Biluthyrning Antwerpen Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antwerpen Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antwerpen Airport

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Belgien
 3. Biluthyrning Antwerpen
 4. Antwerp Airport
EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Antwerpen Airport

Antwerpens flygplats i ett nötskal

Antwerpen har en liten flygplats som ligger i utkanten av Deurne. Folk kallar den vanligtvis för 'Deurne flygplats'. Den är huvudbas för Flemish Airline (VLM), som har direkta förbindelser till Manchester och London (Londons cityflygplats). De flesta passagerare som använder denna flygplats är affärsresande. Under vintern organiserar Welcome Air chartrade resor till Innsbruck i Österrike.

Det finns busservice på flygplatsen till Antwerpens Centralstation. Flygplatsen är belägen sex kilometer sydöst om stadens centrum och den är lätt att nå med bil. Det finns inga hotell på flygplatsen. Själva staden Antwerpen har ett stort utbud av hotell.

Det är en mycket liten flygplats. Där finns en restaurang och en liten affär som säljer dagstidningar, veckotidningar och tobak. Eftersom flygplatsen mestadels används av affärsresande finns där tre vänthallar som är anslutna till en stor möteshall. Servering finns tillgänglig och det finns också en föreläsningssal med 50 platser. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Där finns WiFi-spot för trådlös internet. Där finns också ett museum med gamla flygplan.

Inom flygindustrin anges Antwerpens flygplats med förkortningarna ANR (IATA flygplatskod) och EBAW (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Antwerpens Flygplats.

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • SIXT Rent a Car
 • Your Rent

Andra biluthyrningsplatser i Antwerpen

Utöver Antwerpen Airport i Antwerpen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Antwerpen:

Järnvägsstationer

Platser centrum