• Kundbetyg
 • 8.2 / 10 Antal recensioner: 405
Behöver du hjälp?
+46 10 138 84 02

Biluthyrning Köln Järnvägsstation

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Köln Järnvägsstation på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Köln Järnvägsstation

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Köln Järnvägsstation

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Köln Järnvägsstation.
 • Till exempel: Volkswagen Up
  Mini-klass
  Till exempel: Volkswagen Up
 • Populär kategori
  Till exempel: VW Polo
  Ekonomi-klass
  Till exempel: VW Polo
 • Till exempel: Opel Astra
  Kompakt-klass
  Till exempel: Opel Astra
 • Till exempel: VW Passat
  Mellanklass-klass
  Till exempel: VW Passat
 • Till exempel: VW Golf Estate
  Herrgårdsvagn-klass
  Till exempel: VW Golf Estate

Hyrbilsalternativ i Köln Järnvägsstation

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Köln Järnvägsstation. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.
 • Keddy By Europcar
  8.1 (2705)
  Från / dag
Priserna ovan är per dag baserat på en hyresperiod om minst 7 dagar. Skatter och extrakostnader för tillbehör kan tillkomma. Vänligen klicka här för en förklaring av dessa kostnader.

Köln Järnvägsstation genomsnittligt dagligt pris per månad

Genomsnittligt dagspris per månad

Biluthyrningsplats Köln Järnvägsstation

Andra uthyrningsställen i Köln

Utöver Köln Järnvägsstation i Köln jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Köln:

Platsinformation för Köln Järnvägsstation

Allmän information

Köln Hauptbahnhof är centralstationen i Köln i Tyskland. Stationen är belägen vid floden Rhen precis bredvid den berömda Kölnerdomen. På Köln järnvägsstation stannar ICE-tåg, intercitytåg, Eurocity-tåg och alla regionaltåg. Det internationella ICE-tåget tar dig på mindre än 2,5 timmar från Amsterdam till Köln.

Transportmedel

Ska du stanna i staden? Det finns många sätt att fortsätta resan från Köln järnvägsstation. Det finns många olika taxibolag och de är pålitliga. Man hittar dem på båda sidor av stationen, samt vid sidan av Kölnerdomen och Breslauer Platz. Det finns två tunnelbanestationer: Dom/Hauptbahnhof och Breslauer Platz/Hauptbahnhof. De kan nås via A-passagen i centralhallen. Det finns även S-bahn vid spår 10 och 11. Det finns ett flertal biluthyrningsföretag på Köln Hauptbahnhof samt i stationens direkta närhet. Man hittar biluthyrningsföretagen Sixt, Europcar och Avis vid passagen D mittemot DB resecenter. Hertz ligger precis utanför stationen. Cyklar kan hyras av flera olika företag, alla ligger på Breslauer Platz. Du tar utgång A och promenerar mot Rhen. Du ser biluthyrningsföretagen på ungefär 50 meters avstånd. 

Service

DB resecenter har en informationsdisk som svarar alla dina frågor. Om du vill boka eller ändra biljetter så måste man gå till DB Reisezentrum. Om man flyger till Köln med Lufthansa så kan man checka in sitt bagage redan på stationen. Om du måste tillbringa natten här så kan du vända dig till Ibis Hotel vid D-passagen. Stationen erbjuder även wi-fi, bagageskåp och en bank.  

Restauranger

Köln järnvägsstation ser mer ut som en flygplats än en järnvägsstation. Därför har du mycket att välja på om du vill ha något snabbt att äta, men man kan även äta en finare middag med vin. Här hittar du allt, från McDonald's och Burger King till sushi barer, glasskiosker och caféer. 

Affärer

Om du inte har hittat vad du letar efter i butikerna i Köln, då erbjuder Köln Hauptbahnhof gott om möjligheter till shopping. Det finns en blomsteraffär, en manikyrsalong, presentaffärer, ett apotek, ett parfymeri, ett snabbköp och ett stort antal klädbutiker. 

Användbara länkar

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  100 km/h
 • Språk
  German
 • Populär bilkategori
  economy
 • Populära hyrföretag
  Avis

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.
Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats. Keddy By Europcar