• Kundbetyg 8.2 / 10
 • Biluthyrning sedan 2005
Behöver du hjälp?
+49 89 541 955 606
Öppettider

Biluthyrning Venedig Airport

Spara tid och pengar. Vi jämför biluthyrningsföretagens erbjudanden i Venedig Airport på dina vägnar.

Ange stad eller flygplatskod
- dagar
Varför boka genom oss?
 • Gratis avbokning Upp till 48 timmar före överenskommen upphämtningstid
 • Bästa pris-garanti Har du hittat ett bättre pris? Berätta det för oss så ger vi dig ett bättre erbjudande
 • 24000+ upphämtningsplatser Platser över hela världen
Vi jämför alla välkända biluthyrningsföretag

Biluthyrning Venedig Airport

EasyTerra Biluthyrning är en oberoende jämförelsesida för biluthyrning. Vårt system jämför priser mellan välkända biluthyrningsföretag så att du som kund alltid kan hyra en bil genom oss till ett konkurrenskraftigt pris.

Biluthyrningserbjudanden Venedig Airport

Oavsett om du letar efter en liten hyrbil eller en kombi för hela familjen, har vi alltid en lämplig bil till lägsta pris. Nedan visas några exempel på vårt urval i Venedig Airport.

Biltyp
Mini
Ekonomi
Kompakt
Mellanklass
Standard
Full-size
Lyx
Herrgårdsvagn
Familjebuss
Cabriolet
SUV
Elektrisk

Hyrbilsalternativ i Venedig Airport

Följande biluthyrare har fått högsta betyg i Venedig Airport. Jämför betyg och priser för dessa uthyrare i en enda sökning.

 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Alamo

  7.8 (7814)
  Från SEK 182 / dag
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Från SEK 419 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Hertz

  7.7 (6082)
  Från SEK 278 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2943)
  Från SEK 170 / dag
 • Leasys

  7.6 (900)
  Från SEK 147 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3777)
  Från SEK 207 / dag
 • Drivalia

  7.4 (197)
  Från SEK 135 / dag
 • Noleggiare

  7.4 (316)
  Från SEK 165 / dag
 • Target Rent

  7.3 (29)
  Från SEK 126 / dag
 • LocautoRent

  7.2 (1578)
  Från SEK 223 / dag
 • Europcar

  7.2 (7216)
  Från SEK 279 / dag
 • Ecovia Rent

  7.2 (282)
  Från SEK 113 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Avis

  7.1 (5284)
  Från SEK 252 / dag
 • Enterprise

  7.1 (1690)
  Från SEK 247 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • SurPrice car rentals

  7 (447)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • JoyRent

  7 (39)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Sicily by Car

  6.9 (2991)
  Från SEK 120 / dag
 • Budget

  6.8 (8900)
  Från SEK 228 / dag
 • Thrifty

  6.5 (4771)
  Från SEK 215 / dag
 • Maggiore

  6.5 (1576)
  Från SEK 221 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.2 (3416)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Goldcar

  6 (5034)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Rhodium Car Rental

  5.9 (160)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • InterRent

  5.6 (5931)
  Ingen tillgänglig prisinformation
 • Cima Luxury

  Inga omdömen
  Ingen tillgänglig prisinformation

Senaste recensionerna

Kunder bedömer oss med en 8.2/10 av 424 omdömen

Venedig Airport genomsnittligt dagligt pris per månad

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en bil i miniklassen?

På denna plats (Venedig Airport), är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i miniklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil i miniklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en bil i ekonomiklass?

På denna plats (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året betalar du ett genomsnittligt pris på /dag för att hyra en bil Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i ekonomiklass på denna plats (Venedig Airport). Du betalar i genomsnitt /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en kompakt bil?

På denna plats (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en bil i kompaktklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i kompaktklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en bil i mellanklassen?

På den här destinationen, (Venedig Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i mellanklassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i mellanklassen på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport - När är det billigast att hyra en bil i standardklass?

På denna plats (Venedig Airport), är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i standardklass. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset för att hyra en bil /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en bil i standardklass på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport - När är det billigast att hyra en full-size bil?

På den här destinationen (Venedig Airport) är Januari den billigaste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hyra en bil ur full size-klassen. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en lyxbil?

På den här destinationen (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en bil i lyxklass. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den mest populära månaden att hyra en bil i lyxklass på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en herrgårdsvagn?

På denna plats (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en kombibil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en kombibil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en SUV?

På den här destinationen (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en SUV. Medelpriset är /dag. Resten av året är medelpriset /dag. Juli är den populäraste månaden att hya en SUV på den här destinationen, medelpriset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport - När är det billigast att hyra en MPV?

På denna plats (Venedig Airport) är Oktober den billigaste månaden för att hyra en MVP. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en MPV på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en billig minivan?

På denna plats (Venedig Airport) är Januari den billigaste månaden för att hyra en minibuss. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en minibuss på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport – när är det billigast att hyra en sportbil?

På denna plats (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en sportbil. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en sportbil på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport - När är det billigast att hyra en cabriolet?

På denna plats (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden för att hyra en cabriolet. Det genomsnittliga priset är /dag. Resten av året är det genomsnittliga priset /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en cabriolet på denna plats. Det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Venedig Airport - När är det billigast att hyra en sedan?

