• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Biluthyrning Manchester

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Manchester på dina vägnar.

 
 
 
Ange stad eller flygplatskod
- dagar

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Manchester

EasyTerra Biluthyrning Manchester är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Manchester

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Manchester

Biluthyrningserbjudanden i Manchester

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Manchester.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Manchester

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Manchester med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  9.2 (1687)
  Från SEK 324 / dag
 • Avis

  8.7 (5258)
  Från SEK 345 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.6 (2916)
  Från SEK 276 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (378)
  Från SEK 431 / dag
 • Alamo

  8.3 (7778)
  Från SEK 332 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.2 (3411)
  Från SEK 286 / dag
 • Europcar

  8 (7171)
  Från SEK 277 / dag
 • Sixt

  8 (2824)
  Från SEK 281 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  7.9 (8849)
  Från SEK 310 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.8 (6042)
  Från SEK 318 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4742)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.4 (1692)
  Från SEK 289 / dag
 • InterRent

  6.3 (5930)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  5.9 (504)
  Från SEK 187 / dag
 • Touring Cars

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Manchester?

Manchester – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Manchester), är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Manchester) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Manchester). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Manchester) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Manchester), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Manchester), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Manchester) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Manchester) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Manchester) är Januari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Manchester) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Augusti är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Manchester) är Januari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Manchester) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Manchester) är Januari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Manchester - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Manchester) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Manchester

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Manchester, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Manchester

EasyTerra Biluthyrning Manchester jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

1246 Chester Road
Unit 4 709 Chester Road

Platsinformation för Manchester

Inledning

Manchester gillar att presentera sig själv som Förenade kungarikets andra största stad, även om Birmingham har en större befolkning. Men, enligt invånarna (Mancunians), så har Manchester en rikare historia och har kommit med fler bidrag till England och världen (industri, musik och sport). Emellertid så är Manchester ett roligt resmål för en kort stadsresa. Staden har en stor kulturell mångfald (det finns ett Chinatown, Curry Mile (indiskt område) och ett gaykvarter, Gay Village. Manchesters rika förflutna avspeglar sig i dess historiska byggnader, industriella arv och många intressanta museer.

Befolkning

Staden har en befolkning på 460 000 invånare, men i Stor-Manchesters storstadsområde bor det över 2,5 miljoner människor.

Geografiskt läge

Manchester är också berömd för att vara huvudstaden i norra England. Staden är belägen i nordvästra England, på ungefär samma avstånd från Liverpool som från Leeds. Stadens centrum ligger på den östra stranden av floden Irwell. Från norr till öster om staden ligger Penninska bergen. Merseyfloden rinner söder om centrum.

Ekonomi

Manchester var en gång i tiden en viktig industristad, men det är länge sedan. Idag är den största delen av arbetskraften anställd inom servicesektorn. Denna sektor domineras av olika typer av finansiell service (banker, försäkringsbolag). Dessutom är staden ett viktigt centrum för utbildning, den har två stora universitet. 

Flygplatser

Flygplatsen ligger 1,7 mil sydväster om stadens centrum och är enkel att nå med hyrbil. Manchester flygplats ligger precis bredvid motorväg M56 (avfart 5) som ansluter Manchester ringväg (M60, utfart 4). Avfarten till flygplatsen och vägen till terminalerna är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Manchester har utmärkt kollektivtrafik, som består av ett tätt spårvägs- och bussnät. Metrolink är ett spårvägsnät med tre linjer. Dessutom finns det mer än femtio busslinjer. Metroshuttle bussarna är gratis och går mellan Manchesters affärsdistrikt.

Trafik och parkering

Manchester är en livligt trafikerad stad och det kan vara svårt att hitta med en hyrbil. Ett tips: om man kör vilse kan man följa skyltarna mot den inre ringvägen. Därifrån är det antagligen enklare att nå målet. Att hitta en parkeringsplats till hyrbilen kan vara svårt och att parkera i centrum är också mycket dyrt. De billigaste alternativen om man vill parkera hyrbilen är parkeringsfaciliteterna på Salford Central Station, bakom Piccadilly Station och på andra sidan gatan av katedralen. Man bör vara uppmärksam på att en dubbel gul linje längs trottoarkanten betyder att det är förbjudet att parkera där!

Hotell

Det finns ett enormt utbud av logi i Manchester: från lyxiga femstjärniga hotell till enkla pensionat och bed & breakfast. Turistbyrån vid St Peter’s Square kan hjälpa besökaren att hitta passande logi. Om man har ett speciellt hotell eller område i åtanke så rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Manchester rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Flizzr
 • Budget
 • ACE Rent A Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Green Motion
 • InterRent
 • Easirent
 • Touring Cars
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Manchester