Biluthyrning Antwerpen Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antwerpen Airport på dina vägnar.

Res bekymmersfritt med EasyTerra. Spara upp till 60 % på priserna hos alla större biluthyrningsföretag i Antwerpen Airport.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antwerpen Airport

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Belgien
  3. Biluthyrning Antwerpen
  4. Antwerpen Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Antwerpen Airport

Antwerpens flygplats i ett nötskal

Antwerpen har en liten flygplats som ligger i utkanten av Deurne. Folk kallar den vanligtvis för 'Deurne flygplats'. Den är huvudbas för Flemish Airline (VLM), som har direkta förbindelser till Manchester och London (Londons cityflygplats). De flesta passagerare som använder denna flygplats är affärsresande. Under vintern organiserar Welcome Air chartrade resor till Innsbruck i Österrike.

Det finns busservice på flygplatsen till Antwerpens Centralstation. Flygplatsen är belägen sex kilometer sydöst om stadens centrum och den är lätt att nå med bil. Det finns inga hotell på flygplatsen. Själva staden Antwerpen har ett stort utbud av hotell.

Det är en mycket liten flygplats. Där finns en restaurang och en liten affär som säljer dagstidningar, veckotidningar och tobak. Eftersom flygplatsen mestadels används av affärsresande finns där tre vänthallar som är anslutna till en stor möteshall. Servering finns tillgänglig och det finns också en föreläsningssal med 50 platser. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Där finns WiFi-spot för trådlös internet. Där finns också ett museum med gamla flygplan.

Inom flygindustrin anges Antwerpens flygplats med förkortningarna ANR (IATA flygplatskod) och EBAW (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Antwerpens Flygplats.

Andra biluthyrningsplatser i Antwerpen

Utöver Antwerpen Airport i Antwerpen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Antwerpen: