Biluthyrning Treviso

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Treviso på dina vägnar.

  • Gratis avbokning
  • Bästa pris-garanti
  • 8000+ upphämtningsplatser
Ange stad eller flygplatskod
Varför boka genom oss?
  • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
  • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
  • 8000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Treviso

  1. Startsida
  2. Biluthyrning Italien
  3. Biluthyrning Treviso
EasyTerra Biluthyrning Treviso är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan boka din hyrbil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Platsinformation för Treviso

Biluthyrning Treviso
Biluthyrning Treviso

Inledning

Treviso är huvudstad i provinsen Veneto. Det är en liten, mysig och pittoresk huvudstad. Under romartiden var denna lilla stad säkerligen en betydande stad. För närvarande är den framför allt känd för att vara Benettons grundares hemstad. 

Befolkning

Treviso har bara 31 000 invånare. Stadens mest kända invånare någonsin (i moderna tider) är Luciano Benetton, 'fadern' till klädmärket med samma namn. 

Geografiskt läge

Treviso ligger runt 5 mil söder om Dolomiterna, vilket gör det till en passande utgångspunkt för att besöka bergen. Man kan också göra en dagstur till Venedig från Treviso, som ligger mindre än 5 mil bort. 

Efter Andra Världskriget har Treviso byggt upp en industri som tillverkar kläder, solglasögon och skidpjäxor. Klädesindustrins främsta företag är Benetton som har en viktig roll i den internationella i textilindustrin. I (närheten av) Treviso tillverkas 80 % av världens solglasögon och skidpjäxor. Dessa industrier är hotade på medellång och lång sikt genom växande konkurrens från kineserna. Utöver dessa industrier är Treviso också känt för sina viner.  

Nära Treviso, ligger Guiseppe flygplats. På denna lilla flygplats hanteras inrikesflyg samt ett antal utrikesflyg. Utrikesflyget är huvudsakligen från större städer som Bryssel och London.

Kollektivtrafik

Denna pittoreska stad har inga stadsbussar eller liknande. Emellertid har Treviso goda förbindelser till andra städer som Venedig. Med tåg är du i Venedig inom en halvtimme. Du kan också ta bussen till många andra städer i regionen. 

Trafik och parkering

I Treviso finns det inga trafik- eller parkeringsproblem. Man tar sig lätt fram med bil och dessutom är det lätt att köra till Venedig.

Hotell

Treviso har bara ett enda hotell. Utanför staden finns det omkring 10 hotell. Om du inte har bil är det inte det bästa. Så om du vill stanna i staden se till att boka i förväg. 

Externa källor

För mer information om Treviso, rekommenderar vi Google, och följande källor: 

Biluthyrningsplatser i Treviso

EasyTerra Biluthyrning Treviso jämför priser mellan biluthyrningsföretag på följande platser:

Flygplatser

Om du letar efter en hyrbil i Italien, men i en annan stad än Treviso, vänligen klicka dig fram till Biluthyrning Italien-sidan, där du kan välja i vilken stad i Italien du vill hyra en bil.