• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Florens Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Florens Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Florens Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Florens Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Florens Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Florens Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Florens Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • LocautoRent

  8.1 (1578)
  Från SEK 222 / dag
 • Alamo

  8.1 (7817)
  Från SEK 175 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Keddy By Europcar

  8 (2945)
  Från SEK 232 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Från SEK 183 / dag
 • Hertz

  7.7 (6087)
  Från SEK 257 / dag
 • Sixt

  7.6 (2870)
  Från SEK 387 / dag
 • Ecovia Rent

  7.6 (282)
  Från SEK 113 / dag
 • Leasys

  7.6 (900)
  Från SEK 247 / dag
 • B-Rent

  7.6 (210)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  7.5 (2996)
  Från SEK 119 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 138 / dag
 • JoyRent

  7.2 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.2 (1691)
  Från SEK 302 / dag
 • Thrifty

  7.1 (4776)
  Från SEK 196 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5289)
  Från SEK 247 / dag
 • Noleggiare

  6.8 (317)
  Från SEK 210 / dag
 • Europcar

  6.8 (7221)
  Från SEK 244 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.6 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6.4 (5037)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Maggiore

  6.3 (1576)
  Från SEK 235 / dag
 • Budget

  6.2 (8909)
  Från SEK 246 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Elite (Luxury)

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Florens Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Florens Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Florens Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Florens Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Florens Airport), är Januari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Florens Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Florens Airport) är November den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Florens Airport) är November den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Florens Airport) är December den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. September är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Florens Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Florens Airport – när är det billigast att hyra en skåpbil?

På denna plats (Florens Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en skåpbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. April är den populäraste månaden för att hyra en skåpbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Florens Airport

Andra uthyrningsställen i Florens

Utöver Florens Airport i Florens jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Florens:

Platsinformation för Florens Airport

Florens flygplats i ett nötskal

Flygplatsen i Florens (Firenze på italienska), som också är känd som Peretola flygplats, är belägen inte långt (8 mil) från flygplatsen i Pisa, Galileo Galilei. Tillsammans är dessa två flygplatser porten till Toscana, ett av de mest populära semestermålen i Italien. 2006 var flygplatsen tvungen att bygga ut för att kunna hantera det växande antalet passagerare. Numera tar flygplatsen emot 1,5 miljoner passagerare per år.

Flygplatsen är belägen 4 kilometer nordväst om Florens och den är lätt att nå med bil. Det finns ingen tågförbindelse från flygplatsen men det går 60 flygbussar dagligen mellan flygplatsen och Florens centrum, där man också finner hotell.

Florens flygplats har ett godtagbart utbud av affärer, och det finns några caféer, (snack) barer och restauranger med självservering. Flygplatsen har en lounge som är öppen för alla passagerare, och ett mötesrum (högst 10 personer), som måste bokas minst tio dagar i förväg.Exempel på andra faciliteter är: banker, växlingskontor, bankomater, ett postkontor och första hjälpen.

Inom flygindustrin anges Florens flygplats med förkortningarna FLR (IATA flygplatskod) och LIQR (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Florens flygplats

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • LocautoRent
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Sixt
 • Ecovia Rent
 • Leasys
 • B-Rent
 • Sicily by Car
 • Drivalia
 • JoyRent
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Noleggiare
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Maggiore
 • Budget
 • Rhodium Car Rental
 • Cima Luxury
 • Elite (Luxury)