• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Birmingham

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Birmingham på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Giltigt till och med den 31 maj
Summer Sale
Upp till 25% rabatt på din hyrbil.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Birmingham

EasyTerra Biluthyrning Birmingham är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Birmingham

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Birmingham

Biluthyrningserbjudanden i Birmingham

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Birmingham.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Birmingham

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Birmingham med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.6 (7912)
  Från SEK 466 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1708)
  Från SEK 288 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (384)
  Från SEK 558 / dag
 • Hertz

  8.2 (6165)
  Från SEK 328 / dag
 • Avis

  8.1 (5349)
  Från SEK 394 / dag
 • Budget

  8 (9003)
  Från SEK 389 / dag
 • FireFly Car Rental

  8 (3466)
  Från SEK 398 / dag
 • Flizzr

  8 (270)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Europcar

  7.6 (7322)
  Från SEK 389 / dag
 • Sixt

  7.6 (2932)
  Från SEK 405 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2994)
  Från SEK 358 / dag
 • Drivalia

  7.5 (220)
  Från SEK 256 / dag
 • Easirent

  7.3 (513)
  Från SEK 270 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  6.6 (1709)
  Från SEK 265 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4888)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3855)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • McRent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Birmingham?

Birmingham – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Birmingham), är November den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. September är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Birmingham) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Birmingham). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Birmingham) är November den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Birmingham), är November den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Birmingham), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Birmingham) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Maj är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Birmingham) är November den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Birmingham) är November den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Birmingham) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. September är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Birmingham) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Maj är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Birmingham) är Mars den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Birmingham) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Birmingham - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Birmingham) är September den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Birmingham

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Birmingham, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Birmingham

EasyTerra Biluthyrning Birmingham jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

17 Horsefair St. James House
18-20 Bristol Street
230 Dudley Road
40 Upper Gough St
670 Kingsbury Rd

Platsinformation för Birmingham

Inledning

Birmingham kallas även för Englands andra stad, efter London. Det pågår dock en stor tvist med Manchester om denna titel. Staden skadades svårt under Andra världskriget. Redan under 1950- och 1960-talen restaurerades många byggnader, men på 1990-talet bestämde sig kommunfullmäktige för att renovera centrum. Nuförtiden är Birmingham en attraktiv stad, med nya torg, som till exempel Centenary Square och Millennium Place, det vackra renoverade shoppingcentrat Bull Ring och kanalerna som har återuppbyggts och fått tillbaka sin forna glans och där man hittar många restauranger och caféer.

Befolkning

Birmingham har 1 miljon invånare, men om man räknar med både stadsområdet och omgivningarna så bor 2,5 människor här.

Geografiskt läge

Staden ligger i hjärtat av West Midlands, Englands centrala region. Detta brukade också vara hjärtat i Det svarta landet, uppkallat efter fabrikerna med sina rykande skorstenar. Den största delen av dem har försvunnit. Söder och väster om staden finns det bergsryggar: Lickey Hills och Clent Hills. Den 315 meter höga Walton Hill är den högsta punkten i närheten av Birmingham.

Ekonomi

Förr i tiden var Birmingham centrum för tungindustri och vapenindustri. Man producerade ångmaskiner, skeppsdelar, tågvagnar, kanoner, gevär och pistoler. Dessa industrier har nästan försvunnit, men Birmingham har fortfarande en del industriproduktion (huvudsakligen öl och choklad - staden är bas för chokladjätten Cadbury’s). Även två av världens största banker grundades i Birmingham: Lloyds Bank och Midland Bank (nuförtiden HSBC). Stadens tre universitet ger inte bara många arbetstillfällen utan är även en källa för många tekniska företag. Dessutom är Birmingham ett viktigt centrum för utställningar och kongresser, med kongressanläggningarna International Convention Centre och National Exhibition Centre.

Flygplatser

Birmingham flygplats är belägen 13 kilometer öster om stadens centrum. Flygplatsen är enkel att nå med hyrbil: den ligger vid motorväg A45. Från Birmingham tar man först motorväg A6 (eller tullväg M6), sedan utfart M42. Vägen till flygplatsen är tydligt angiven på vägskyltar.

Kollektivtrafik

Birmingham har bra offentliga transportfaciliteter. Det finns ingen central busstation: de flesta linjer avgår från olika platser i stadens centrum till förorterna. Dessutom finns det två ringlinjer (8-Inner Circle och 11-Outer Circle). Det finns även en spårvagnslinje från stationen Snow Hill till Wolverhampton, via Jewellery Quarter. Det finns vattenbussar i Birminghams kanaler. På grund av sin låga hastighet är de inte särskilt populära bland lokalinvånarna, men för besökare är det ett kul sätt att utforska staden. 

Trafik och parkering

Birminghams centrum är delvis endast tillgängligt för fotgängare. Gator som tillåter motortrafik är ofta enkelriktade. Detta kan göra att det är svårt att hitta. Det kan också visa sig vara komplicerat att hitta en parkeringsplats till hyrbilen. I turistkiosker kan man få en karta över parkeringsfaciliteter runtomkring och inuti stadens centrum.

Hotell

Birmingham har ett brett utbud av logi. Man hittar billiga vandrarhem och bed & breakfasts, bra medelklasshotell och lyxhotell som tillhör internationella kedjor. Eftersom det organiseras många sammankomster och utställningar i Birmingham, så rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid före resan.  

Externa källor

För mer information om Birmingham rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Ekonomi

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Europcar
 • Sixt
 • Keddy By Europcar
 • Drivalia
 • Easirent
 • InterRent
 • Green Motion
 • Thrifty
 • Your Rent
 • Dollar Rent a Car
 • McRent
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Birmingham