, sju kilometer öster om stadens centrum. Med hyrbil kan man nå flygplatsen via D119 eller D248. Vägen och avfarten till flygplatsen är tydligt skyltad.

Kollektivtrafik

Calais har bra offentlig busstransport. De stora snabbköpen (Auchan, Carrefour och shoppingcentret Cité Europe) är enklast att nå med linje 5. En speciell buss går även från stadens centrum till stationen från vilken Eurostar tågen avgår.

Trafik och parkering

Att ta sig runt i Calais är inte svårt, men man måste se upp för bilförare som utför oväntade manövrar. I staden finns människor från olika delar av världen med olika körkulturer och trafikregler (det är ju till exempel skillnad mellan att köra på vänster sida i Storbritannien och att köra på höger sida på fastlandet i Europa). I stadens centrum måste man betala för gatuparkering, men runt staden finns det många möjligheter att betala gratis. Man kan även parkera gratis under begränsad tid på många stora shoppingcenter. 

Hotell

De flesta hotell i Calais ligger i närheten av hamnen. Det finns även (ofta billigare) hotell i näreten av stora shoppingcenter som till exempel La Française i Cité Europe. Lyxigare hotell ligger främst samlade i Coquelles. Det finns även ett flertal hotell och turistanläggningar på stranden.

Externa källor

För mer information om Calais rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Budget
 • CITROEN
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Frankrike
 3. Biluthyrning Calais