På denna destination (Venedig Airport) är Februari den billigaste månaden att hyra en herrgårdsvagn. Det genomsnittliga priset är /dag. Under resten av året ligger snittet på /dag. Juli är den populäraste månaden för att hyra en herrgårdsvagn på den här destinationen, och det genomsnittliga priset är /dag. För att få tillgång till ett brett utbud och de bästa priserna rekommenderar vi att du bokar din hyrbil långt i förväg. När du väntar tills sista minuten kanske det endast finns begränsat med alternativ och högre priser.

Biluthyrningsplats Venedig Airport

Andra uthyrningsställen i Venedig

Utöver Venedig Airport i Venedig jämför EasyTerra Biluthyrning också biluthyrningspriser på följande platser i Venedig:

Platsinformation för Venedig Airport

Venedig Marco Polo-flygplatsen i ett nötskal

Som de flesta italienska flygplatser är Venedigs flygplats uppkallad efter en historisk hjälte: Marco Polo. Avståndet mellan staden och flygplatsen beror på hur du reser. Sjövägen är det 10 kilometer, via landsvägen 12 kilometer.

Flygplatsen har ingen tågförbindelse, men det finns en flygbuss mellan terminalen och Venezia-Mestre tågstationen, såväl som Venezia Santa Lucia tågstationen. Du kan också ta dig till Venedig med bil samt naturligtvis med båt. Du kan köpa biljetter i ankomsthallen.

Det finns inget hotell på flygplatsen, de närmaste hotellen ligger i förorterna Mestre och Tessera. Det finns gott om affärer, varav några specialiserar sig på lokala produkter. Det finns också många barer och restauranger. Äkta italiensk espresso och cappuccino kan köpas på något av de många kaféerna. Beträffande faciliteter för affärsresande har flygplatsen mötesrum, små kontor samt konferensfaciliteter.
Flygplatsen erbjuder de vanliga tjänsterna, inklusive banker, växlingskontor, bankomater och ett postkontor. På flera ställen i terminalbyggnaden finns det trådlöst internet. Dessutom finns det en hjälpstation och en bastu/massagesalong.

Inom flygindustrin anges Venedig Marco Polo-flygplatsen med förkortningarna VCE (IATA flygplatskod) och LIPZ (ICAO flygplatskod).

Länk till den officiella webbsidan Venedig Marco Polo-flygplatsen

Praktisk information

 • Valuta
  Euro
 • Körriktning
  Höger
 • Hastighetsbegränsning inom staden
  50 km/h
 • Hastighetsbegränsning på motorväg
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populär bilkategori
  Mini

Vad de flesta människor vill veta

Följande frågor och svar är ett urval av de mest populära frågorna. Om du inte hittar svaret på din fråga, titta på sidan Vanliga frågor eller kontakta osss.

Är EasyTerra Biluthyrning det billigaste?

Ja, vi kan garantera att vi erbjuder det lägsta priset - eftersom vi jämför flera olika återförsäljare kan vi alltid erbjuda dig det bästa priset i staden.

Vad måste jag göra när jag hämtar en bil?

För att hämta din bil, behöver du din värdekupong, ditt pass, körkort och ett kreditkort. Det är mycket viktigt att ditt körkort och kreditkort är i samma namn som den huvudsakliga föraren. Tänk på att det lokala uthyrningsföretaget reserverar ett visst belopp på ditt kreditkort som en deposition. Detta kräver PIN-koden för ditt kreditkort. Om ditt körkort är utländskt (till exempel på kinesiska) måste du ha med en översättning. Endast ditt originalpass och körkort accepteras - en kopia är inte tillräcklig.

Tillkommer det några kostnader?

I allmänhet är våra priser all-inclusive. Om det skulle tillkomma några kostnader, tar vår bokningsavdelningen med dig innan du utfärdar fakturan. Om du ångrar dig, kan du alltid annullera din bokning utan några förpliktelser (minst 48 timmar i förväg).

Vilken typ av försäkring är tillämplig för min hyra av bil?

I allmänhet ingår ansvarsförsäkring, brandförsäkring, allrisk-försäkring och stöldförsäkring i kostnaden för hyra av bil.

Vad innebär Bekymmers-fri märkning?

Denna etikett indikerar att en hyrbil uppfyller följande krav: Obegränsat antal kilometer, ingen självrisk (och ingen övertäckning tillgänglig), hållbar energipolicy och att biluthyrningsföretaget har ett gott anseende. Tillgången på bilar som uppfyller dessa fyra krav gör valet av ett lämpligt fordon till dig snabbare.

Hur kan jag ändra eller avbryta min bokning?

Du avbokar din bokning på ditt "Mitt konto". Vi rekommenderaratt du kontaktar oss per telefon om du måste ändra eller avboka din bokning med kort varsel (48 timmar eller mindre).

När får jag en bekräftelse på bokningen?

De flesta bokningar bekräftas inom några minuter efter att betalning skett. Vi rekommenderar att du kontaktar bokningsavdelningen för sista-minuten-bokningar (upphämtning inom 48 timmar).

Vilka biluthyrningsfirmor jämnförs av EasyTerra Biluthyrning? På denna plats.
 • NÜ Car Rentals
 • Active Car Rental
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Sixt
 • Your Rent
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Noleggiare
 • Target Rent
 • LocautoRent
 • Europcar
 • Ecovia Rent
 • Optimo Rent
 • Avis
 • Enterprise
 • Nur Rent a car
 • Green Motion
 • SurPrice car rentals
 • JoyRent
 • Sicily by Car
 • Budget
 • Thrifty
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Cima Luxury