• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Genua

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Genua på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Genua

EasyTerra Biluthyrning Genua är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Genua

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Genua

Biluthyrningserbjudanden i Genua

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Genua.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Genua

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Genua med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • Alamo

  8.2 (7817)
  Från SEK 244 / dag
 • Sicily by Car

  8 (2996)
  Från SEK 204 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • LocautoRent

  8 (1578)
  Från SEK 205 / dag
 • Maggiore

  7.8 (1576)
  Från SEK 331 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 349 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.6 (1691)
  Från SEK 226 / dag
 • Leasys

  7.5 (900)
  Från SEK 440 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (282)
  Från SEK 147 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Från SEK 343 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (2945)
  Från SEK 325 / dag
 • Hertz

  7.4 (6087)
  Från SEK 346 / dag
 • Avis

  7.4 (5289)
  Från SEK 265 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 108 / dag
 • Europcar

  7.3 (7221)
  Från SEK 306 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Noleggiare

  7.2 (317)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Från SEK 343 / dag
 • Budget

  7 (8909)
  Från SEK 227 / dag
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Genua?

Genua – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Genua), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Genua) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Genua). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Genua) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Genua), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Genua), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Genua) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Genua) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Genua) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Genua) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Genua) är Februari den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Genua) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Genua) är Mars den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Augusti är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Genua) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Genua) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Genua – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Genua) är Mars den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Februari är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Genua

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Genua, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Genua

EasyTerra Biluthyrning Genua jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Via Pionieri e Aviatori d'Italia

Platsinformation för Genua

Inledning

Genua står alltid i skuggan av de "stora" italienska sevärdheterna som till exempel Rom, Milano, Venedig och Florence. Ändå är Genua värt ett besök: det är en vacker historisk stad som lockar allt fler turister. Genua är faktiskt den stad i Europa som har den största historiska stadskärnan. Man kan vandra genom gator och gränder (caruggi) som minner om den tid då Genua var Medelhavets viktigaste hamn. Dessutom är staden en utmärkt bas för utflykter till omgivningarna: till den italienska rivieran eller till Cinque Terre: fem pittoreska byar längs den klippiga kustlinjen, omgivna av vingårdsterrasser. 

Befolkning

Staden har mer än 600 000 invånare.

Geografiskt läge

Genua är belägen i nordvästra Italien vid det Liguriska havet. Staden sträcker sig längs en relativt smal kuststräcka på omkring tre mil.

Ekonomi

Hamnen är den lokala ekonomins främsta stöttepelare. Det är Italiens största hamn både när det gäller frakt- och passagerartransport. Över tre miljoner människor anländer varje år till Genua ombord på något kryssningsfartyg. Sektorer som har anknytning till hamnen är skeppsbygge, samt järn-, stål- och kemisk industri. Dessa tunga industriers betydelse minskar ständigt, medan finansiell service håller på att bli en allt viktigare näring. Allt fler turister upptäcker staden och därför är även turismen en växande sektor.

Flygplatser

Flygplatsen är belägen på en artificiell halvö som ligger över sju kilometer väster om Genua. Cristoforo Colombo flygplats är enkel att nå med hyrbil: flygplatsen ligger precis vid motorväg A10 (Genoa – Ventimiglio). Utfarten till flygplatsen är tydligt angiven.

Kollektivtrafik

Genua har ett bra offentligt bussnät, men man ska inte förlita sig på tidtabellen vid busshållplatserna så mycket. I den historiska stadskärnan stannar bussen endast vid ett fåtal betydelsefulla torg och gator (Piazza Acquaverde, Piazza della Nunziata, Largo Zecca, Piazza Corvetto och Piazza Caricamento). Dessutom finns det en kort tunnelbanelinje mellan Piazza de Ferrari och Certosa. Det finns en speciell buss för turister – Girocittà – mellan huvudattraktionerna.

Trafik och parkering

Den gamla stadskärnan är trafikfri. Förutom detta område är Genua en livligt trafikerad stad med många enkelriktade gator och ibland krokiga vägar. Det är inte heller alltid enkelt att hitta parkeringsplats i centrum. I närheten av hamnen finn det några stora parkeringsgarage. Man kan även parkera sin hyrbil på den stora parkeringsplatsen vid Piazza della Vittoria och resa till centrum med kollektivtrafik.

Hotell

Staden har ett brett utbud av logi, som varierar från vandrarhem till pensionat och lyxhotell. Dessutom finns det ett flertal campingplatser och sommarhus i närheten. Genua besöks av allt fler turister och är ett viktigt affärscentrum. Staden lockar därför många affärsresenärer under hela året. Därför rekommenderar vi att man bokar rum i Genua i god tid innan resan.

Externa källor

För mer information om Genua rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • Alamo
 • Sicily by Car
 • National Car Rental
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • Sixt
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Avis
 • Drivalia
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • Noleggiare
 • Thrifty
 • Budget
 • Cima Luxury
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Genua