• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Liverpool Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Liverpool Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Liverpool Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Liverpool Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Liverpool Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Liverpool Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Liverpool Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • Enterprise

  8.6 (1709)
  Från SEK 616 / dag
 • Alamo

  8.5 (7915)
  Från SEK 610 / dag
 • National Car Rental

  8.4 (384)
  Från SEK 828 / dag
 • Budget

  8.2 (9008)
  Från SEK 407 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.2 (3472)
  Från SEK 295 / dag
 • Europcar

  8 (7334)
  Från SEK 357 / dag
 • Avis

  7.9 (5354)
  Från SEK 404 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2995)
  Från SEK 288 / dag
 • Hertz

  7.8 (6171)
  Från SEK 300 / dag
 • Drivalia

  7.6 (225)
  Från SEK 296 / dag
 • Sixt

  7.1 (2937)
  Från SEK 414 / dag
 • InterRent

  6.9 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1711)
  Från SEK 272 / dag
 • Easirent

  5.7 (513)
  Från SEK 511 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Flizzr

  8 (271)
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 425 omdömen

Liverpool Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Liverpool Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Liverpool Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Liverpool Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Liverpool Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Liverpool Airport), är Oktober den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Liverpool Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Liverpool Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Liverpool Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Liverpool Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Liverpool Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juni är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Liverpool Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Mars är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Liverpool Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juni är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Liverpool Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Liverpool Airport) är Augusti den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Liverpool Airport

Platsinformation för Liverpool Airport

Liverpool John Lennon flygplats i ett nötskal

2002 döpte man om Liverpools flygplats efter Beatles John Lennon, 22 år efter hans våldsamma död i New York. Flygplatsen är en av de snabbast växande flygplatserna i Europa. 1998 tog den emot mindre än en miljon passagerare, 2006 hade denna siffra stigit till fem miljoner.

2006 invigdes en ny tågstation nära flygplatsen. Från terminalbyggnaden går det flygbussar till denna station. Det finns också busslinjer till stationen i Liverpools centrum. Flygplatsen är belägen tre kilometer sydost om centrum och det är lätt att ta sig dit med bil via en av de tre motorvägarna.  

Det finns inga hotell på flygplatsen, men det finns planer på att bygga ett. Det finns ganska många affärer och restauranger. Vid sena ankomster är tyvärr de flesta affärerna och restaurangerna stängda. På andra våningen finns ett businesscentrum med rum för 30 till 80 personer. Dessutom finns det flera kontor och mötesrum att hyra. I flygplatsbyggnaden finns det flera växlingskontor och bankomater. Det finns datorer med internet och det finns trådlöst internet i hela terminalen. Flygplatsen är handikappvänlig.

Inom flygindustrin anges Liverpool John Lennon flygplats med förkortningarna LPL (IATA flygplatskod) och EGGP (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Liverpool John Lennon flygplats.

Praktisk information

 • Valuta
  British pound
 • Körriktning
  Vänster
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  48 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  96 km/h
 • Språk
  English
 • Populär bilkategori
  Kompakt

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Enterprise
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Budget
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Drivalia
 • Sixt
 • InterRent
 • Green Motion
 • Easirent
 • Your Rent
 • Flizzr