• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Charleroi

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Charleroi på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Charleroi

EasyTerra Biluthyrning Charleroi är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Charleroi

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Charleroi

Biluthyrningserbjudanden i Charleroi

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Charleroi.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Charleroi

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Charleroi med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Hertz

  8.2 (6097)
  Från SEK 404 / dag
 • Europcar

  8.1 (7231)
  Från SEK 426 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  8 (5293)
  Från SEK 416 / dag
 • Budget

  7.8 (8922)
  Från SEK 402 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Från SEK 382 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3788)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.7 (4785)
  Från SEK 344 / dag
 • Sixt

  7.5 (2875)
  Från SEK 356 / dag
 • Alamo

  7.3 (7824)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Charleroi?

Charleroi – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Charleroi), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Charleroi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Charleroi). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Charleroi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Charleroi), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Charleroi), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Charleroi) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Charleroi) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Charleroi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Charleroi) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Charleroi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Charleroi) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Oktober är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Charleroi) är April den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Charleroi) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Charleroi - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Charleroi) är Januari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Charleroi

Om du letar efter en hyrbil i Belgien, men i en annan stad än Charleroi, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Belgien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Belgien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Charleroi

EasyTerra Biluthyrning Charleroi jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Rue Des Freres Wright

Platsinformation för Charleroi

Inledning

Charleroi är den största staden i Vallonien i den franska delen av Belgien. Staden var känd som den tunga industrins mörka och förorenad hjärtat, men stadens kommunfullmäktige har gjort mycket för att förändra denna image. Dessutom är Charleroi födelseplatsen för olika seriefigurer. Många av dem har en staty i staden: Lucky Luke, Marsupilami och Guust Flater, som på svenska kallas Gaston.

Befolkning

Staden har 215 000 invånare. Om man räknar med förorterna bor mer än en halv miljon människor i Charleroi.

Geografiskt läge

Charleroi ligger i södra Belgien, vid floden Sambres strand. Staden är det gamla gruvområdets hjärta och kallas därför "Det svarta landet".

Ekonomi

2001 började lågprisflygbolaget Ryanair använda stadens flygplats för billiga flygningar. Sedan dessa har flygplatsen kallats Bryssel Syd Charleroi flygplats. Detta gav den lokala ekonomin en impuls, även om det är långt ifrån tillräckligt.

Efter att gruvorna har stängts och nästan all stålindustri försvunnit har Charleroi drabbats av hög arbetslöshet. Det finns fortfarande kemisk industri i staden och man tillverkar fortfarande glas där.

Med företagsparken Aeropole, nära flygplatsen hoppas staden locka nya företag.

Flygplatser

Sju kilometer norr om Charleroi ligger Bryssel Syd Charleroi flygplats. Precis som namnet anger är dess funktion att vara en alternativ flygplats till Bryssel. Den används av lågprisflygbolag som till exempel Ryanair och JetAir. Antalet passagerare har idag ökat till tre miljoner om året.

Kollektivtrafik

Charleroi har ett tunnelbanesystem som består av en hästskoformad ring kring staden och två linjer till förorterna Gilly och Anderlues. Det finns planer på att bygga ut tunnelbanenätet med stöd från Europeiska Unionen. Vidare finns det ett bra bussnät.

Trafik och parkering

Det är enkelt att nå staden. Runtomkring Charleroi och dess förorter finns en hästskoformad väg (R3), som är ansluten till A15 på den norra sidan. Tillsammans formar de två vägarna en hel ring runt staden. Det finns också en enkelriktad ringväg kring stadens centrum, som kallas "la Petite Ceinture", vilken gör det enkelt att köra runt staden.

Det är inget problem att parkera i Charleroi, förutom när tivolit kommer till staden. Under söndagsmarknaden kan det också vara mycket trafik i stadens centrum. Dessutom rekommenderar vi att man parkerar på hotellets parkering eller i ett bevakat garage. Det är inte ovanligt med bilstölder i Charleroi.

Hotell

Charleroi har ett begränsat antal hotell i stadens centrum och nära flygplatsen. Det finns inga fyr- eller femstjärniga hotell. .

Externa källor

För mer information om Charleroi rekommenderar vi Google och följande källor:

 

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Sixt
 • Alamo
 • InterRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Charleroi