Biluthyrning Aachen

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Aachen på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Aachen

 1. Startsida
 2. Biluthyrning Tyskland
 3. Biluthyrning Aachen
EasyTerra Biluthyrning Aachen är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Aachen

Inledning

Även om staden skadades svårt under Andra världskriget så kan man fortfarande besöka många historiska byggnader i Aachen. Staden är främst berömd för sin magnifika katedral som finns med på UNESCO:s världsarvslista och för sina kända span som till exempel Elisenbrunnen och Carolus Thermen.

Befolkning

Aachen har över 260 000 invånare.

Geografiskt läge

Aachen är belägen i västra Tyskland, nära gränsen till både Nederländerna och Belgien och den plats som Holland, Belgien och Tyskland möts på nära Vaals. Norr och väster om staden finns kullar och söder om den ligger vidsträckta skogar.

Ekonomi

Textilindustrin och tillverkning av nålar brukade vara viktiga pelare i Aachens ekonomi. Dessa industrier har totalt försvunnit. Nuförtiden handlar allting om maskinindustri och tillverkning av däck, glödlampor och godis i Aachen. Det finns även en del forsknings- och utvecklingscenter som tillhör high tech-företag, vilka ofta har anknytning till Aachens prestigefyllda universitet. Turismen spelar också en viktig roll.

Flygplatser

Den närmaste flygplatsen är belägen i Nederländerna, Maastricht Aachen flygplats, omkring tre mil väster om staden. Från Aachen är det enkelt att nå flygplatsen med hyrbil via motorväg A76 i riktning mot Antwerp och ta riktningen mot Maastricht (A2/E25) vid knutpunkten Kerensheide.

Kollektivtrafik

Aachen har ett omfattande bussnät. Nästan alla bussar går förbi huvudbusstationen. Nattbussarna går också på lördag- och söndagnätter, samt på helgerna. Dessutom finns det två höghastighetståg som stannar i Aachen: Thalys som går mellan Köln och Paris samt ICE-linjen mellan Bryssel och Frankfurt.

Trafik och parkering

Det är svårt att hitta en gratis parkeringsplats för hyrbilen på gatan, men lyckligtvis finns det flera parkeringshus inuti och utanför Aachens stadskärna. Det finns även fyra pendelparkeringar i utkanten av staden där man kan parkera och fortsätta resan till Aachens centrum med buss. 

Hotell

Aachen har ett stort utbud av logi som sträcker sig från ett femstjärnigt hotell och ett flertal fyrstjärniga hotell till enkla pensionat. Man bör dock tänka på att många konferenser hålls i Aachen. Under större konferenser kan det vara svårt att hitta ett hotellrum som faller en i smaken.

Externa källor

För mer information om Aachen, rekommenderar vi Google och följande källor:

Vanliga frågor

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste? Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden. Vad måste jag göra när jag hämtar en bil? För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig. Tillkommer det några kostnader? I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg). Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil? I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil. Vad innebär Bekymmers-fri märkning? Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare. Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning? Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre). När får jag en bekräftelse på bokningen? De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar). Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biluthyrningsplatser i Aachen

EasyTerra Biluthyrning Aachen jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Om du letar efter en hyrbil i Tyskland, men i en annan stad än Aachen, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Tyskland-sidan, där du kan välja i vilken stad i Tyskland du vill hyra en bil.