• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Köln

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Köln på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Köln

EasyTerra Biluthyrning Köln är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Köln

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Köln

Biluthyrningserbjudanden i Köln

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Köln.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Köln

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Köln med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Keddy By Europcar

  8.6 (2995)
  Från SEK 244 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3862)
  Från SEK 210 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 320 / dag
 • Budget

  7.9 (9008)
  Från SEK 302 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Från SEK 409 / dag
 • Avis

  7.7 (5354)
  Från SEK 314 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Från SEK 272 / dag
 • Enterprise

  7.7 (1709)
  Från SEK 317 / dag
 • Alamo

  7.7 (7915)
  Från SEK 290 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.3 (747)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Buchbinder

  7.3 (501)
  Från SEK 322 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  6.3 (2937)
  Från SEK 307 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4896)
  Från SEK 237 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  7.7 (271)
  Från SEK 323 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Köln?

Köln – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Köln), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Köln) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Köln). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Köln) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Köln), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Köln), är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Köln) är Augusti den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Köln) är April den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Köln) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Köln) är Maj den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Köln) är Augusti den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Köln) är Maj den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Köln) är December den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Köln) är December den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Köln - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Köln) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. December är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Köln

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Köln, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Köln

EasyTerra Biluthyrning Köln jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Platsinformation för Köln

Inledning

Köln grundades av romarna år 38 e.Kr. och är en av Tysklands äldsta städer. Under andra världskriget utsattes staden för kraftiga bombanfall. Endast den karakteristiska domkyrkan skonades delvis. Köln är också ett viktigt centrum för konst. Staden har inte mindre än 30 museer och hundratals konstgallerier.

Befolkning

Köln har över 1miljon invånare, vilket gör staden till den fjärde största i Tyskland.

Geografiskt läge

Staden är belägen på floden Rhens båda stränder. Stadens affärscentrum ligger på flodens västra strand. Eftersom staden är belägen på en plats där inlands och kustklimat möts är vintrar och somrar milda.

Ekonomi

Den lokala ekonomins viktigaste sektorer är livsmedels- och kemisk industri, samt finansservice. Dessutom organiseras många handelsmässor och utställningar i staden. Staden är också ett viktigt mediacentrum där radio- och tevestationerna Westdeutscher Rundfunk och RTL har sina huvudkontor.

Köln har en av Västeuropas största inlandshamnar. Dessutom finns vinodlingar för vinproduktion i stadens omgivningar och det finns flera olika bryggerier som framställer den berömda ölen Kölsch.

Man bör inte glömma att Köln också är känt för sitt vatten, Eau de Cologne. Både den ursprungliga parfymfabriken "Farina gegenüber" och den senare konkurrenten "4711" tillverkar än idag sina parfymer i staden.

Flygplatser

Sydost om staden ligger Köln/Bonn flygplats (det officiella namnet är emellertid Konrad-Adenauer-Flughafen). Denna flygplats har flygförbindelser till nästan 140 destinationer i 39 länder.

Kollektivtrafik

Köln har ett bra kollektivtrafiknät. Tunnelbanesystemet är faktiskt anslutet till en höghastighetsspårvagn. Dessutom har staden många busslinjer och tågförbindelser. Stadtbahns linjerna 16 och 18 går genom Kölns förorter tills de når ändstationen Bonn. Det finns också en tågförbindelse till den internationella flygplatsen.

Den unika Rheinseilbahn är en linbana över floden Rhen. Färden över floden tar sex minuter och under den tiden kan man njuta av den vacker utsikten.

Trafik och parkering

Det är inte svårt att ta sig runt i Köln eftersom staden har ett system med fem ringvägar. Den inre ringvägen kallas "Ring" och den som ligger utanför “Innere Kanalstrasse”. De följande ringvägarna heter “Gürtel” och “Militärring”. Dessa ringvägar omges av motorvägsringvägen “Autobahnring”.

Det är ganska svårt att hitta parkeringsplats och avgifterna är relativt höga. Emellertid finns dett ett dynamiskt informationssystem som anger vilket parkeringshus som har lediga platser. Ett alternativ är att parkera vid stadens zoo eller vid universitetet och fortsätta därifrån med kollektivtrafik. .

Precis som i många andra tyska städer är centrum en “Umweltzone" (zon med begränsade utsläpp). Man får bara lova att köra bil där med ett särskilt klistermärke på vindrutan.

Hotell

Köln har ett stort utbud av hotell att erbjuda i alla prisklasser. Man böra vara uppmärksam på att det är nödvändigt att boka rum lång tid i förväg när det är något evenemang i staden (som till exempel den årliga julmarknaden).

Externa källor

För mer information om Köln, rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Budget
 • National Car Rental
 • Avis
 • Hertz
 • Enterprise
 • Alamo
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Sixt
 • Thrifty
 • Global Rent a Car
 • Flizzr
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Köln