• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Liverpool

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Liverpool på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Liverpool

EasyTerra Biluthyrning Liverpool är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden i Liverpool

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Liverpool.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Liverpool

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Liverpool med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Från SEK 616 / dag
 • Alamo

  8.5 (7915)
  Från SEK 610 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (384)
  Från SEK 828 / dag
 • Europcar

  8.1 (7334)
  Från SEK 357 / dag
 • Budget

  8.1 (9008)
  Från SEK 407 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.2 (3472)
  Från SEK 295 / dag
 • Avis

  8 (5354)
  Från SEK 404 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2995)
  Från SEK 288 / dag
 • Hertz

  7.9 (6171)
  Från SEK 300 / dag
 • Drivalia

  7.6 (225)
  Från SEK 296 / dag
 • Sixt

  7.1 (2937)
  Från SEK 414 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1711)
  Från SEK 272 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Easirent

  5.8 (513)
  Från SEK 511 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3862)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  8 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Liverpool?

Liverpool – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Liverpool), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Liverpool) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Liverpool). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Liverpool) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Liverpool), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Liverpool), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Liverpool) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Liverpool) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Liverpool) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Liverpool) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Liverpool) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Liverpool) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Liverpool) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Liverpool

Om du letar efter en hyrbil i Storbritannien, men i en annan stad än Liverpool, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Storbritannien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Storbritannien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Liverpool

EasyTerra Biluthyrning Liverpool jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

141 Vauxhall Road
278 East Prescott Road

Platsinformation för Liverpool

Inledning

Efter att världshandeln hade försvunnit från hamnen så var Liverpool under många år en grå, dyster stad vars enda höjdpunkter var den lokala fotbollsklubbens segrar. Detta har förändrats radikalt. Både den lokala fotbollsklubben (negativt) och staden (positivt) har genomgått en metamorfos. 2008 utsågs Liverpool till Europas kulturhuvudstad. Folk i staden vid floden Mersey var mycket stolta över detta. De spenderade nästan en miljard (!) euro på att renovera centrum. Och man måste hålla med om att projektet lyckades. Liverpool är en livlig stad med det historiska området Albert Dock som turistcentrum, minnen från Beatles och intressante museer och konstgallerier.

Befolkning

På 1930-talet hade Liverpool en befolkning på över 800 000 personer. Efter Andra världskriget sjönk detta nummer drastiskt. Nuförtiden har Liverpool en befolkning på nära en halv miljon invånare.

Geografiskt läge

Liverpool ligger i nordvästra England, vid mynningen till Merseyfloden. Stadens centrum ligger på den östra stranden. Det var efter denna flod som den lokala popgruppens musik uppkallades på 60-talet (Merseybeat).

Ekonomi

På 1800-talet var Liverpool världens viktigaste hamn. Hela 40 % av världshandeln passerade genom Liverpools hamn. Men redan innan Första världskriget började handeln avtyna. Efter kriget fastnade Liverpool i en nedåtgående spiral: det fanns inga arbeten i hamnen eller inom industrierna med anknytning till denna och tusentals människor lämnade staden för att söka efter en bättre framtid på annat håll. Liverpool håller långsamt att återhämta sig från sitt ekonomiska fall. Staden fokuserar på service, både inom den privata och inom den offentliga sektorn. Dessutom finns det et flertal företag som har specialiserat sig på spel (ett exempel är Sony som har ett spelutvecklingskontor för Playstationspel här). Turism spelar en viktig roll för den lokala ekonomin. Det industriella arvet har återupprättats och är idag en attraktiv fondkuliss för hotell, barer, restauranger och butiker. Och förstås, Liverpool är Beatles stad, med ett Beatles museum och den berömda Cavern Club.

Flygplatser

På tal om Beatels så är den lokala flygplatsen uppkallad efter John Lennon. Orden Above us, only sky (från: Imagine) är skrivna i terminalens tak. Flygplatsen är belägen 1,5 mil sydost om stadens centrum. John Lennon flygplats är enkel att nå med hyrbil. Man kan välja mellan tre motorvägar: M53 (utfart 5), M56 (utfart 12) eller M62 som ansluter A561 till flygplatsen.

Kollektivtrafik

Liverpool har bra kollektivtrafik. Det finns två bussterminaler: Paradise Street Interchange (bussar mot söder) och Queen Square (bussar mot norr och öst). Dessutom så finns det färjor på Merseyfloden: från Pier Head till Woodside i Birkenhead och Seacombe i Wallasey.

Trafik och parkering

Även om Liverpool är en ganska livligt trafikerad stad så är det enkelt att köra omkring i en hyrbil. Staden är förvisso inte så livligt trafikerad som London! Att hitta en parkeringsplats kan vara svårt, men det finns många parkeringsfaciliteter inuti och runtomkring centrum. Staden har över tio parkeringsfaciliteter. Den största är Mount Pleasant, med över 1400 platser.

Hotell

Liverpool har ett brett utbud av logi. Man kan bo på ett enkelt pensionat eller bed & breakfast, men det finns även utmärkta medelklasshotell och ett fåtal fyrstjärniga hotell (Liverpool har inte något femstjärnigt hotell). Om man ska besöka Liverpool under högsäsongen (sommar), så rekommenderar vi att man bokar hotell i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Liverpool rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Drivalia
 • Sixt
 • Green Motion
 • InterRent
 • Easirent
 • Dollar Rent a Car
 • Your Rent
 • Flizzr
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Storbritannien
 3. Biluthyrning Liverpool