• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Antwerpen Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Antwerpen Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Antwerpen Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Antwerpen Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Antwerpen Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Full-size
Herrgårdsvagn
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Antwerpen Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Antwerpen Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Hertz

  8.5 (6088)
  Från SEK 259 / dag
 • Avis

  8 (5290)
  Från SEK 462 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4777)
  Från SEK 375 / dag
 • Budget

  7.7 (8911)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sixt

  7.5 (2870)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Antwerpen Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Antwerpen Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Antwerpen Airport), är December den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. December är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Antwerpen Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil December är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Antwerpen Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Antwerpen Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Antwerpen Airport), är December den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. December är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Antwerpen Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Antwerpen Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Antwerpen Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Antwerpen Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Antwerpen Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Antwerpen Airport

Andra uthyrningsställen i Antwerpen

Utöver Antwerpen Airport i Antwerpen jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Antwerpen:

Platsinformation för Antwerpen Airport

Antwerpens flygplats i ett nötskal

Antwerpen har en liten flygplats som ligger i utkanten av Deurne. Folk kallar den vanligtvis för 'Deurne flygplats'. Den är huvudbas för Flemish Airline (VLM), som har direkta förbindelser till Manchester och London (Londons cityflygplats). De flesta passagerare som använder denna flygplats är affärsresande. Under vintern organiserar Welcome Air chartrade resor till Innsbruck i Österrike.

Det finns busservice på flygplatsen till Antwerpens Centralstation. Flygplatsen är belägen sex kilometer sydöst om stadens centrum och den är lätt att nå med bil. Det finns inga hotell på flygplatsen. Själva staden Antwerpen har ett stort utbud av hotell.

Det är en mycket liten flygplats. Där finns en restaurang och en liten affär som säljer dagstidningar, veckotidningar och tobak. Eftersom flygplatsen mestadels används av affärsresande finns där tre vänthallar som är anslutna till en stor möteshall. Servering finns tillgänglig och det finns också en föreläsningssal med 50 platser. Flygplatsen är mycket handikappvänlig. Där finns WiFi-spot för trådlös internet. Där finns också ett museum med gamla flygplan.

Inom flygindustrin anges Antwerpens flygplats med förkortningarna ANR (IATA flygplatskod) och EBAW (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Antwerpens Flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Hertz
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Sixt