• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541955606
Öppettider

Biluthyrning Antwerpen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antwerpen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • Redan 500,000+ bokningar Fler än en halv miljon människor har föregått dig 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antwerpen

EasyTerra Biluthyrning Antwerpen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Antwerpen

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Antwerpen.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Antwerpen

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Antwerpen med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Avis

  8.3 (5940)
  Från SEK 253 / dag
 • Budget

  8.1 (9604)
  Från SEK 333 / dag
 • Europcar

  8 (8061)
  Från SEK 336 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (3331)
  Från SEK 296 / dag
 • Thrifty

  7.7 (5438)
  Från SEK 244 / dag
 • Hertz

  7.4 (6852)
  Från SEK 211 / dag
 • Sixt

  7 (3316)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  9.3 (8619)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4314)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Antwerpen?

Biluthyrningsföretag i och omkring Antwerpen

Om du letar efter en hyrbil i Belgien, men i en annan stad än Antwerpen, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Belgien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Belgien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Antwerpen

EasyTerra Biluthyrning Antwerpen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Boomsesteenweg 73

Platsinformation för Antwerpen

Inledning

Antwerpen är Belgiens andra största stad och den har en lång och rik historia. I dess vackra stadskärna finns historiska byggnader från olika perioder. Staden har också många intressanta museer och konstgallerier. Där finns ett stort antal (ofta mycket exklusiva) butiker, och Antwerpens nattliv är känt utanför Belgiens gränser, vilket är anledningen till att många belgare och utlänningar (speciellt holländare) älskar att tillbringa en eller flera dagar i denna avslappnade stad.

Befolkning

Staden har en halv miljon invånare, även om Stor-Antwerpen har över en miljon invånare. Folk från Antwerpen kallas 'sinjoren', men bara om deras förfäder också kom från Antwerpen. Ordet 'sinjoor' går tillbaka till Spanska Inkvisitionen och det kommer från det spanska ordet señor.

Geografiskt läge

Antwerpen ligger i norra Belgien, inte långt från den holländska gränsen. Staden har byggts på den högra sidan av floden Schelde, som förenas med Nordsjön via Westerschelde (i Nederländerna). Staden ligger 4,7 mil norr om Bryssel. Amsterdam ligger 15,9 mil från Antwerpen, Brygge på 10,4 mils avstånd, den tyska staden Aachen på 14 mils avstånd, och Paris på 34,7 mils avstånd.

Ekonomi

Antwerpen är ett viktigt ekonomiskt centrum, inte minst på grund av sin hamn. Det är den tredje största hamnen i Europa (efter Rotterdam och Hamburg). Liksom Rotterdam, har Antwerpens hamn en stor petrokemisk industri. Dessutom är staden världens största centrum för förädling av och handel med diamanter. Under senare år har Antwerpen också blivit en modestad.
Turism spelar också en viktig roll. Antwerpen anses som en 'trendig' stad: en stad som har en mycket modern känsla men också en historisk prägel. Antwerpen besöks av nästan en miljon turister (dagligen).

Flygplatser

Den lilla flygplatsen Antwerpen-Deurne ligger 7 kilometer från stadens centrum men den används bara av ett fåtal transportföretag. Varje dag går flyg till och från London, men därutöver används flygplatsen huvudsakligen av privata plan eller affärsplan.  Bryssels flygplats ligger mindre än 50 kilometer bort och det är en timmes bussresa mellan denna flygplats och Antwerpen.

Kollektivtrafik

Staden har ett omfattande spårvagn- och busslinjesystem vilket drivs av 'De Lijn'. Spårvagnarna går delvis under markytan. För tillfället pågår ett arbete för att utveckla nätverket för kollektivtrafiken. Färdbiljetter kan köpas i tidningskiosker och i mataffärer och är då 20% billigare än om de köps direkt av chauffören.

Det internationella tåget mellan Amsterdam och Paris (Thalys) gör uppehåll på Antwerpens Centralstation. Internationella snabbussar från Eurolines och Ecolines har också Antwerpen som slutstation eller uppehåll.

Trafik och parkering

Det är lätt att komma till Antwerpen via ringleden som går runt staden. Denna ringled ansluter till de viktigaste motorvägarna. Under morgonens och kvällens rusningstrafik blir det ofta trafikstockning.

Inne i Antwerpens centrum är många gator och torg bilfria. Dessutom finns det många enkelriktade gator. Stadens myndigheter försöker också begränsa både biltrafiken och parkering direkt på gatan i centrum. Det innebär inget problem eftersom det finns gott om parkeringsplatser i centrum. Parkera bilen på en av dessa parkeringsplatser och fortsätt till fots eller med kollektivtrafik.

Hotell

I Antwerpen kan man välja mellan ett stort antal hotell. Det finns enkla vandrarhem, men det finns också ett antal lyxhotell. Det finns ett femstjärnigt hotell. Antwerpen är inte bara ett populärt turistmål, det är också ett ekonomiskt och kulturellt centrum där många utställningar och konferenser organiseras. Vi rekommenderar att hotell bokas i förväg.

Externa Källor

För mer information om Antwerpen rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Hertz
 • Sixt
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Antwerpen