Biluthyrning Charleroi Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Charleroi Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Charleroi Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Charleroi
 4. Charleroi Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Charleroi Airport

Charleroi flygplats i ett nötskal

Charleroi flygplats är belägen 4,6 mil från Bryssel i Belgien. Flygplatsen kallas även för Bryssel Syd Charleroi, men den är belägen i staden Gosselies, norr om Charleroi. Charleroi tar årligen emot över fyra miljoner passagerare. Tack vare att ett flertal lågprisflygbolag har börjat använda flygplatsen så har den växt enormt.

Det finns inget direkttåg till flygplatsen, men det finns bussar. Två gånger om dagen går det en flygbuss till och från Bryssels station. Dessutom är det enkelt att nå flygplatsen med bil. Det finns inget hotell, men i närheten av Charleroi flygplats finns det gott om platser där man kan tillbringa natten.

Det finns butiker och restauranger. Det är möjligt att använda trådlöst internet om man betalar en avgift. I terminalen finns det en bankomat och automater där man kan köpa blommor. Om man vill koppla av finns det massagestolar och man kan få en guidad rundtur (som man betalar för).

Inom flygindustrin anges Charleroi flygplats med förkortningarna CRL (IATA flygplatskod) och EBCI (ICAO flygplatskod).

Länk till Charleroi flygplats officiella webbsida.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andra biluthyrningsplatser i Charleroi

Utöver Charleroi Airport i Charleroi jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Charleroi:

Platser centrum