Biluthyrning Köln-Bonn Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Köln-Bonn Airport på dina vägnar.

För att använda den här sidan måste din dator tillåta cookies.

Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Köln-Bonn Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Köln-Bonn Airport

Köln Bonn flygplats i ett nötskal

Köln Bonn flygplats är belägen 1,7 mil från Köln och 2,2 mil från Bonns centrum. Det är Tysklands sjätte största flygplats och den tar årligen emot 10 miljoner passagerare. Flygplatsen officiella namn är Bonn flughaven Konrad Adenauer, efter Västtysklands första förbundskansler. Flygplatsen har två terminaler, som är anslutna till varandra genom en underjordisk station.

Flygplatsen har en utmärkt järnvägsförbindelse till Cologne. Dessutom är den enkel att nå med bil och buss. Det finns ett hotell beläget femhundra meter från Bonn flygplats om man behöver stanna över natten.

Man hittar de flesta butiker och restauranger i avgångshallen. De finns ett konferenscentrum utrustat med moderna faciliteter. Dessutom erbjuder flygplatsen en VIP-service för flera olika tjänster. Det är möjligt att få en guidad rundvandring i grupp. Flygplatsen har bankomater, apotek, lekrum, kemtvätt och postservice.

Inom flygindustrin anges Köln Bonn flygplats med förkortningarna CGN (IATA flygplatskod) och EDDK (ICAO flygplatskod).

Länk till Köln Bonn flygplats officiella webbsida.