• Kundbetyg 8.3 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Florens

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Florens på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Florens

EasyTerra Biluthyrning Florens är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Florens

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Florens

Biluthyrningserbjudanden i Florens

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Florens.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Florens

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Florens med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • LocautoRent

  8.1 (1584)
  Från SEK 592 / dag
 • Alamo

  8 (7920)
  Från SEK 610 / dag
 • Sicily by Car

  7.9 (3035)
  Från SEK 516 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (294)
  Från SEK 421 / dag
 • Sixt

  7.7 (2941)
  Från SEK 646 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3864)
  Från SEK 462 / dag
 • Drivalia

  7.5 (230)
  Från SEK 500 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2997)
  Från SEK 464 / dag
 • Leasys

  7.5 (902)
  Från SEK 628 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Thrifty

  7.2 (4903)
  Från SEK 462 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.1 (1712)
  Från SEK 637 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  6.9 (5359)
  Från SEK 616 / dag
 • Europcar

  6.9 (7341)
  Från SEK 543 / dag
 • Noleggiare

  6.8 (345)
  Från SEK 539 / dag
 • Hertz

  6.7 (6177)
  Från SEK 526 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3477)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Budget

  6.4 (9014)
  Från SEK 565 / dag
 • InterRent

  6.3 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.3 (5112)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.3 (1585)
  Från SEK 506 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • AVIS Car-Away

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Target Rent

  7 (30)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Primerent

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7 (1717)
  Från SEK 805 / dag

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.3/10 av 426 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Florens?

Florens – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Florens), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Florens) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Florens). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Florens) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Florens), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Florens), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Florens) är December den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Florens) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Florens) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Florens) är November den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Florens) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Florens) är Februari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Florens) är November den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Florens) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Florens) är December den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Florens) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Florens

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Florens, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Florens

EasyTerra Biluthyrning Florens jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Borgo Ognissanti, 100
Borgo Ognissanti, 128/R
Borgo Ognissanti, 133
Borgo Ognissanti, 137
Borgo Ognissanti, 153/R
Florence Drop Off
Via Ambrosoli 30
Via Bernardo Cennini, 12
Via del Sansovino, 53
Via di Novoli
Via di Rocca Tedalda, 160
Via Enrico Forlanini, 2
Via Francesco Redi, 1
Via Lucchese, 90
Via Maso Finiguerra, 13
Via Maso Finiguerra, 31
Via Palazzuolo, 146
Via Volturno, 10/12
Viale Corsica, 27
Viale Giovanni Amendola, 36

Platsinformation för Florens

Inledning

Florens är renässansens huvudstad och Machiavellis, Michelangelos och Medicis hemstad. Staden har en storartad konstsamling, kultur och historia. Varje år kommer miljontals turister till denna oerhört intressanta och vackra toskanska stad.

Befolkning

Florens är den åttonde största staden i Italien med cirka 352 000 invånare. Över 91% av dess invånare är av italienskt ursprung. I övrigt blir, som i många andra italienska städer, genomsnittsåldern i Florens allt högre.

Geografiskt läge

Florens ligger i Toscana, precis nedanför Apenninerna, där floden Arno föds och den rinner sedan genom Florens. Staden är omgiven av kullar med olivträd och vinplanteringar.

Ekonomi

Florens är en stad som lockar många turister varje år på grund av sin rika historia, konst och kultur. Turistsektorn är mycket viktig för ekonomin i Florens. Dessutom är Florens ett mycket viktigt centrum för affärsverksamheten i Italien. Det finns både småföretag och multinationella företag. Ett exempel på det är att de bästa formgivarna från Milano använder Florens textilfabriker. Även smycken, läderartiklar och parfym med mera tillverkas i Florens.

Flygplatser

Det finns två flygplatser i närheten av Florens. Amerigo Vespucci flygplats eller Florens flygplats är belägen 5 kilometer nordväst om staden. Denna flygplats har mest inrikesflyg och några europeiska flygningar. Galileo Galilei är den andra flygplatsen. Det är en av Norditaliens största flygplatser med både inrikesflyg och flygningar till övriga Europa.

Kollektivtrafik

Staden har ett nätverk för busstrafik. I centrum finns det småbussar för dem som vill undvika att gå genom den intressanta delen av staden. Dessa bussar kallas "Bussini". Det finns också taxibilar, som tar en högre avgift på helgdagar på grund av det ökade antalet turister.

Trafik och parkering

Bilkörning är inte tillåten i centrum. Bara lastning och avlastning är tillåtet för besökare i Florens. Direkt utanför Florens centrum finns det några större och många mindre parkeringar. Om man kommer för att besöka Florens under dagen är det bästa stället att parkera Fortezza da Basso (cirka 1 euro i timmen).

Hotell

Florens har hundratals hotell, allt från budgethotell till femstjärniga hotell. Även under mer hektiska perioder är det relativt lätt att hitta hotell. Vi rekommenderar att boka i förväg från mitten av april till oktober och även under jul och nyår.

Externa källor

För mer information om Florens rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • Alamo
 • Sicily by Car
 • Ecovia Rent
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • B-Rent
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Enterprise
 • JoyRent
 • Avis
 • Europcar
 • Noleggiare
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • InterRent
 • Goldcar
 • Maggiore
 • Rhodium Car Rental
 • AVIS Car-Away
 • Cima Luxury
 • Target Rent
 • Primerent
 • Elite (Luxury)
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Green Motion
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Florens