• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Venedig

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Venedig på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Världsomfattande rea pågår nu!
Rabatter på upp till 25% från ett brett utbud av leverantörer. Detta specialerbjudande gäller till och med den 27 mars - boka nu och spara pengar.
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Venedig

EasyTerra Biluthyrning Venedig är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Populära uthyrningar i Venedig

Följande uthyrningar är de mest populära för att hyra en bil i Venedig

Biluthyrningserbjudanden i Venedig

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen har vi alltid ett lämpligt fordon till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Venedig.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Biluthyrare i Venedig

Nedan visas biluthyrningsföretagen i Venedig med de bästa betygen. Jämför alla betyg och priser för dessa hyrbilsföretag i en sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.9 (7817)
  Från SEK 192 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 411 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.6 (6087)
  Från SEK 276 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2945)
  Från SEK 208 / dag
 • Leasys

  7.6 (900)
  Från SEK 146 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Från SEK 205 / dag
 • Drivalia

  7.4 (198)
  Från SEK 135 / dag
 • Noleggiare

  7.4 (317)
  Från SEK 211 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 194 / dag
 • Ecovia Rent

  7.2 (282)
  Från SEK 113 / dag
 • LocautoRent

  7.2 (1578)
  Från SEK 225 / dag
 • Europcar

  7.2 (7221)
  Från SEK 258 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Enterprise

  7.2 (1691)
  Från SEK 245 / dag
 • Avis

  7.1 (5289)
  Från SEK 279 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  6.9 (2996)
  Från SEK 118 / dag
 • Budget

  6.8 (8909)
  Från SEK 238 / dag
 • Thrifty

  6.6 (4776)
  Från SEK 213 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1576)
  Från SEK 232 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3422)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6 (5037)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  5.7 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

När är bästa tiden att boka en hyrbil i Venedig?

Venedig – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Venedig), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Venedig) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Venedig). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Venedig) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Venedig), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Venedig), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Venedig) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Venedig) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Venedig) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Venedig) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Venedig) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Venedig) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Venedig) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Venedig) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Venedig) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsföretag i och omkring Venedig

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Venedig, vänligen klicka dig fram till Bilhyra Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.

Biluthyrningsplatser i Venedig

EasyTerra Biluthyrning Venedig jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Isola Nova del Tronchetto, 47
Rio Terà Sant'Andrea, 466D
Via Miranese, 154a
Via Torino 127

Platsinformation för Venedig

Inledning

Gondolerna, Marcusplatsen, basilikan, dussintals palats, suckarnas bro och Doges palats är bara ett fåtal av alla de anledningar som finns till att besöka Venedig. Det är Venedigs kulturella och arkitektoniska rikedomar i kombination med dess unika läge som gör Venedig så populärt bland turisterna. 

Befolkning

Venedig har ungefär 266 000 invånare (inklusive Venedigs fastland), vilket gör den till den elfte största staden i Italien.

Geografiskt läge

Staden är belägen i nordöstra Italien, i provinsen Veneto. Den ligger vid - eller snarare i - Adriatiska havet. Venedig är uppbyggd på 117 öar och har 150 kanaler och 409 broar. 

Ekonomi

Venedigs ekonomi baserar sig huvudsakligen på turismen. Varje år tar staden emot omkring 20 miljoner besökare från världens alla hörn. Turister kan hyra en gondol, besöka museerna, vandra omkring i de många gränderna, köpa souvenirer, njuta av ett gott mål mat, ta en drink på en piazza, gå på operan, och så vidare. Dessutom är Venedig känt för sin glaskonst som görs i staden och säljs till miljoner turister varje år. 

Flygplatser

Marco Polo-flygplatsen är Venedigs flygplats och den ligger 12 kilometer öster om staden. Denna flygplats hanterar flyg från italienska och europeiska städer, samt New York. För vissa flyg, speciellt från England och Bryssel, används också Trevisos San Guiseppe flygplats som ligger 5 mil från Venedig.

Kollektivtrafik

Kollektivtrafiken i Venedig består huvudsakligen av Vaporetti, små passagerarbåtar. En enkel biljett kostar runt € 3.10. Det finns också vattentaxi men de är dyra. Dessutom finns Targhettos, gondoler som används av den lokala befolkningen för att köra turister över kanalen till en billig kostnad.

Trafik och parkering

På Venedigs ö (dit turisterna åker) är ingen biltrafik tillåten. Man kan köra så långt som till Piazzale di Roma som har en överkomlig (omkring € 18 per dag) underjordisk bilparkering (Autorimesso Comunale). De andra parkeringsplatserna på det här torget drivs privat och är dyrare. Du kan också parkera din bil på den konstgjorda ön Tronchetto. Lokala färjor hämtar upp passagerare från ön och parkeringen är billigare, omkring € 14 per dag.

Hotell

Venedig är en dyr plats att tillbringa natten på. Även under lågsäsong tenderar priserna att vara väl magstarka. Topphotellen ligger runt Marcusplatsen och längs Canale Grande. De billigare hotellen ligger i centrum av staden, undangömda inne bland gränderna.

Externa källor

För mer information om Venedig rekommenderar vi Google och följande källor:

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Active Car Rental
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Your Rent
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • Ecovia Rent
 • LocautoRent
 • Europcar
 • Optimo Rent
 • Enterprise
 • Avis
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • JoyRent
 • SurPrice car rentals
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Cima Luxury
 1. Startsida
 2. Biluthyrning Italien
 3. Biluthyrning Venedig